Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok egy olyan pasival...

Járnátok egy olyan pasival aki 35 éves, a szüleivel lakik és még soha nem volt barátnője?

Figyelt kérdés
Ugye jogosak a fenntartásaim vele szemben?
2010. márc. 18. 08:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek egy 26 éves srácot, dolgozik, tanul, még neki se volt kapcsolata (semmilyen), rendes gyerek, otthon él, bár a szülei jól keresnek, kocsit adtak neki (egy Suzukit), a srác nem éppen egy szépségideál, (nem kövér, de nem is izmos) nagydarab emberke, és nem számítanál tőle olyan cérnavékony hangra, amin megszólal. Szóval rendes gyerek, de valahogy mégse egy férfias pasi. Valakinek egyszer majd megtetszik mégis, vagy egész életében agglegény marad.
2010. márc. 18. 12:10
 42/74 anonim ***** válasza:
59%

26 évesen még nem olyan gáz,de ha valaki harmincévesen is ellapul az "otthon" melegében,az valószínű nem szeretne hirtelen egy halom felelősséget a nyakába venni.

Érdekes ez a korosztály,ha otthon marad egy ajánlott levél feladásával nem tud/nem akar boldogulni.

Nem mondom,hogy rossz emberek,de olyan nő kell mellé,aki be bír költözni,és alá tudja magát rendelni a fiú/lány családjának.Van aki alkalmas rá.

2010. márc. 18. 12:23
 43/74 anonim ***** válasza:
Férfi, vagy, de, ha nő lennék, esélytelen. Miért? 35 évesen nem volt még barátnője, és a szüleinél lakik... Ez azért már jelent valamit. jót nem az biztos....
2010. márc. 18. 12:53
 44/74 anonim ***** válasza:
12:10 - vagyok, azért írtam ezt a kölyköt példának, mert nem tartom valószínűnek, hogy egyhamar megváltozik a helyzet, nem egy szórakozni járó típus, bolondul a tengerimalacokért, kevés igazi barátja van.
2010. márc. 18. 13:03
 45/74 anonim ***** válasza:
75%

De egyszer ez a 26 éves srác majd rájön (vagy nem), hogy hiányzik valami/valaki az életéből, hogy nem teljesen boldog. S akkor majd változtatni akar. Lehet, hogy nem fog könnyen menni a változtatás, lehet, hogy a szülei ellenezni fogják, de meg kell próbálni változtatni.

Ennek a szóban forgó 26 évesnek, a kérdésben feltett 35 évesnek, mindenkinek.

2010. márc. 18. 14:01
 46/74 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél kérdező? Mihez fogsz kezdeni?
2010. márc. 18. 16:24
 47/74 anonim ***** válasza:
14:01 - Nem tudom, ő arra is elpirul, ha megszólítja egy lány haverja, de ő magától nem menne oda ismerkedni.
2010. márc. 18. 21:10
 48/74 anonim ***** válasza:
56%
Mért ne,ha normális.Az hogy otthon él,nem egyedi eset,a mai világban nem könnyű külön menni,valakinek le kell adnia a teljes fizetését,hogy megtudjanak élni,így hogyan gyűlytene.Az hogy nem volt barátnője,sajnos van ilyen,nem láthatod kinek milyen élete van,volt,mik nehezítették az életét,legyünk őszinték,jártál suliba,bíztos láttál már olyat,hogy ha valaki szegényebb,esetleg nem szép,gond van otthon és ez érződik nála milyen szemetek tudnak vele lenni,ha ilyen emlékeket cipelt élete során,nem is csoda.
2010. márc. 19. 11:06
 49/74 anonim ***** válasza:
56%
Nem szabad lenézni,mert nem tudott külön menni,mindenki magából indul ki,valaki semmi féle támogatást nem kap otthonról,sem érzelmi,sem anyagi,nem mindenkinek rakják a feneke alá a jogsit,kocsit,tv,videót stb.Előttem szólóval egyettértek,van akinek teljesen leszedik a pénzét,akkor miből gyűlytsön,miből szórakozon, éljen?Könnyű kritizálni,próbáld ki milyen így felnőni,majd felnőtté válni,okosnak lenni könnyű,valaki óriási hátránnyal idul az életben.Aki nincs benne nem tudja,egy sorstárs,bár barátom van és 28 vagyok,esélyem sincs külön menni,aki kívülről lát bennünket azt mondaná átlag család,csakhogy semmit nem kaptam a fenekem alá,jogsi nincs,ha van pénzem,megy haza,van tv.videó,internet,de ez utóbbi 2 csak 1 éve és nehéz volt összehozni,úgyhogy szinte nem tudok félre rakni,a munkahelyek megszünnek,ha vannak is nem fizetnek rendesen,sok eladó 70.000 keres,a gyári munka 80-90000,ha ezt leadod miből gyűlytesz?Szerintem ha az életed arról szól,hogy nincs neked se lenne életkedved!Az ismerettségemben annak van jó állása,aki protekciós és az ő ismerőseinek is,én ismerek diplomást aki dobozt csomagol és le kellett tagadnia a diplomát.Az a baj,hogy sok ember álomvilágban él,főleg a 14-26 éves korosztály,mert megszokták,videó,hifi,dvd,számítógép,új bútor,cuccok,mobilok,jogsi stb,anyutól van,majd állja és fizeti a tanárt,meg a plázázgatást,ebből indulnak ki,ezt látták,aztán ha anyuci nem tud támogatni többé,akkor kopannak.
2010. márc. 19. 11:18
 50/74 anonim ***** válasza:
35%

Engem sem támogattak soha egy büdös fillérrel,mert szegények voltunk.Érdekes módon mégis húszas éveim elejére kialakítottam magamnak egy önálló életet,megteremtettem a feltételeket,mert AKARTAM.Nem függtem anyutól,és elboldogulok magam is.Nem féltem kapcsolatokat kialakítani,és nem féltem a szerelemtől.Akarat kérdése.

Aki közel a 40-hez ennyire önállótlan,és ennyire anyuka szoknyája alatt él,azzal nem érdemes kezdeni.Azért nem,mert nem életrevaló.Valamint semmit sem ért az emberi kapcsolatokról.Engem ez eleve elriasztana.Szerintem ez nem normális ennyi idősen,mondhat akárki akármit.

2010. márc. 19. 11:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!