Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem szép nőként hol, hogyan...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szép nőként hol, hogyan...?

Figyelt kérdés

Elsősorban hasonló helyzetű, azt sikeresen "megoldó" nők tapasztalataira lennék kíváncsi - biztatásul, mert eléggé magam alatt vagyok.

Barátság extrákkal jellegű kapcsolatot szeretnék. Tehát olyat, ami nem kizárólag magában a szexuális aktusban merül ki, hanem azért van benne kis bújás, beszélgetés, "lelkizés", esetleg filmezés, de kb. ennyi.

Nem találok, és nem tudom, hol vagy hogyan sikerülhetne. A külsőm - legnagyobb hátráltatóm - ellenére én is szeretnék vonzódni a partneremhez, nyilván azt is szeretném, ha ő is kívánna, emellett szükségét érzem egy alap szimpátiának, személyiségbeli kompatibilitásnak is, hogy az említett típusú kapcsolat működni tudjon. Ez így együtt már túl sok feltételnek bizonyul esetemben. Szórakozóhelyekre nem járok, nem vagyok az a típus, nem is hiszem, hogy ott ezt megtalálnám. Tinder nem működik. Elfogadni pedig nem vagyok még képes, hogy nem jön össze.

Utoljára egy szerencsés véletlennek köszönhetően egy nős férfival voltam együtt, és ugyan ez nem teljesen az volt, amire vágytam, de bíztam benne, hogy legalább nem csak egyetlen alkalom lesz belőle, hanem akár több is. Nem így lett sajnos, és most megint csak a teljes kilátástalanság van.

2022. jún. 25. 18:20
 81/114 anonim ***** válasza:
100%
#79 vagyok. Nyilván nem láthatok a fejedbe viszont én is introvertált vagyok ezért hasonló nehézségeim voltak/vannak mint neked így a saját tapasztalataimat alapul véve próbállak megérteni. A tipikus szexkapcsolattal az a gond hogy az nálunk férfiaknál egy nagyon sekélyes dolog általában, az introvertált személyiség pedig általában keres egy lelki pluszt ezért például egy klasszikus Tinderes dugás az nagyon üres dolog lesz így. Nekem azokkal a nőkkel volt jó a szex akikkel volt valami lelki kapocs, valami közös metszéspont az érzelmi és gondolatvilágunkban. Az ágyban is hasonlóan egymásra tudtunk hangolódni, megvolt az összhang. Szerintem te is valami ilyesmire vágysz akkor ami túlmutat az üres dugásokon de mégsem a tipikus párkapcsolat az azzal járó kötöttségekkel. Engem például már az összeköltözés, együtt élés gondolata is megijeszt, annyira mélyen a lényemmé vált az hogy egyedül vagyok. Az biztos hogy az ember nagyon bele tud szokni a komfortzónájába, én is nagyon igénylem az énidőt amikor csak a saját dolgaimmal foglalkozok vagy éppen elvagyok a saját gondolataimmal. Hát figyelj, ez nehéz ügy az biztos. Az ember nem tud teljesen kifordulni önmagából, én is úgy vagyok összerakva ahogy vagyok, képtelenség lenne lerombolni majd az alapoktól újjáépíteni a személyiségemet, ez nem így működik viszont azért lehet formálódni. Annyit tehetsz hogy próbálsz egy kicsit jobban nyitni mások felé és megpróbálhatsz nyitottabbnak lenni mások iránt. És megpróbálod őrízni magadban a remény parazsát mert ha az kihuny akkor nincs tovább. A saját életem példája mutatja hogy néha a szemétdomb felett is felragyog a szivárvány. Veled is bármi megtörténhet,csak ehhez ki kell mozdulnod a négy fal közül. Mindegy hogy mit csinálsz, mindegy hogy hova mégy csak ne legyen köze a napi rutinodhoz. Lehet hogy lesz benned egy diszkomfort érzés de ezt szokni kell és idővel elég jól ki lehet nőni azután pedig minden sokkal könnyebb lesz.
2022. júl. 11. 12:19
 82/114 A kérdező kommentje:

Jól látod, valami ilyesmire lenne szükségem.

Azokkal a nőkkel, akikkel neked ez működött, hogyan sikerült egymásra találnotok? Hogy ragyogott fel a szemétdomb felett a szivárvány? :)

Az van bennem, hogy ha rá is tudnám venni magam a kimozdulásra, találnék valami olyan opciót, ami elviselhető számomra, akkor már célzottan mennék... Ebben az állapotban nincs türelmem ahhoz, hogy csak úgy szoktassam magam a helyzethez alapon fussam a köröket. Mondjuk ez pont olyan görcsös, erőltetett lehet, mint a Tinder és társai.

2022. júl. 11. 14:16
 83/114 anonim ***** válasza:
91%

"Ha viszont így van ahogy gondolom akkor pont a szimpla szexkapcsolat az nem a te pályád. Neked akkor lesz részed igazán jó szexben ha találsz egy olyan férfit aki szeret téged úgy ahogy vagy. Aki mellett elhiszed hogy szerethető vagy. Minden más esetben ott lesz benned egy hiányérzet és nem tudsz igazán boldog lenni."

Egyetértek!

Bár nála szerintem az is egy 5 éves terv, hogy elhiggye a másik valóban tudja szeretni. Csak ez megint olyan, ki tudja igazán szeretni, amikor mindenki fűvel-fával. Én rá se nézek ilyenre hogy Tinder, egy-két emberre számíthatok, a többi kuka. Fix-re alapozok és az csak lelki lehet. Szar emberekkel nem kezdek, se 5 lábú kapcsolatokkal.

2022. júl. 11. 14:44
 84/114 anonim ***** válasza:

"Hogy ragyogott fel a szemétdomb felett a szivárvány?"

Úgy hogy kibújtam a csigaházamból. Persze baromi kényelmetlen érzés volt ez eleinte mert ugye a csigaházon belül biztonságban van az ember, olyan megnyugtató lenni ott a sötétben, nem érhet kellemetlen tapasztalat amíg odabent vagyok, viszont ennek az az ára hogy elzárom magam a lehetőségektől is. Én mindig is tudatában voltam annak hogy eléggé elbaszott vagyok másokhoz képest csak sokáig én ezzel az állapottal megbékéltem és nem akartam rajta változtatni. Viszont az évek alatt valami átfordult bennem ezzel kapcsolatban és tudatosan kezdtem keresni azokat a helyzeteket amiken keresztül fejleszthetem magam. Ezzel valamilyen szinten a saját személyiségemet erőszakoltam meg de én ezt az utat gondoltam hogy működhet. Persze lehet hogy van más út is, egy hegycsúcsra is fel lehet jutni minden irányból, mehetsz egy hangulatos erdei ösvényen, virágos hegyoldalakon keresztül vagy mászhatsz a meredek kopár sziklákon fölfelé. Végül ugyanoda jutsz el csak más tapasztalatokat szereztél út közben. Amikor azt írtam hogy legyél nyitott akkor olyasmire gondoltam hogy fedezd fel hogy mit tartogat számodra a világ. Voltál már például borkóstolón? Próbáld ki, menj el egyre akkor is ha amúgy utálod a bort. Kultúrált körülmények között lehet beszélgetni, ismerkedni, a pia miatt eleve oldott hangulatban. Szeretsz túrázni a hegyekben? Nem is voltál még? Vannak túracsoportok, menj el velük egy közös túrára. Szereted a hangszeres zenét? A covid őrület véget ért, szabadon mehetsz programokra, használd ki. Egy akusztikus koncertre általában nem a társadalom söpredéke kíváncsi, kultúrált emberek között élvezheted a minőségi zenét. Ilyenekre gondoltam. Ezek mind jó alkalmat jelenthetnek a kapcsolatteremtésre. Ha pedig nem sikerült ismerkedned akkor is gazdagabb lettél egy élménnyel és addig sem a saját negatív gondolataiddal voltál elfoglalva.

2022. júl. 12. 09:25
 85/114 A kérdező kommentje:
Jobb híján azóta Badoon próbálkozom. Ha idetéved egy sorstárs és érdekli: szerintem ott nekünk esélyesebb, mint Tinderen. A Tinder kis túlzással a félistenek vagy annak tűnők gyűjtőhelye. A Badoon mindenféle ember jelen van, a nem kimaxolt külsejű és életű is. Igaz, nem sikerül ott sem, de ez már kizárólag az én hülye hozzáállásom miatt van, ami nem alkalmas az online ismerkedésre. Ha ez nem lenne, ott azt hiszem, összejöhetne. Normális csúnya nőnek szerintem érdemes eleve ott kezdenie, a Tinder azonnal és durván kiöli a lelkesedést.
2022. júl. 27. 12:10
 86/114 anonim ***** válasza:
85%
Sokat ér, ha 1000-ből 1 se kelti fel az érdeklődésemet. Vagy van 1, de az nem ír vissza. Aztán ott vannak a felesleges körök (randik), aminél bármi kiderülhet. Hogy időközben nem szimpatikus, vagy csak a szexre hajt, esetleg másokat is fűz mellettem, vagy nem passzolunk össze. Néha elég, ha másban hisz mint én, én arra is érzékeny vagyok. Fontos hogy kölcsönös legyen az érdeklődés, legyen miről beszélgetni. De én sokszor a képről is látom, hogy milyenek, hát elég felületesek. A legtöbbjük nem jön be.
2022. aug. 3. 21:18
 87/114 A kérdező kommentje:

Neked sem való ezek szerint az ismerkedésnek ez a fajtája. Értem és megértem, az aggályok egy részét én is felvethettem volna. De vannak más hozzáállású, személyiségű? nők, nekik működhet.

Nekünk meg továbbra sem tudom, mi jelenthetne megoldást. Én elég feszült vagyok ma is. Nem is kellett más, csak egy bevásárlós kör, látni közben a párokat... Nem arra vágyom, ami köztük van feltételezhetően, de attól még ugyanolyan rossz, hogy én ma este is úgy alszom el, hogy teljesen egyedül voltam, érintetlenül. Mint valami hervadó virág. Hogy belőlem, az én nőiségemből, szexualitásomból senki nem kér, köszönik szépen.

2022. aug. 3. 22:40
 88/114 anonim ***** válasza:
Miből veszed észre, hogy nem kér senki a nőiségedből? Biztos lenne egy-két ember, csak elkerülte a figyelmedet. Nincs senki, aki közeledne feléd? Mikor voltál utoljára férfivel?
2022. aug. 3. 23:24
 89/114 A kérdező kommentje:

Utoljára ez a nős férfi volt júniusban. Előtte sok-sok év kimaradt.

Én nem hiszek ebben, hogy az ember lánya ne venné észre, ha közelednek felé. Szerintem az mindenkinek feltűnik, ha próbálják felvenni és tartani vele a szemkontaktust, gyakran mosolyognak rá, igyekeznek a közelében lenni, beszélgetni vele és így tovább. Csak nincs ilyen. Egyáltalán. Még ha én próbálom keresni a szemkontaktust, annak sincs eredménye.

Ha kérnének belőlem, az véleményem szerint nem így nézne ki...

2022. aug. 4. 05:45
 90/114 anonim ***** válasza:
.,
2022. nov. 29. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!