Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok egy olyan pasival...

Járnátok egy olyan pasival aki 35 éves, a szüleivel lakik és még soha nem volt barátnője?

Figyelt kérdés
Ugye jogosak a fenntartásaim vele szemben?
2010. márc. 18. 08:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
78%

A túl kevés infoval egyettértek,kommentel meg már rég óta nem találkoztam.

Gondolom,hogy nem akartál megbántani,csak az ember azért veszi magára mert szinte nincs esélye egy csomónknak kitörni,és igen azzal is egyetértek vannak akik nem is akarnak és semmibe nem szállnak be otthon,csak elverik,elbulizák a pénzt.Ez tény sok ilyet láttam,de még több olyat,hogy a külvilág felé titkolod,hogy szinte csak az élelemre van és aggodsz a számlák miatt.Azért volt rossz érzés, mert sajnos tényleg tudom,hogy nem lesz esélyem hogy lakásom legyen és saját életet kezdjek,nálunk volt itt a családban betegség,zug piás 2 éves korom óta az anyám,a melóját elvégzik,és senki nem tudja,de hidd el ez nagy teher és a piácok olyanok hogy minden a gyerek vállálra szakad,a főzésen kívül nuku és az is olyan kosszal jár,én meg tisztaság mániás vagyok és néha már elegem van,az ember próbál-próbál de hiába és a türelem is fogy.Ha nem inna akkor is szegéynek lennénk,mert 55000csak a fűtés és sorolhatnám még.Hidd el ha nincs pénz akkor életkedved is alig van.Én sok féle esetet láttam ezért nem merek itélkezni.

Kellene a komment,hogy többet tudjunk.

2010. márc. 22. 08:25
 72/74 anonim ***** válasza:
47%
Én is hasonló cipőben járók és szintén alíg keresek,és a szüleim is,szóval én se tudok fére tenni és gyűlyteni.
2010. márc. 22. 13:04
 73/74 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz hogy járnék-e vele nem tudok hozzászólni,hisz komment már rég nem jött.De csatlakozom azokhoz,akik szintén nem tudnak gyűlyteni anyagi okokból,szóval ha nincs saját ingatlan azért nem szólóm le.A nő kérdést meg honnan vette a beíró,szóval kellene a srácról írnia,hogy milyen is,így nem tudok mit mondani róla.
2010. márc. 23. 11:52
 74/74 anonim válasza:
Az miért baj, hogy a szüleivel él? Az jobb lenne, ha mondjuk egy nőnemű barátjával élne együtt?
2010. jún. 17. 17:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!