Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok egy olyan pasival...

Járnátok egy olyan pasival aki 35 éves, a szüleivel lakik és még soha nem volt barátnője?

Figyelt kérdés
Ugye jogosak a fenntartásaim vele szemben?
2010. márc. 18. 08:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
78%
Találkozgass vele,hátha komolyabbra fordul a dolog. Egy próbát megér. :)
2010. márc. 18. 09:06
 12/74 anonim ***** válasza:
88%
Jobb, mint egy szélhámos világcsavargó, akinek minden városban van egy nője.
2010. márc. 18. 09:17
 13/74 anonim ***** válasza:
56%

Az gáz,ha a Ganxta az anyjával él,mert gyereke van meg felesége.:-)))

Kérdező!Miért ne járnál?Viszont nem kellene odaköltöznöd(egyáltalán összeköltöznöd vele,mert úgyis haza fog járni),gyereket vállalni se vele kell.

Vedd figyelembe,hogy komolyan fogja gondolni amit mond(elvesz feleségül,házat épít neked stb...)csak nem lesz belőle semmi.Még nem nőtt fel hozzá és valami majd mindig közbejön.

Az,hogy soha nem volt barátnője olyan formába lehet igaz,hogy ő nem tartotta azokat a lányokat annak,akivel dolga volt eddig...mert mondjuk egy hónapig bírták.

Szóval némi tavaszi zsongásra tökéletesen megfelel a pasi,de én nem terveznék vele hosszú távon.

2010. márc. 18. 09:17
 14/74 anonim ***** válasza:
89%

Ne vonj le messzemenő következtetéseket abból, hogy otthon él. TÖbb oka lehet, s lehet, hogy otthon sem erőltették a saját lábra állást.

Ettől még lehet normális. S az is lehet, hogy ha egymásnak teremtettek benneteket, akkor megérik benne a gondolat, hogy külön költözzön a szüleitől. (mondjuk veled)

2010. márc. 18. 09:18
 15/74 anonim ***** válasza:
88%

Nekem erről az Anyám nyakán című film jut eszembe. Lehet, hogy ő is így van ezzel.

Ha esélyt sem adsz, akkor nem tudod meg, milyen lett volna.

2010. márc. 18. 09:20
 16/74 anonim ***** válasza:
69%

Ki vagy te, hogy így megítélsz másokat?

Szerintem ilyen hozzáállással hagyd békén. Ha fenntartásaid (előítéleteid) vannak, SOHA nem lesz elég jó neked.

Különben meg nem értem a kérdést: vagy tetszik és akarsz tőle valamit, vagy nem. Te már döntöttél, "vagy nem".

2010. márc. 18. 09:26
 17/74 anonim ***** válasza:
60%

20 éves vagyok, szüleimmel lakom (költöznék, de nincs rá lehetőségem).

Nekem a 35 kicsit sok, de ettől függetlenül lehet.

Az, hogy a szüleivel lakik ilyen korban már kicsit gáz - mondjon bárki, bármit - de ha mondjuk nem volt pénze eddig saját lakásra az még érthető.

Habár én tuti nem viselném már el, hogy a úgymond bujkálni kel a srác szülei elől, meg csendben kell maradni illetve kellemetlen ha ránk nyitnak meg egyáltalán.

Nálam az tette be a kaput, hogy még nem volt barátnője! Jó, későn érő típus, de könyörgöm lassan 40 éves!!!!!!!

Röviden: Én menekülnék, amíg lehet!

2010. márc. 18. 09:29
 18/74 anonim ***** válasza:
61%
Én is menekülnék előle! Ez tutira nem normális! Valami gáz lehet a taggal, nem gondolod?
2010. márc. 18. 09:31
 19/74 anonim ***** válasza:
55%

*ha úgymond

*kell

2010. márc. 18. 09:31
 20/74 anonim ***** válasza:
58%

09.29:aki 35 éves koráig nem bír felmutatni egy otthont az egy lúzer.

Ahogy elnézem sok nő(legalább is itt nem gondolkozik ezen),simán összejönne vele,mert majd megváltozik(aha),odaköltözne hozzá(mert hova máshova?),szülne egy gyereket,majd egy-két év múlva ide irogatna,hogy anyosóm egy szemét állat,a férjem nem véd meg,nincs hova költöznöm,mit csináljak?

2010. márc. 18. 09:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!