Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem szép nőként hol, hogyan...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szép nőként hol, hogyan...?

Figyelt kérdés

Elsősorban hasonló helyzetű, azt sikeresen "megoldó" nők tapasztalataira lennék kíváncsi - biztatásul, mert eléggé magam alatt vagyok.

Barátság extrákkal jellegű kapcsolatot szeretnék. Tehát olyat, ami nem kizárólag magában a szexuális aktusban merül ki, hanem azért van benne kis bújás, beszélgetés, "lelkizés", esetleg filmezés, de kb. ennyi.

Nem találok, és nem tudom, hol vagy hogyan sikerülhetne. A külsőm - legnagyobb hátráltatóm - ellenére én is szeretnék vonzódni a partneremhez, nyilván azt is szeretném, ha ő is kívánna, emellett szükségét érzem egy alap szimpátiának, személyiségbeli kompatibilitásnak is, hogy az említett típusú kapcsolat működni tudjon. Ez így együtt már túl sok feltételnek bizonyul esetemben. Szórakozóhelyekre nem járok, nem vagyok az a típus, nem is hiszem, hogy ott ezt megtalálnám. Tinder nem működik. Elfogadni pedig nem vagyok még képes, hogy nem jön össze.

Utoljára egy szerencsés véletlennek köszönhetően egy nős férfival voltam együtt, és ugyan ez nem teljesen az volt, amire vágytam, de bíztam benne, hogy legalább nem csak egyetlen alkalom lesz belőle, hanem akár több is. Nem így lett sajnos, és most megint csak a teljes kilátástalanság van.

2022. jún. 25. 18:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/114 anonim ***** válasza:
Rég jártam itt. Mi újság? Történt valami azóta?
2022. dec. 9. 17:02
 92/114 A kérdező kommentje:

De kedves, hogy eszedbe jutottam, köszönöm, hogy érdeklődsz!

Próbálkozom továbbra is, de nagyjából azok fordulnak elő, amik a 86. hozzászólásban említésre kerültek. Mostanra már azt sem igazán értem, hogy a jobb adottságokkal rendelkező nőknek hogyan sikerülhet online. Annyira "tűt a szénakazalban" jellegűnek érzem ezt. Még ha talál is végre valakit az ember, akivel a jelek szerint minden rendben, megvan a szükséges lelki-emberi összhang is, akkor is agyonvágja az egészet, hogy nincs vonzalom. Talán ez a verzió a legelkeserítőbb. Amikor már majdnem jó, pontosabban azt hiszed, hogy az lesz, de végül nem. És itt még mindig nem egy komoly kapcsolatra gondolok, ahol a minden rendben rengeteg szempontból való megfelelést jelent... Azt már tényleg el sem tudom képzelni, hogy olyat lehet.

2022. dec. 9. 17:40
 93/114 anonim ***** válasza:
Én is próbálkoztam Badoo-n, az a baj hogy még külsőre sem vonzottak, úgyhogy el is felejtettem ezt az alkalmazást. Elég sok időt szántam rá, de ha nincs senki aki megfog, akkor hagyom. Én 30-as korosztály vagyok, ha jól tudom akkor te is, de lehet hogy keverem. A felhozatal siralmas.
2022. dec. 9. 17:56
 94/114 A kérdező kommentje:

Igen, jól emlékszel, én is ez a korosztály vagyok. Nekem inkább mennyiségi problémám van a felhozatallal. Minőséget tekintve pont azért tetszik jobban a Badoo, mint a Tinder, mert sokszínű, de mintha jóval kevesebben használnák, mint utóbbit. Tinderen viszont hiába vannak többen, ha nagyon nem egy ligában játszunk, és ez igaz a nőkre is, az ott lévők mellett pont úgy labdába sem rúghatok, mint élőben.

Legszívesebben hagynám én is a Badoot, ahogy teszem az összes többivel is, csak azt érzem, hogy így még azt a minimális esélyt is eldobom magamtól. Élőben csak az lesz, ami eddig, hogy garantáltan nem jön senki, főleg így 30 fölött. Értem, hogy ki kellene mozdulni, telerakni társasági eseményekkel a szabadidőmet, de ha még a 40°C-ban tűző napon kapálást is szívesebben választom, mert kisebb kínnak élem meg, mint az ilyesmit, abból megint semmi jó nem sülhet ki. Nyilván senki nem fog egy olyan nőhöz közeledni, aki nem elég, hogy csúnyácska, még látványosan rosszul is érzi magát a bőrében az adott szituációban, feszeng, szenved, utálja az egészet.

2022. dec. 9. 18:24
 95/114 A kérdező kommentje:
Te most végül is hol vagy hogyan próbálkozol? Esetleg már feladtad teljesen? :(
2022. dec. 9. 18:30
 96/114 anonim ***** válasza:

Hogy is mondjam, nem adtam fel, csak bizonyos értelemben. Ez úgy néz ki hogy szánok rá 0,5-1 órát hogy átböngésszem a környékbelieket, de egyszerűen még a kisugárzásukból sem érzem hogy közöm lenne hozzájuk, nemhogy a kinézetük alapján. A szemem fizikailag elfárad és akkor mondom hogy ez nem az én világom. Még ha jól is néz ki valamelyik, nem tudom vele elképzelni, valamiért a kisugárzása vagy a stílusa miatt. Ha kimegyek a külvilágba, ott még annyi esélyt sem látok. Mintha régen több lehetőség lett volna. Én is eljártam szórakozni, akkor még jobban ment.

De hogy érzed, elkerülnek a férfiak? Munkahelyen, sehol nincsen esély?

A közös érdeklődés létfontosságú lenne. Az neked mennyire számít? Nekem nagyon.

Milyen társasági eseményeid voltak? Vagy milyet képzelsz el?

2022. dec. 9. 19:21
 97/114 A kérdező kommentje:

Azért a többséggel kapcsolatosan én is így érzek, heterogenitás ide vagy oda. De van, hogy belebotlok "nekem valónak" tűnő férfiakba. Az már más kérdés, hogy mi lesz belőle...

Nekem régen sem volt több esélyem, inkább csak az illúzió volt meg, mert több szabad, korban hozzám illő jelölt mozgolódott körülöttem a mindennapokban, míg most már mintha mindenkinek lenne valakije. De ettől még akkor sem foglalkoztak velem, ahogy most sem teszik. Csak annyi interakció van, amennyi muszáj, egyébként mennek a csinos, csacsogós nőkhöz, még ha csak barátkozni is. Megértem.

Én nem olyan jellegű kapcsolatot keresek, ahol fontos lenne a közös érdeklődés, így ez alapján nem szűrök. Minél több a szempont, annál nehezebb, ahogy gondolom, tapasztaltad is...

Ha társasági esemény, arról leginkább bulik, házibulik, szülinapok, pubokban összeröffenések jutnak eszembe, amik ismerkedésre is alkalmasak lehetnek. Esetleg tematikus rendezvények, túrák? Nem tudom, valahogy nem is igazán látom, idegenek között hogyan indulnak el dolgok, mintha élőben csak baráti kör tagja, ismerős ismerőse alapon működhetne, pedig biztos nem. De bármiről is legyen szó, úgy mennék, mint akinek a fogát húzzák, muszájból, célzottan, görcsösen keresve a megfelelőt, ezzel pedig semmivel sem lennék előrébb szerintem.

Te mit gondolsz, mi lehet az, ami egy otthonülős, aszociális típusnak sem rémálom és alkalmas az ismert célra?

2022. dec. 11. 16:13
 98/114 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Hogy állsz most? Merre haladt az életed?
2023. júl. 16. 12:00
 99/114 A kérdező kommentje:

Megrekedtem ezen az utolsó néhány hozzászólásomban vázolt szinten.

Erőltetem továbbra is a Badoot, hol kisebb, hol nagyobb lelkesedéssel, de hiába. Tinderre nem néztem vissza, kétlem, hogy érdemben változott volna a felhozatal. A többi társkereső elég kihalt.

Élőben most van a környezetemben egy másik nős férfi, de ő semlegesen viszonyul hozzám, így vele biztos nem fog történni semmi. A minap a véletlen összesodort egy független férfival, nekem tetszett, a személyisége is szimpatikusnak tűnt, de nem bizonyult kölcsönösnek, úgyhogy ennyiben is maradt a dolog. Lehetett volna ez az a bizonyos "game changer" szerencse, ami korábban itt említésre került, soha nem is fordult még ilyen elő velem, na de nem lett. Ez most egy picit megbolygatott, remélem, hamarosan leülepszik.

2023. júl. 16. 12:28
 100/114 anonim ***** válasza:
27%

én egy nem szép pasi vagyok szívesen üzennék de nem látom értelmét.

Nekem az jön le hogy nagyon fontos az hogy minimum átlagos pasid legyen vagy fölötti,így értelmetlen.

Ez az itteni nők nagy részére igaz, amit meg is értek csak néha nagyon rosszul esik az egész helyzet.

2023. júl. 16. 12:36
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!