Járnátok egy olyan pasival aki 35 éves, a szüleivel lakik és még soha nem volt barátnője?
"Na nézd,én is falun lakom,két évig gyűjtöttünk a párommal,hogy hitelre megvegyünk a párommal egy 7 milliós házat,és érdekes,sikerült,önerőből."
Vagyis egyelőre negatív a vagyonotok ("hitelre megvegyünk").
Ki tudja, lehet, hogy az anyukájával élő 35 évesnek meg már van 16 milliója bankbetétben, és mindez a pénz csak arra vár, hogy a fickó öröklakást vegyen belőle, ha megházasodik.
Mert nem arra költötte a pénzét, hogy "fel tudjon mutatni" egy "saját egzisztenciának" hazudott albérletet, hanem a látszat helyett a tényleges egzisztenciateremtésre törekedett...
Persze lehet akár "lúzer" is. Nem lehet tudni. Abból a két információból, hogy valaki 35 évesen nem volt még nővel (ami egyébként abszolúte ellenőrizhetetlen, lehet, hogy nem is igaz), illetve hogy otthon él (aminek ezerféle oka lehet, nemcsak az, hogy "önállótlan", hanem mondjuk az is, hogy ért a pénzhez, és tudja, hogy nem érdemes lakáshiteleken keresztül bankokat hizlalnia, amikor ehelyett akár meg is takaríthat), semmi fontosat nem lehet megtudni.
De éljenek a látszatok :))))
Aki 35 évesen otthon lakik, az lúúúúzer.
Aki most vett 30 év futamidejű hitelre egy lakást meg 8 évire egy autót, az meg "önálló egzisztencia", igaz, a vagyona negatív és ez az "önálló egzisztencia" abban a pillanatban, amikor közbejön valami kedvezőtlen véletlen, elillan, mint a kámfor.
Szóval, ha már mindenáron arról kell szólnia a történetnek, hogy a nő a férfi pénzügyi helyzetét méricskélje (és hát mi másról is menne itt az izmozás, mint erről, még ha nem is illik nyíltan nemgtárgyalni), akkor méricskélje racionálisan.
Kérjen bankszámlakivonatot ettől a 35 éves szűztől. Lehet, hogy tele van pénzzel, és akkor mégsem lúzer, hanem igazi belevaló, ambíciózus, motivált és önálló férfi :))))
Kedves 2 év alatt a párjával lakást összehozó pár!
Légy őszinte,ha 2 év alatt hoztátok össze ezt az összeget,akkor mindkettőtőkenk 200 000 Ft-ton felül kellett keresnetek,mert annyi sem elég arra,hogy 2 év alatt meg legyen az emkített 7 000 000-os összeg és akkor mit ettettek?Mert enni is kell!Részemről ez most nem a sárcról szól.Ha meg valamelyikőtők szüleinél laktatok adik és nem kellett haza adni pénzt akkor igen is támogattak,hisz ha nem adsz haza a számlákra és a kajára,akkor eltartanak,az is egy fajta támogatás.És nem akarlak ezzel megsérteni titeket,de magamból indulok ki és az ismerettségi körömből,ahol minden szinte haza megy,és nem a legrosszabb házban lakunk,csak falun sokkal több kiadás van.Te ha 20.000 tehetnél fére akkor ebből hány év alatt lenne lakásod?Nézd én hitelbe nem merek bele menni,mert ha megszűnik a munkám,és ez egyre gyakoribb kifizet helyettem?-senki,senki sem fog segíteni,és csak 2 éve tudtam fére rakni,odáig teljesen elment a keresetem és sok ilyen ember van.Akkor most én is balfék vagyok?-Vagy ne adjak haza és majd nem tudjuk fizetni a számlát és nem lesz kaja?Sz
Valamelyikünk szüleinél laktunk,fizettünk a rezsibe,tehát hazaadtunk,mindketten minimálbéren voltunk,de minden hónapban raktuk a takarékot,és két év alatt gyűlt össze egy szerény összeg,amiből hitelt vettünk fel,és vettünk házat.
Ne haragudjatok már meg,de még ha hitelem is van,én legalább MEGPRÓBÁLOK ÉS AKAROK egyedül,anyuka nélkül boldogulni.Kifogásokat is kereshetnék,de nem teszem.S még büszke is vagyok rá,hogy az én seggem alá nem tolt semmi anyuci meg apuci.Lehet,hogy a mai világban az az érdekes ember,aki arra törekszik,hogy 35 éves korára meglegyen minden,de nem baj,én ezzel akarok kitűnni,és inkább vállalom a hitelt,mint azzal,hogy iszom,bulizom,cigarettázom,de annyira béna vagyok,hogy egy normális párkapcsolatot,és önálló életet nem bírok fenntartani.
Kifogásokat mindig lehet gyártani,de egy 35 éves,anyja szoknyája alatt élő,szűz ember nem normális,akárki akármit mond.Legalábbis az tuti,hogy van valami beütése. Naiv,aki ezt nem hiszi el.
Nem szerettem volna megbántani senkit,és sajnálom,ha valaki magára vette.Én konkrétan erről a pasiról gondolok negatívakat,azért,mert valahányszor ilyennel találkoztam,azt tapasztaltam,hogy neki ez így kényelmes,ergo,nem akart változtatni,mert neki így volt jó. S manapság egyre több az olyan ember,aki nem is szeretne kitörni,sem fiatalon,sem később,mert tulajdonképpen úgy kényelmesebb neki.Ha Ti nem ilyenek vagytok,akkor ne vegyétek magatokra.
csak elég sokan kifogásokat keresnek: azért nem volt még kapcsolatom,mert...
Azért lakom még otthon,mert...
Azért nem jön össze az önállóság,mert...
TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!