Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti randiznátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti randiznátok olyan a húszas évei végén járó pasival (28-29), akinek nincs állása, sosem volt még barátnője, és az anyjával lakik?

Figyelt kérdés
2019. febr. 18. 12:59
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
78 helyen van benn az önéletrajzom... Az elmúlt egy évben csak önéletrajzokat viszek be olyan helyekre, ahol jó az egyetemi végzettség... Közben doktorandusz lettem az egyetemen, de ott sem kapok ösztöndíjat... Az egyetemen azért nem is próbálkozok, mert az életvezetési stílusom miatt alapból nem vagyok népszerű (szobában ülő), másrészt utálják az olyan PhD-st, aki ráhajt az egyetemistákra, mert azt hiszi, csak a "kistanársága" miatt, bármelyik nő lefekszik vele...
2019. febr. 18. 13:55
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

De mondom, miért nem adsz alább, hogy legyen legalább munkád?

Tescoba, vagy valamelyik gyárba simán felvennének téged.

2019. febr. 18. 13:57
 23/41 The pale emperor ***** válasza:

Nos, ez valóban egy kilátástalan helyzet. Két lehetőség van. Vagy elmész végzettséged alatt dolgozni, simán lehetsz vezető bármilyen kereskedelmi szektorban mondjuk, persze itt abszolút nem veszed majd hasznát annak amit tanultál maximum arra jó, hogy beírhasd, hogy van diplomád.

Vagy pedig elvégzel valamit még most aminek hasznát is veszed.

2019. febr. 18. 14:03
 24/41 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy 8 éve is tudhattad volna, hogy a BTK mennyire nem jó semmire és te mégis beáldoztál mindet ezért... A gondok nem most kezdődtek, hanem már legalább egy évtizede megvannak. De sosem késő változtatni. Csak úgy néz ki, hogy te még most sem akarsz.
2019. febr. 18. 14:52
 25/41 anonim ***** válasza:
Randiznék, de minek. Kétlem, hogy bármit tudnánk közösen csinálni.
2019. febr. 18. 15:00
 26/41 anonim ***** válasza:
11%

Én bevállallak, ha van mondjuk egy BMW-d ezek mellé :)

22L

2019. febr. 18. 15:11
 27/41 Karena26 ***** válasza:
58%
Nem a kérdésben foglalt tények miatt, hanem a kiegészítő információk alapján: nem.
2019. febr. 18. 15:13
 28/41 anonim ***** válasza:

Aki nem tudja elképzelni hogy miért lehet ez hogy idáig semmit nem ér el egy ember, például nálam azért van mert kamasz korom óta mániás depresszióm van és a motiváció szikrája sincs meg bennem semmi iránt. Így aztán nem is lett belőlem semmi, persze gyárban szoptam évekig de a magánéletemre az sem volt pozitív hatással mivel ugyanúgy itthon ültem és kockultam a szabadidőmben.

28F

2019. febr. 18. 17:18
 29/41 anonim ***** válasza:
Na meg nem is akarok megfelelni a társadalmi elvárásoknak de ettől még vágyhatok barátnőre, igaz hogy így nem lesz sose.
2019. febr. 18. 17:25
 30/41 anonim ***** válasza:
21%

"IBS-en, mindent angolul. Nem nagyképűség"

IBS-re én sem lennék nagyképű. :D

Kérdező, keress rá az SSC vagy üzleti szolgáltató központokra. Ha beszélsz nyelveket, tökéletes a bölcsész diploma is, rengeteg bölcsész dolgozik ilyen helyeken. Modern, nyugati munkakörnyezet, jó fizetés, sok helyen home office lehetőség...

2019. febr. 18. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!