Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok egy olyan pasival...

Járnátok egy olyan pasival aki 35 éves, a szüleivel lakik és még soha nem volt barátnője?

Figyelt kérdés
Ugye jogosak a fenntartásaim vele szemben?
2010. márc. 18. 08:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
70%
Azért a kérdező is vethetne legalább egy-egy kommentet!!!!!!!
2010. márc. 19. 12:00
 52/74 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem kerüld el amennyire, csak lehet! És hagyjuk ezt a hülyeséget, hogy ne itélkezzünk elsőre, ismerjük meg stb... Könyörgöm, ez az ember 35 éves férfi és soha nem volt barátnője, pontosan elég ez a két információ ahhoz, hogy tudd ez nem működne. Egy ilyen ember milyen feltételeket tudna neked teremteni? tudna neked biztonságot nyújtani? egy közös jövőt anyuka nélkül? neki már igenis külön kellene épitenie és tegyük fel, hogy már 15 éve dolgozhat kb. én nem hiszem el, hogy ennyi idő után nem tudott megspórolni semmi pénzt, hogy külön mehessen az anyjától. Másik: ha az anyja befolyása alatt van, akkor szintén az a kérdés, hogy ez milyen férfi, aki nem tud a talpára állni? gondolj bele, ha családotok lenne és történne, csak egy kis apróság, ki oldaná meg? főleg, ha már nem lesz anyuci! hát ezt jó bőven ki lehetne fejteni, de sztem ennyi is elég. Szóval, a válasz: NEM
2010. márc. 19. 12:17
 53/74 anonim ***** válasza:
Nézd nekem a bátyám 30 éves és csak 1 használt autót tudott összehozni,alig maradt pénze,mert haza kellett adni,meg krah is beütött,csaja van,de kilátás arra hogy saját lakása legyen kevés.Nem mindenki talál jó munkahelyet,jól fizetőt,albérletben egy szoba a legolcsóbb 20000+rezsi és kaját is venni kell,szóval elköltözni nem tud.Volt hogy nem fizették ki,munkaügyi perek.Falun lakom és ahogy elnéztem a legtöbb 20-30 körüli ember,ha csak nem éri szerencse,vagy szülői támasz nem igazán tud lakásra összerakni,sőt le kell adnia a pénzt,valahol meg csak 6 órás meló van.Ismernem kellene ahhoz,hogy nyilatkozni tudjak róla
2010. márc. 19. 13:49
 54/74 anonim ***** válasza:
34%

Na nézd,én is falun lakom,két évig gyűjtöttünk a párommal,hogy hitelre megvegyünk a párommal egy 7 milliós házat,és érdekes,sikerült,önerőből.Egyikünk családja sem segített.

Elég furcsa,ha valaki 35 évesen még nem él önálló életet,ez tény.Az meg még inkább,ha nem tudja,mi is az a párkapcsolat.

Ezen nincs mit szépíteni,az egész ember úgy furcsa,ahogy van.

2010. márc. 19. 13:56
 55/74 anonim ***** válasza:
39%

11.18:Milyen érdekes én 19 évesen egy sporttatyóval mentem albérletbe+ a legjobb barátnőmmel.Mert ott volt munka.

A jogsit is akkor tettem le,saját pénzből.

Hozzáteszem tv-re,csatornadíjra nem költöttünk,nem is hiányzott.Telefonunk se volt,ha akartunk valakitől valamit,elmentünk hozzá elmondani.

Amikor úgy éreztem,hogy egy munkahelyről kevés a pénz,másodállást vállaltam.Konkrétan egy félig-meddig legális vágóhídon.Viszont a fizu szuper volt,és nem érdekelt,hogy nem azért tanultam.

32 évesen megvettem a saját városi házomat,1M hitelt kellett felvennem hozzá.Hogy a történetben miért nincsenek ott a szüleim?Mert lesült volna a bőr a képemről,ha mindezt nekik kellett volna megcsinálni,hogy nekem legyen.

És nehogy a végén megsajnálj,hogy az egész életem a güriről szól:voltak eszméletlen bulik Sziget,Csörge-tó stb..

de nem a talpam nyalogattam közbe,hogy milyen szär nekem,csóró vagyok...

2010. márc. 19. 14:41
 56/74 anonim ***** válasza:
38%
Én is ugyanezt mondom,mint az utolsó,és teljes mértékben igazat adok neki.Ha más elboldogul anyuci nélkül,akkor egy 35 éves ember simán el tudna.Akarat kérdése az egész.Illene már ennyi idősen a sarkára állnia,és önálló életet élnie.Az meg,hogy még kapcsolata sem volt,na,az mindent elárul Róla.
2010. márc. 19. 15:03
 57/74 anonim ***** válasza:
Figyi most nem az említett srácot fogom védeni,de úgyebár többen is azt írták,hogy a párjukkal raktak össze házra,ill. lakásra.Mennyit kellett a szüleiteknek haza adni,én írtam pl.-nak a 30 éves bátyám,ő jobb esetben az utóbbi 2 évben 30 000 tud elrakni,régebben még ennyit sem,mert haza kellett adni,a barátnőjénél rosszabb a helyzet,tőle teljesen elveszik a pénzt,szóval miből is tegyen fére.Albérlet is csak egy dolgozó párral megoldható,de azt ne hasonlítsd saját lakással.Ja és mennyit is kerestek,mert az sem mindegy.Ha nagyábból megtarthatod a pénzed,azt ne hasonlítjuk azzal,aki nem.
2010. márc. 20. 13:49
 58/74 anonim ***** válasza:
Nálunk se tudunk külön menni,biztos évekig tartó munkahely mamár szinte nincs is,nekem is teljesen le kell adnom a pénzt,nincsből nem lesz valami.Volt nálunk munkanélküliség a családban,ön hibán kívül,betegség, újítás úgyanis még gyerekkoromban panelból jöttünk családiházba és hát egy felújítás évekig tarthat,a mai fizetések mellett,amikor festeni,járólapozni kell,mert falun mindig újítani kell szinte az én pénzem ment el rá.Észt osztani a legkönnyebb,ja és olyan pár sincs a láthatáron akivel összetudnánkköltözni,mert 2 ember kell bármiféle külön élethez,2 fizetésből könnyebb gyűlyteni
2010. márc. 20. 13:54
 59/74 anonim ***** válasza:
Ez nem észosztás,ha valaki 35 évesen ennyire önállótlan,az szégyen,s mindig is az lesz.Kapcsolata sem volt még,tehát eleve defektes.Erre ennyit lehet mondani.
2010. márc. 20. 17:27
 60/74 anonim ***** válasza:
Figyelj kapcsolatom volt,de lehet én is otthon fogok még élni ennyi idősen,mert nincs lehetőségem,akkor most én is lúzer vagyok?Mert ha igen,baromi sokan azok
2010. márc. 20. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!