Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti randiznátok olyan a húszas évei végén járó pasival (28-29), akinek nincs állása, sosem volt még barátnője, és az anyjával lakik?
De mondom, miért nem adsz alább, hogy legyen legalább munkád?
Tescoba, vagy valamelyik gyárba simán felvennének téged.
Nos, ez valóban egy kilátástalan helyzet. Két lehetőség van. Vagy elmész végzettséged alatt dolgozni, simán lehetsz vezető bármilyen kereskedelmi szektorban mondjuk, persze itt abszolút nem veszed majd hasznát annak amit tanultál maximum arra jó, hogy beírhasd, hogy van diplomád.
Vagy pedig elvégzel valamit még most aminek hasznát is veszed.
Én bevállallak, ha van mondjuk egy BMW-d ezek mellé :)
22L
Aki nem tudja elképzelni hogy miért lehet ez hogy idáig semmit nem ér el egy ember, például nálam azért van mert kamasz korom óta mániás depresszióm van és a motiváció szikrája sincs meg bennem semmi iránt. Így aztán nem is lett belőlem semmi, persze gyárban szoptam évekig de a magánéletemre az sem volt pozitív hatással mivel ugyanúgy itthon ültem és kockultam a szabadidőmben.
28F
"IBS-en, mindent angolul. Nem nagyképűség"
IBS-re én sem lennék nagyképű. :D
Kérdező, keress rá az SSC vagy üzleti szolgáltató központokra. Ha beszélsz nyelveket, tökéletes a bölcsész diploma is, rengeteg bölcsész dolgozik ilyen helyeken. Modern, nyugati munkakörnyezet, jó fizetés, sok helyen home office lehetőség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!