Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki az anyjával él, 40évesen már soha nem lesz barátnője?
Ha az anyámmal élek, de van saját autom, és dolgozik is, és nem vagyok csúnya mert rendszeresen edzek, és oda figyelek magamra, de az anyámmal élek mert így olcsobb az élet, emiatt soha nem lesz barátnőm?
A nők miért állnak másképpen aki az anyjával él, mint aki nem?
Több pénzt tudok így meg sporolni mintha nem vele laknék.
Egyrészt, nem mindenki ekkora őstulok, normális körülmények között meg lehet oldani. Másrészt, nekem van lakásom, tehát, nem lenne szükségszerű a lakótárs jelenlétében kefélni. Ha meg működik a dolog, akkor ennyi idősen fél év után lazán lehet összecuccolni és minden meg van oldva varázsütésre.
Amúgy, pont leszarom, ki mire veri a répát. Ez legyen a legnagyobb öröme az életben.
Így van. A magyar egy olyan balkáni nép, aki olyan szinten a nyugatra képzeli magát, hogy ezen még sok nyugati is meglepődik... :) És ez a nőkre hatványozottan igaz.
Lehet lepontozni, de ez az igazság.
Üdv: egy önálló, 31 éves, többlábon álló férfi.
Nem akarnám kerülgetni anyós pajtást, ha át akarok menni szexelni, vagy csak együtt aludni, időt tölteni. Nekem nem kell, hogy főzzön, meg takarítgasson, ne legyen ott nonstop. Randizgatás alatt nem akarok bájologni anyucival, akárhányszor a pasi lakása közelébe megyek. A szülőket jobb csak ünnepekkor és tervezett időben látni, már le is szakadtam az enyémekről.
Nyilván ismerkedés alatt még szóba se jönne az összeköltözés, tehát a háznál az anyós kerülgetése lenne az opció. Ja és van lakásom, de hozzám nem kell állandóra becuccolni ismerkedős szakaszban csak azért, mert 40 évesen útban van az anyja a férfinak. Az a módi, hogy olykor nálam, olykor meg a pasinál legyünk, ahogy időnk engedi, mivel még nem élünk együtt az első pillanattól kezdve.
A pénz nem érdekel, de nekem kellemetlen lenne maga a szituáció. Meg persze ebből feltételezhető, hogy együtt élés esetén gondok lehetnek a házimunkával és én nem anyuci vagyok, hogy egy felnőttre kelljen emiatt rászólnom rendszeresen. Mivel nem ismerek valakit az első pillanatban, ezért nem fájó lepattintani, ha ilyen red flag gyanú van. Naná, hogy a nők menekülnek, nem néz ki vonzónak a helyzet, amiben élsz. Nagy szívás, ha beléd zúg valaki, aztán beigazolódik a félelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!