Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti randiznátok olyan a húszas évei végén járó pasival (28-29), akinek nincs állása, sosem volt még barátnője, és az anyjával lakik?
Előbb kezdj el munkát keresni.
El se tudom képzelni miket tanultál?
De gondolom nem műszaki mérnöki szakok,ha bölcsész diplomák akkor kuka igazad van,és eltékozoltad az éveidet.
Munka,pénz nélkül,különélés nélkül ne csajozz még,előbb teremtsd meg az egzisztenciádat,lakj külön ne anyuddal,mert mondom a nők elhajtanak sőt lehet már a randi végét se várnák meg, amint belövöd,hogy anyuddal laksz, egy ,,mamahoteles" meg lehet egyébb nem pozítiv jelző kíséretében felállnak és elhajtanak,erre kivannak a nők nagyon.
8 év tanulás anélkül, hogy felmérnéd a munkaerő piaci trendeket? Meg se kérdezem mit/miket tart eddig elvégezni. Hogy lehet valaki ennyire vaksi az élethez?
Egyébként meg egyetem mellett nem dolgoztál, nem kezdted el a kapcsolati tőkédet formálni? Azért 8 év után már több lábon kéne tudnod állni kevésbé jó szakokkal is.
Semmi hobbid, sportmúltad, közösségi életed, művészeti vénád amivel elő tudnál rukkolni?
Egy nap 24 óra, tehát ha te reggeltől estig tanultál 8 éven keresztül és mást se csináltál akkor ne mondd nekem hogy nem találsz munkát. Mert ennyi tanulással bárhol tarthatnál. 2 logikus magyarázatot tudok elképzelni. Vagy folyamatosan ittál az egyetemen (de akkor felmerül a kérdés, hogy mért nem buliztál és ismerkedtél?) Vagy kockultál éjjel nappal és ki se mozdultál a szobádból.
Hát igen utolsó eléggé szépen leírta, ez életképtelenséget sugározz,hogy nem néztél utána csak elvégeztél semmilyen szakokat, plusz nem dolgoztál se mellette,így gyakorlatod sincs és tapasztalatod mindezt 30.éves felnőtt FÉRFI létedre, ilyen korban már a nők némelyike vezetői pozícióban van de minimum senior munkatárs.
Hogyan tartanád vele a lépést?
Ezek a mai fiatal lányok már 23 évesen olyan helyekre utazgatnak,hogy lesek, én nem voltam még olyan helyeken konkrétan.
Ezzel,hohgy tudnál versenyezni így?
Nem hiszem.Nem amiatt, hogy nem volt még barátnőd és nem is azért mert anyukáddal laksz, hanem mert feleslegesen tanultál 8 évet, és nem dolgozol semmit. Nekem ez nem szimpi. Mit csinálsz akkor egész nap?
Nekem a barátom 28 éves. Ő sem milliomos, és én sem. Átlag fizetésünk van. Nekünk is volt olyan időszak az életünkben, mikor nem volt munkánk, de a barátom tanult mást akkor, én meg kerestem állást érettségivel.Akkor te se a diplomáiddal keress állást. Van amihez csak érdettségi kell. Próbálj már meg segíteni magadon!
24N
Ez a baj kèrdező,nem bàntàs de ezek a diplomàk semmit se èrnek ràadàsul közszfèra max ahol kapsz majd 120e nettó kb., abbòl te nem fogsz kapcsolatot menedzselni,magadat se sajnos.
Szerintem ha ennyire megy a tanulàs tanulj piackèpes szakmàt ès csak versenyszféra.
Bocsi, de elég buta voltál, ha mindháromat ilyenből szerezted.
Én is könyvtárosi diplomával rendelkezem, de utána még elvégeztem egy két éves kommunikáció és média felsőoktatási szakképzést, mégis könyvtárban kötöttem ki, mett rájöttem, hogy ezt szeretném csinálni.
Tudom, nehéz ebben a szakmában állást találni, husz kihalásos alapon cserélődnek az emberek.
Míg erre vársz, menj pl dolgozni gyárba, kereskedelembe, csak dolgozz.
Ja és könyvtárosként minimálbért kapok, csak, hogy tudj róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!