Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok egy 29 éves fiúval, akinek még nem volt barátnője? Ha nem, akkor miért nem?
Nincs szükségem más pasira van párom. De ha nem lenne, sem lenne akadály, hogy nem volt még barátnőd és az sem ha szűz vagy.
Bízom a képességeimben és ha tényleg beléd szeretnék, akkor max. megtanítanálak az ágybéli dolgokra.
22/L
Ne mondd meg, hogy nem volt barátnőd. A legtöbb férfi rosszul csókol és rosszul szexel még a sokadik nő után is.
Az a sok elszakadt gumi, hát nem is tudom, vagy részegek vagy tapasztalatlanok műve.
Bocsi én nem.Volt már olyan párom,aki abszlút mindenben tapasztalatlan volt,és rájöttem, hogy nem szeretnék többet ilyet.Nem szeretnék tanítgatni senkit.Sem szexuális téren,sem egyéb téren egy párkapcsolatban.
24N
Nem itt ismerkedem, vagyis nem kizárólag itt, csak próbálok kihasználni minden lehetőséget.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Még jöhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!