Járnátok egy olyan pasival aki 35 éves, a szüleivel lakik és még soha nem volt barátnője?
26 évesen még nem olyan gáz,de ha valaki harmincévesen is ellapul az "otthon" melegében,az valószínű nem szeretne hirtelen egy halom felelősséget a nyakába venni.
Érdekes ez a korosztály,ha otthon marad egy ajánlott levél feladásával nem tud/nem akar boldogulni.
Nem mondom,hogy rossz emberek,de olyan nő kell mellé,aki be bír költözni,és alá tudja magát rendelni a fiú/lány családjának.Van aki alkalmas rá.
De egyszer ez a 26 éves srác majd rájön (vagy nem), hogy hiányzik valami/valaki az életéből, hogy nem teljesen boldog. S akkor majd változtatni akar. Lehet, hogy nem fog könnyen menni a változtatás, lehet, hogy a szülei ellenezni fogják, de meg kell próbálni változtatni.
Ennek a szóban forgó 26 évesnek, a kérdésben feltett 35 évesnek, mindenkinek.
Engem sem támogattak soha egy büdös fillérrel,mert szegények voltunk.Érdekes módon mégis húszas éveim elejére kialakítottam magamnak egy önálló életet,megteremtettem a feltételeket,mert AKARTAM.Nem függtem anyutól,és elboldogulok magam is.Nem féltem kapcsolatokat kialakítani,és nem féltem a szerelemtől.Akarat kérdése.
Aki közel a 40-hez ennyire önállótlan,és ennyire anyuka szoknyája alatt él,azzal nem érdemes kezdeni.Azért nem,mert nem életrevaló.Valamint semmit sem ért az emberi kapcsolatokról.Engem ez eleve elriasztana.Szerintem ez nem normális ennyi idősen,mondhat akárki akármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!