Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki az anyjával él, 40évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki az anyjával él, 40évesen már soha nem lesz barátnője?

Figyelt kérdés

Ha az anyámmal élek, de van saját autom, és dolgozik is, és nem vagyok csúnya mert rendszeresen edzek, és oda figyelek magamra, de az anyámmal élek mert így olcsobb az élet, emiatt soha nem lesz barátnőm?

A nők miért állnak másképpen aki az anyjával él, mint aki nem?

Több pénzt tudok így meg sporolni mintha nem vele laknék.

#nők #sport #othon élés
2022. júl. 13. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
76%

Biztos van, akit nem zavar. Nem egy ilyet ismerek.

De nekem nem kéne olyan férfi, aki nem külön lakik.

N 30

2022. júl. 13. 16:54
 72/88 anonim ***** válasza:
77%
Elég hangosan szexelek és szeretek is sokat ahol épp elkapom a pasit a lakásban, anyuka szívrohamot kapna. Majd felkopog a seprű nyéllel, hogy "kisfiam ne keféljetek már ilyen jóízűen"? Ennél lelombozóbb és zavaróbb tényező a világon nincs, mint a pasid szülei eggyel arrébb. Az se ér semmit, hogy külön emelet, az akkor is egy ház. Meg majd ha takarít és tele van a kuka óvszerrel, az neked jó, ha ő azt nézegeti vagy esetleg rejtegetni kell, mint a tiniknél?
2022. júl. 13. 17:03
 73/88 anonim ***** válasza:
80%

De pont ezzel a mentalitással van baj, hogy akkor költözöl el, ha majd lesz valaki (mint a nővéred). És ha neki se lett volna senkije akkor otthon élne még ő is? Én már 23 évesen külön költöztem és akkoriban nem volt kapcsolatom. És nem is azért mert nem vagyok jóban a szüleimmel. Egyszerűen csak ez az élet rendje. Amíg szülői fedél alatt élsz, sose fogod megtudni, hogy milyen tényleg önállónak lenni. Az önállóságnak az is része, hogy megérsz arra a mentalitásra, hogy igenis kifizeted azt A plusz pénzt az egyedül lakáshoz.

Volt anno egy ismerősöm az egyetemen akinek a bátyja már akkor 30 éves volt És mindig is furcsálltam hogy otthon él. Ez volt Egyetem alatt, aztán tavaly végeztünk az ötéves egyetemmel és szinte mindenki aki eddig úgymond mama hotelben volt az egyetem alatt is elköltözött már otthonról hisz már van saját önálló kereseted...

2022. júl. 13. 17:06
 74/88 anonim ***** válasza:
86%

70es ott a pont! Ha nem baj idézem a válaszod felét és kiegészítem,mert én is ezt gondoltam volna írni.

Az ilyen anya- fia kapcsolatok full betegek. Anyu nem akarja elengedni a kisfiát, ezért óvatosan manipulálja, és inkább megengedi, hogy hozzájuk költözzön a barátnő, akinek a létezését is gyűlöli, csak a fia el ne menjen. A fiának meg jó, mert nincs felelősség, nincs munka, viszont van szex meg otthon, amit a magáénak gondol.

-Mondjuk az apa lànyában is vsn ilyen,sőt volt 2-3 barátnő jelöltem akiket az édesanyjuk manipulált, az életképtelennek nevelte.

De ami fontos.

Van a kamasz kor, ami a leválás előkészülete,ekkor kialakúl az ember valódi személyisége, ezt el lehet nyomni. Kamasz korban a fiatalok egy része kollégista lesz középiskolában, majd egy részük egyetemre kerűl ahol szintén kollégiumban vagy albérletben laknak sokan. Ezek a leválási folyamat részei. Majd munkába áll az ember pénze lesz vágyik az önállóságra és a szülők fájó szívvel de elfogadják. Ahol nincs ez az elfogadás (özvegy édesanya ex jelöltem esetében ezt majd végén kifejtem)ott kialakúl" csak én tudok gondoskodni rólad" ,"ha te elmész mi lesz velem érzelmi manipulálás."

Exeim csak hogy legyen női ellenpélda is.

J. J, anyukája és minimálisan értelmi fogyatékos testvére, apró 3h-s faluban éltek egy szoba konyha,spajz kamrás paraszt házban. Egy szobában aludtak 3an. J nek jó szakmája volt, de anyuci özvegyülés után a vallásba menekűlt, a helyi papnál dolgoztak mind a 3an. J jó szakmával 3h-s gyerekeknél pedelluskodott,szabad idejében a pap gyerekeire vigyázott,templomot takarított....Papot elhelyezték,hát rögtön volt pénzük utána költözni. J egy jó alaku de durva mozgású szép arcu lány.

B B anyukája enyhén mozgás sérűlt (csipőficamos) faluról városra jött középiskolába. Ja falun úgy laktak B, anyukája,apukája,huga. És pár házzal odébb az anyai nagyszülők. Ott az anyai nagyapa szintén vallásos,szava volt a szent ök pénzelték B anyját. B

Miután B középiskolás lett a szülei utána költöztek, majd a nagyszülei is. Családi felàllás 1,5szobás garzonban B apukája a nagyszobában,B anyja huga B a kicsiben. Aput anyu levette fizetéskor pénzzel de apu amúgy levegő volt. Egyetemre csak fizetősre vették fel. Nagyapja fizette, na onnantól....Bnek utálni kellett az apja rokonságát.

Nagyapja aki B-t a papnak akarta adni kb beleszólt mindenbe. B életem olyan csalódása amikor ruhában beindúltam a testére de ami a bugyijában fogadott...+feküdt mint egy darab fa és láttam rajta hogy jó neki.

2022. júl. 13. 17:11
 75/88 anonim ***** válasza:
21%
Önálló életnek számít, ha munkásszállón van 5 szobatársad és erre is havi 90e-et fizetsz? Ezt tényleg vonzónak találják a mai nők???
2022. júl. 13. 17:17
 76/88 anonim ***** válasza:
87%
Hát nem. Ugyanúgy balekság mint otthon lakni.
2022. júl. 13. 17:19
 77/88 anonim ***** válasza:
72%
Mondjuk most elképzeltem hogy mi lenne ha anyáméknál laknánk 😃 Anyám azt sem tudta elviselni ha egymásnak szájrapuszit adtunk, zavart volna a szobába minket, de ha a szobában voltunk, akkor meg az volt a baja hogy miért ott vagyunk 😃 Szóval kb vigyázban állás volt egész nap.
2022. júl. 13. 17:23
 78/88 anonim ***** válasza:
21%
Én 80000 et fizetek Budapesten egy két szobás lakásért amit a párommal osztok meg és tök luxi de rendben
2022. júl. 13. 17:23
 79/88 anonim ***** válasza:
28%

Én régóta külön élek, de ide nő nem költözhet soha.

Nem tudnám tolerálni ha nem úgy fogadna a lakás ahogy hagytam vagy bele szólna bármibe, márpedig összeköltözésnél ez lenne.

Ha ide is jön bárki vendég nem nyúlhat semmihez, ez vonatkozna a leendő páromra is. Hosszútávon pedig nem működhet úgy egy kapcsolat hogy külön élünk.

2022. júl. 13. 17:31
 80/88 anonim ***** válasza:
9%

Unokatesóm múltkor mesélte, hogy ő kifogott egy olyan csajt akinek bár volt lakása (albérlet) és neki is volt, tehát egyedül, külön, önállóan élet, a csaj nem engedte, hogy ő külön legyen, hanem kvázi ultimátumot adott, hogy költözzön hozzá. Gondolom azért, hogy ne legyen hova visszavonulnia unokatesómnak.

Később kiderült, hogy a csaj bolond, konkrétan bezárta unokatesóm a lakásba és nem engedte ki, meg totál pszichopata volt.

2022. júl. 13. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!