Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szép nőként hol, hogyan...?
Elsősorban hasonló helyzetű, azt sikeresen "megoldó" nők tapasztalataira lennék kíváncsi - biztatásul, mert eléggé magam alatt vagyok.
Barátság extrákkal jellegű kapcsolatot szeretnék. Tehát olyat, ami nem kizárólag magában a szexuális aktusban merül ki, hanem azért van benne kis bújás, beszélgetés, "lelkizés", esetleg filmezés, de kb. ennyi.
Nem találok, és nem tudom, hol vagy hogyan sikerülhetne. A külsőm - legnagyobb hátráltatóm - ellenére én is szeretnék vonzódni a partneremhez, nyilván azt is szeretném, ha ő is kívánna, emellett szükségét érzem egy alap szimpátiának, személyiségbeli kompatibilitásnak is, hogy az említett típusú kapcsolat működni tudjon. Ez így együtt már túl sok feltételnek bizonyul esetemben. Szórakozóhelyekre nem járok, nem vagyok az a típus, nem is hiszem, hogy ott ezt megtalálnám. Tinder nem működik. Elfogadni pedig nem vagyok még képes, hogy nem jön össze.
Utoljára egy szerencsés véletlennek köszönhetően egy nős férfival voltam együtt, és ugyan ez nem teljesen az volt, amire vágytam, de bíztam benne, hogy legalább nem csak egyetlen alkalom lesz belőle, hanem akár több is. Nem így lett sajnos, és most megint csak a teljes kilátástalanság van.
60# Miért szerencse hogy asszisztálsz egy házasságtöréshez? Tök mindegy hány szeretője van, nem kondul meg a lelkiismereted? Adott egy házasság, mire akarsz alapozni? Nem tartom korrektnek hogy belementél, de ez az én véleményem. Az se venné be a gyomrom, hogy közben tudom hány nője van mellettem. Nettó megalázó!
62# Ne haragudj, de ezt nem hiszem el hogy nem kellettél senkinek. Vagy te voltál válogatós vagy nem nyitottad ki a szemed. A kevésbé szépek is bejönnek azért egy-két embernek. Közülük kéne válogatni.
70# Tehát akkor nem csak kavartál vele, de ki is használt. Egynek jó voltál, mert amúgy meg ott volt a többi akivel versenyeztetett. Nem feleltél meg neki, így lapát. Ez sem kellemes!
Ennyi mindennel ráfaragni, én már csak azt kérdezném meg, hogy nem te vagy az, aki a forgalommal szembe megy? Akarom mondani, aki a rossz úton halad?
71-es, tudod, a lelkiismeret egy dolog. Nem elhanyagolható, ez igaz. De a helyzet másik oldala az, hogy hiába nem szeretnéd elhinni, tényleg nem kellettem. Vagy nézőpont kérdése, talán valóban én voltam és vagyok válogatós azzal, hogy szeretnék vonzódni ahhoz, akivel nem csak barátkoznék... És akkor jött ez a férfi, aki tetszését fejezte ki, és nekem is tetszett. Amikor közelebb álltunk vagy ültünk egymáshoz, éreztem, hogy van kémia is, kívánom, vágyom az érintését és a többit... Lehet, hogy el kellett volna utasítanom a közeledését, mert így lett volna erkölcsös. De önző kérdés: akkor nekem megint mi marad? A semmi. Az, hogy egyedül létezem tovább, mint nő senkit nem érdeklek, senki nem foglalkozik velem, nem kívánnak, nem vágynak rám, nem érintenek meg, nem csókolnak, nincs szex, én sem érinthetek, én sem csókolhatok, nem érezhetek férfi közelséget, nincs férfitársaság "olyan" értelemben. Lehet elítélni érte vagy betegnek titulálni, de én ezt nem bírom.
Persze igen, olyan értelemben a forgalommal szembe megyek, rossz úton haladok, hogy nem attraktív nőként képtelen vagyok elfogadni, hogy legfeljebb csak olyan partnerem lehet, aki közömbös számomra, nem mozgat meg bennem semmit, nem vágyom rá. Nem tudom, hogy más hasonló helyzetű nők hogy tudják ezt örömmel vagy legalább megbékéléssel fogadni, én nem tudok ekkora erőszakot tenni magamon, hogy azzal legyek, akivel nem akarok, mert csak ő van.
"Az, hogy egyedül létezem tovább, mint nő senkit nem érdeklek, senki nem foglalkozik velem, nem kívánnak, nem vágynak rám, nem érintenek meg, nem csókolnak, nincs szex, én sem érinthetek, én sem csókolhatok, nem érezhetek férfi közelséget, nincs férfitársaság "olyan" értelemben. Lehet elítélni érte vagy betegnek titulálni, de én ezt nem bírom."
"Persze igen, olyan értelemben a forgalommal szembe megyek, rossz úton haladok, hogy nem attraktív nőként képtelen vagyok elfogadni, hogy legfeljebb csak olyan partnerem lehet, aki közömbös számomra, nem mozgat meg bennem semmit, nem vágyom rá."
"Ez a férfi amúgy lépten-nyomon csalja a feleségét, de sosem bukik le, szóval nincs szétbarmolás, főleg nem általam."
Biztos lennének, csak neked valamiért nem kellenek. Úgyhogy itt már meg is dőlt az a kijelentésed, hogy nem érdeklődnek utánad.
Nem úgy mész szembe a forgalommal, hanem pont ellenkezőleg, hogy egy olyan emberrel lépsz kapcsolatba, akiről tudod hogy nem lesz jó vége. Felesége van, lépten-nyomon csalja, köztük veled is. Szerinted ennek milyen kimenetele lesz? Mert boldog nem leszel tőle az 99%. A lehető legrosszabb választás egy ilyen viszonyba belemenni. De ha te szereted hogy hülyének néznek, kihasználnak és egy idő után le se bagóznak, akkor pont neked találták ki. Ez az ember nem tisztességes lapokkal játszik, már itt kellett volna kapcsolni.
Azt is írod, hogy nem az volt, amire vágytál. Egyetlen jó érv nem szól mellette, te mégis véded. Szóval nem értelek.
Nem attraktív nőként nem hiszem hogy túl nagy igényeid lehetnének, inkább próbálj meg összecsiszolódni egy hozzád hasonlóval. De ne ilyenekkel, akikről tudod hogy emberként nem lehet rájuk számítani.
73-as, szerintem egy picit félreérthetjük egymást. Lehet, hogy ez az én értelmezési problémámból fakad...
Az említett nős férfival nekem annyi volt a bajom, amiatt írtam, hogy nem teljesen az volt, amire vágytam, hogy a barátság extrákkal dolognak a baráti (lelki) oldala nem igazán működött. Valamennyire igen, de nem teljesen.
Persze jobb egy ilyen típusú kapcsolat is egy független emberrel, de nem ez az elsődleges vagy meghatározó szempont. Egy hagyományos kapcsolatnál lehet, hogy az lenne, és valamiért nekem úgy jön le (talán itt tévedek), mintha te alapvetően ilyenben gondolkodnál, én viszont nem. Emiatt nekem sokkal fontosabb, szinte mindenek felett áll, hogy meglegyen a vonzalom, mellé egy az enyémmel legalább részben kompatibilis személyiség, szóval ha valaki nekem "nem kell", akkor ezek hiánya az ok. És ha ezek nem adottak, főleg a vonzalom, akkor nincs értelme beszélni összecsiszolódásról, nem lehet erőltetni. Értem, hogy nem lehetnek ekkora igényeim, nem vágyhatok ezekre, de ha belemegyek valamibe, ami ezeket nélkülözi, az ugyanolyan rossz, mint az egyedüllét.
Megjegyzem, ritkán kerülök olyan helyzetbe, hogy valaki ne kelljen, ugyanis eleve szinte senki nem közeledik hozzám.
74-es, igazad van, köszönöm. Tőlem azonban ez annyira távol áll, olyan fokú diszkomfortot, esetlenséget, feszengést vált ki belőlem, hogy ha lenne is, aki eltekint a külsőmtől, ez a viselkedésem, kisugárzásom bizonyára őt is taszítaná. A rengeteg példa, akikre hivatkozol, feltételezhetően szociálisabb, inkább extrovertált személyiségtípusú emberek.
Mert talán nem is volt barátság a részéről, csak eljátszotta mennyire érdeklődik irántad. Te meg megkajoltad hogy a barátod és szépen hagytad magad kihasználni, annak ellenére hogy tudtad milyen életet él. Nem is értem mire számítottál! Van egy felesége, mellette több szerető és azt hitted te leszel az überszexbarát? Nem tudom ki bénázta el a szexet, elmondásod szerint te. Miért akarna továbbra is tökfőzeléket enni, ha megkóstolja és rájön hogy nem ízlik neki? Főleg ha ott a többi kaja is! Mert ő így működik és itt te voltál a tökfőzelék. De az is benne van a pakliban hogy amúgy sem illettetek össze, ezt vagy bevallod magadnak vagy nem. De ilyen körülmények mellett benne maradni? Cseppet sem megalázó? Alapozni alapozhatsz az ilyen kapcsolatokra, csak nem hiszem hogy lenne értelme. Tulajdonképpen cserben hagyott téged a nagy "barátod". Vagy minek neveznéd? Ne akarj olyat belelátni másokba, ami nincs is ott, mert akkor folyton csalódni fogsz. Harmincon évesen meg azért tudhatnád, hogyan működnek a mai világban az ilyen jellegű kapcsolatok. Mindegy hogy mi által keveredtél bele, a te döntésed volt és ne csodálkozz ha ilyen vége lesz.
Maradjunk a realitások talaján. Akárhogy is nézzük, ennek a csávónak a szex volt a fontos. A szexben pedig a külsőt és a tudást fogja értékelni. Ha nem tartod magad jó nőnek, hogyan várhatnád el hogy nálad fog lehorgonyozni ez az amúgy is csapodár típus?
Barátság?? Személyiség?? Hol élsz?
Neki(k) ez nem számít!
79-es, ezek nagyon jó meglátások, igen, biztos, hogy óriási akadály a kinézetem mellé ez a személyiség, így tulajdonképpen már a 0. lépésnél elhasalok. Bár ha van lehetőség, közeledés, azt azért szerintem felismerem, reagálok is, mint ahogy például az említett nős férfi esetén is történt.
Az nem teljesen világos viszont számomra, hogy miért jelenthetne megoldást más típusú kapcsolat. Egyrészt annak is ki kell alakulnia valahogy, és szerintem sokkal-sokkal nehezebb olyan férfit találni, aki ahogy írod is, szeret úgy, ahogy vagyok. Szerintem én ennél még egy lottó 5-öst is előbb összehozok... Másrészt nem is érzem úgy, hogy nekem ez komfortos lenne, azt hiszem, nagyrészt inkább szenvednék tőle, benne, így persze a másik félnek is borzasztó rossz lenne. Túlságosan megszoktam már az egyedüllétet, belecsontosodtam, nem tudnék kapcsolatban élni, működni, emiatt keresnék csak ilyen laza, kötetlen kis valamit. De ha van egy kis kedved és persze időd, szívesen olvasnám a bővebben kifejtett véleményedet is, hogy miért látod így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!