Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki az anyjával él, 40évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki az anyjával él, 40évesen már soha nem lesz barátnője?

Figyelt kérdés

Ha az anyámmal élek, de van saját autom, és dolgozik is, és nem vagyok csúnya mert rendszeresen edzek, és oda figyelek magamra, de az anyámmal élek mert így olcsobb az élet, emiatt soha nem lesz barátnőm?

A nők miért állnak másképpen aki az anyjával él, mint aki nem?

Több pénzt tudok így meg sporolni mintha nem vele laknék.

#nők #sport #othon élés
2022. júl. 13. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
75%

10

Én 30 km-re laktam várostól és ott is már 35 milla egy átlag ház. Nálunk városba a panel 35. N 30

2022. júl. 13. 11:50
 32/88 anonim ***** válasza:
1%
29: mert nincs lakása? Te vagy a lakásmániás, bár akkor úgy nézem egy bérlemény is elég. Mondjuk ezzel az AirBNB korában jókat lehet trükközni...:DDD
2022. júl. 13. 11:51
 33/88 anonim ***** válasza:
82%
Nem lakásmániás vagyok, hanem önálló élet párti... de mindenkinek más a véleménye. Az enyém az, hogy ha én fenn tudom tartani magam külön a szüleimtől, akkor a párom is tudja ezt hozni. Ez nem atomfizika. Az, hogy saját lakás, vagy albérlet, teljesen mindegy, az önállóságon van a hangsúly, és a szülői házban való élet, ahol anyuka takarít és főz a "férfira", az minden, csak nem önálló. Szerintem :)
2022. júl. 13. 11:53
 34/88 anonim ***** válasza:
12%

ÁLLJ!

Én itt a Gyakorin, sok válasznál/kérdésnél olvastam már, hogy a csajok nem örülnek, ha a srácnak van saját lakása, mert nem költöznek a pasi lakásába, mert az váláskor a pasié marad, ők meg mehetnek vissza a putriba, az anyjukhoz Hajdúdorogra, ahol csak a földeken lesz melójuk.

2022. júl. 13. 11:54
 35/88 anonim ***** válasza:
77%

De mi az hogy a mai nőket zavarja? Te hol láttál olyat régebben hogy egy pár az anyóssal lakik? Oké Van olyan de az azért ritkább mint az hogy összeházasodtak és elköltöztek.

Szerintem egy normális felnőtt ember már teremt annyi egzisztenciát magának meg kialakít egy saját személyiséget ahhoz, hogy külön költözzön és a saját életét építgesse. Én ennyi idősen biztos nem viselném azt hogy más házában éljek, más szabályai, életvitele szerint, más kajáját egyem satöbbi satöbbi... Konkrétan elmegy így melletted az élet maga.

2022. júl. 13. 11:54
 36/88 anonim ***** válasza:
19%
Pontosan
2022. júl. 13. 12:03
 37/88 anonim ***** válasza:
18%
Egyébként ha összeköltöztetek és élitek a szép kis középosztálybeli életeteket akkor majd Orbán úgy is szépen elinflálja. Éppen az ilyen kis aranyos kis párocskákra apellál, hogy dolgoznak látástól mikulásig, csak meglegyen a státusszimbólum! Csináljatok hozzá pár gyereket, vegyetek fel CSOK-ot az inflálódó forint országában! Kellemes életet! :DDDD
2022. júl. 13. 12:06
 38/88 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos nem lehet gyerekünk, így a CSOK-ot "meghagyjuk" azoknak, akiknek kell. De köszönöm.
2022. júl. 13. 12:11
 39/88 anonim ***** válasza:
32%
Hát igen most kuva gáz a helyzet ebben az országban. De azért amikor a kérdező volt húsz-huszonöt éves akkor még azért tudtál magadnak egzisztenciát teremteni ha akartál...
2022. júl. 13. 12:13
 40/88 anonim ***** válasza:
7%
38: Tökmindegy. Adót termeltek? Az a lényeg! :DDD
2022. júl. 13. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!