Járnátok egy olyan pasival aki 35 éves, a szüleivel lakik és még soha nem volt barátnője?
Figyelt kérdés
Ugye jogosak a fenntartásaim vele szemben?2010. márc. 18. 08:34
1/74 anonim válasza:
Miért?Milyen fenntartásaid vannak?Lehet,hogy csak későn érő típus?!
2/74 anonim válasza:
Miért ne járnék vele! Azért mert a a szüleivel lakik?
Legalább én lennék neki az első :)
3/74 anonim válasza:
Fenntratások? Bővebben egy kicsit. :)
4/74 anonim válasza:
fenntartások,rosszul írtam,bocsi :)
5/74 anonim válasza:
Persze miért ne, jobb mintha csavarogna! Légy hozzá kedves, türelmes, persze ha ő is olyan hozzád.
6/74 anonim válasza:
Jesszus!... ÉN nem. De itt az a lényeg, hogy Hozzád mennyire passzol.
Az még nem is baj, hogy a szüleivel lakik, de hogy sosem volt kapcsolata, az húzós. Járjatok 1 darabig, és úgyis kiderül, ha nem megfelelő a dolog.
7/74 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ lebuktál. Hogyan tudsz válaszolóként írni a saját kérdésedre.
Na még egy pár ilyen ember és ebből lesznek a vitatkozós kérdések, meg a 300hsz.
Kérdés, nem gáz, de biztos, hogy a szüleinek sosem fogsz megfelelni.Csak akkor lehet ebből jó kapcsolat, ha elköltözik.
8/74 anonim válasza:
Nem tudom, de egy olyan lánnyal bizotsan nem járnék, aki már akkor kritizálja a barátját az interneten, amikor még össze sem jött vele.
9/74 anonim válasza:
Hát izé...én nem nagyon.De egy próbát azért megérne,ismerd meg jobban.
10/74 anonim válasza:
Az ,hogy a szüleivel él ,nem gáz,hiszen ma nagyon nehéz saját lakáshoz jutni.Minek költene albérletre,ha egyszer van egy lakás,ami az övé lesz.ha az ő nevén lenne a lakás,úgy is vehetnénk,hogy a szülei laknak nála.ez csak itthon és most para:nyugaton az emberek bérelik a lakást,mert élatük végéig meggtehetik(fizu,nyugdíj),régen generációk éltek együtt,anyagi helyzettől függetlenül.Pl ganxta Zoli az anyjával él és szerintem nem egy anyuci-szeme-fénye arc.Ami gáz szerintem,hogy még nem nagyon volt senkije.kicsit furcsa a dolog,nem biztos ,hogy tudná ,mi hogy működik egy kapcsolatban,de ettől még lehet őstehetség,működhet.egy orvosnak se kell minden betegséget elkapnia,hogy tudjon betegeket kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!