Járnátok egy olyan pasival aki 35 éves, a szüleivel lakik és még soha nem volt barátnője?
Na nézd,én is falun lakom,két évig gyűjtöttünk a párommal,hogy hitelre megvegyünk a párommal egy 7 milliós házat,és érdekes,sikerült,önerőből.Egyikünk családja sem segített.
Elég furcsa,ha valaki 35 évesen még nem él önálló életet,ez tény.Az meg még inkább,ha nem tudja,mi is az a párkapcsolat.
Ezen nincs mit szépíteni,az egész ember úgy furcsa,ahogy van.
11.18:Milyen érdekes én 19 évesen egy sporttatyóval mentem albérletbe+ a legjobb barátnőmmel.Mert ott volt munka.
A jogsit is akkor tettem le,saját pénzből.
Hozzáteszem tv-re,csatornadíjra nem költöttünk,nem is hiányzott.Telefonunk se volt,ha akartunk valakitől valamit,elmentünk hozzá elmondani.
Amikor úgy éreztem,hogy egy munkahelyről kevés a pénz,másodállást vállaltam.Konkrétan egy félig-meddig legális vágóhídon.Viszont a fizu szuper volt,és nem érdekelt,hogy nem azért tanultam.
32 évesen megvettem a saját városi házomat,1M hitelt kellett felvennem hozzá.Hogy a történetben miért nincsenek ott a szüleim?Mert lesült volna a bőr a képemről,ha mindezt nekik kellett volna megcsinálni,hogy nekem legyen.
És nehogy a végén megsajnálj,hogy az egész életem a güriről szól:voltak eszméletlen bulik Sziget,Csörge-tó stb..
de nem a talpam nyalogattam közbe,hogy milyen szär nekem,csóró vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!