Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki az anyjával él, 40évesen már soha nem lesz barátnője?
Ha az anyámmal élek, de van saját autom, és dolgozik is, és nem vagyok csúnya mert rendszeresen edzek, és oda figyelek magamra, de az anyámmal élek mert így olcsobb az élet, emiatt soha nem lesz barátnőm?
A nők miért állnak másképpen aki az anyjával él, mint aki nem?
Több pénzt tudok így meg sporolni mintha nem vele laknék.
10
Én 30 km-re laktam várostól és ott is már 35 milla egy átlag ház. Nálunk városba a panel 35. N 30
ÁLLJ!
Én itt a Gyakorin, sok válasznál/kérdésnél olvastam már, hogy a csajok nem örülnek, ha a srácnak van saját lakása, mert nem költöznek a pasi lakásába, mert az váláskor a pasié marad, ők meg mehetnek vissza a putriba, az anyjukhoz Hajdúdorogra, ahol csak a földeken lesz melójuk.
De mi az hogy a mai nőket zavarja? Te hol láttál olyat régebben hogy egy pár az anyóssal lakik? Oké Van olyan de az azért ritkább mint az hogy összeházasodtak és elköltöztek.
Szerintem egy normális felnőtt ember már teremt annyi egzisztenciát magának meg kialakít egy saját személyiséget ahhoz, hogy külön költözzön és a saját életét építgesse. Én ennyi idősen biztos nem viselném azt hogy más házában éljek, más szabályai, életvitele szerint, más kajáját egyem satöbbi satöbbi... Konkrétan elmegy így melletted az élet maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!