Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok egy olyan pasival...

Járnátok egy olyan pasival aki 35 éves, a szüleivel lakik és még soha nem volt barátnője?

Figyelt kérdés
Ugye jogosak a fenntartásaim vele szemben?
2010. márc. 18. 08:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:

09:40 vagyok ismét.

A 66%on álló válaszadótól kérdezném, hogy te férfi vagy nő vagy?

2010. márc. 18. 10:14
 32/74 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem manapság kevés ember teheti meg,hogy lakást vegyen.Minek is vett volna lakást egyedül?Egyébként nem hiszem,hogy az a férfi,aki tetszik egy nőnek,az 35 éves koráig még nem volt nővel,max ő nem tud róla.
2010. márc. 18. 10:17
 33/74 anonim ***** válasza:
61%

majd eldöntöm,ha nagy leszek;-)

Egyébként nő.

csak nem szerettem áltatni magamat sohasem.

(mellesleg magamtól is elvártam,hogy a harmincas éveimre legyen saját otthonom,tehát nem "szegény"pasikat akartam kihasználni stb...)

2010. márc. 18. 10:24
 34/74 anonim ***** válasza:
71%

10.24:azért,mert befektetésnek tökéletes.

Én pl még egy éjszakát nem töltöttem el a saját házamban.Ha így nézem,akkor nincs szükség rá.

De,ha bármi lenne(elválnánk,a gyerek házasodna,vagy csak hirtelen pénz kell,akkor van hova menni,mihez nyúlni)

2010. márc. 18. 10:27
 35/74 anonim ***** válasza:
66%

Személyesen is ismered régóta a pasast vagy csak neten? :)

Ha nem ismered igazán akkor szerintem kamu amiket mond :) méghogy nem volt barátnője... Ha meg tényleg így van, akkor nagy bajok vannak a pasassal.

Nem hiszem el, hogy 35 éves korára nem ismert meg olyan nőt akihez kötődött volna érzelmileg.. vagy annyira elviselhetetlen a pasi, hogy mindenki elmenekült. vagy ő annyira finnyás hogy senki se jó neki. Valami tényleg nem stimmel

Azért írd meg kérdező, hogy hogyan alakul a dolog :) tényleg érdekel

2010. márc. 18. 10:53
 36/74 anonim ***** válasza:
Akkor még van remény :)) Azért kérdeztem, mert szerintem kifejezetten jól látod a dolgokat és én személy szerint kevés ilyen nőt ismerek.
2010. márc. 18. 11:02
 37/74 anonim ***** válasza:
47%

Nagyon igaza van annak,aki azt írta,hogy aki 35 éves korára semmit sem tud felmutatni,az egy nagy lúzer!!!Szégyen,hogy ennyi év alatt nem volt képes a saját lábára állni,és arra sem volt képes,hogy saját egzisztenciát kialakítson magának.

Ráadásul nem volt még kapcsolata,hmm,ez több,mint furcsa. Tipikus elkényeztetett,szerencsétlen,anyuci kedvence,nyámnyila emberke!Valami baj tuti van a fejével!Én menekülnék a helyedben,de nagyon gyorsan!Anyuci meg bele sem merek gondolni,milyen anyatigrisként tudna viselkedni,ha elvennéd tőle az egyetlen pici fiacskáját...

2010. márc. 18. 11:27
 38/74 anonim ***** válasza:
78%

azt nem írta a kérdező, hogy nem tud felmutatni semmit, csak annyit, hogy az anyjával él.

mert ha magamból indulok ki, hiába lenne lakásom, nem költöznék el otthonról ha nincs senkim, esetleg az anyja is egyedül van (bár ezt nem tudjuk).

ennyi információ még kevés, hogy elítéljük, lehetséges, hogy van mit felmutatnia, a feltételezések ellenére

2010. márc. 18. 11:32
 39/74 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem is gáz. Van pár olyan tulajdonság, ami után felesleges valakit jobban megismerni. Ha valaki alkesz lenne, vagy macskákat kínozna, nem akarnám jobban megismerni. Lehet, hogy jó a humora, széles a válla, Jane Austin-t olvas, akkor sem.

Szerintem ez sokat elmond egy emberről. Pl. nincs motivációja. Felelősségtudata. Büszkesége. Ha meg pénze nincs, az ugyanolyan rossz, engem ne szipolyozzon.

És akinek 35 évesen nem volt barátnője... nos, nem írtad, hogy szűz-e, de ez akkor is baj. Mármint vele van baj. Őszintén én félnék.

2010. márc. 18. 12:05
 40/74 anonim ***** válasza:
92%
en azt mondom h ismerd meg a sracot. Gaznak nem gaz de eleg fura h meg nem volt kapcsolata es meg a szuleinel lakik. Nekem volt egy ilyen pasim anno es avval az volt a gond h a szuleihez jobban ragaszkodott mint hozzam es eleg onnalotlan volt. Felt sajat labra allni. Felt gyereket vallalni, kulon koltozni etc. En meg nem szivesen laknek anyossal, pedig egy tunderi mamaja volt. Nincs tapasztalata, es nem tud felelosseget vallalni, mert mindig ott van a hatter h anyuci kimenti. En azert mentem vele szet mert engem idegesitett az onallotlansaga es en szerettem volna mar babat, es nem akartam olyasvlakivel vesztegetni a draga idomet aki ezt nem tudja vagy nem akarta megadni.
2010. márc. 18. 12:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!