Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szép nőként hol, hogyan...?
Elsősorban hasonló helyzetű, azt sikeresen "megoldó" nők tapasztalataira lennék kíváncsi - biztatásul, mert eléggé magam alatt vagyok.
Barátság extrákkal jellegű kapcsolatot szeretnék. Tehát olyat, ami nem kizárólag magában a szexuális aktusban merül ki, hanem azért van benne kis bújás, beszélgetés, "lelkizés", esetleg filmezés, de kb. ennyi.
Nem találok, és nem tudom, hol vagy hogyan sikerülhetne. A külsőm - legnagyobb hátráltatóm - ellenére én is szeretnék vonzódni a partneremhez, nyilván azt is szeretném, ha ő is kívánna, emellett szükségét érzem egy alap szimpátiának, személyiségbeli kompatibilitásnak is, hogy az említett típusú kapcsolat működni tudjon. Ez így együtt már túl sok feltételnek bizonyul esetemben. Szórakozóhelyekre nem járok, nem vagyok az a típus, nem is hiszem, hogy ott ezt megtalálnám. Tinder nem működik. Elfogadni pedig nem vagyok még képes, hogy nem jön össze.
Utoljára egy szerencsés véletlennek köszönhetően egy nős férfival voltam együtt, és ugyan ez nem teljesen az volt, amire vágytam, de bíztam benne, hogy legalább nem csak egyetlen alkalom lesz belőle, hanem akár több is. Nem így lett sajnos, és most megint csak a teljes kilátástalanság van.
A legtöbb ember nem szabályos külsejű. Mindenkinek van valamilyen hiányossága, amit ügyesen palástol.
Az ápoltság, előnyös öltözék, harmónia, a személyiséged kisugárzása számít.
Az életet élni kell, jönni-menni. Nem fog senki bekopogni az ajtón, hogy “megjöttem”.
Ha eleve leértékeled magad, nem akarsz stabil
Párt magadnak, akkor nehezíted a dolgodat.
Engem is érdekelne, ahogy a 98-ast és valszeg még sokakat :)
Látod kérdező, szimpatikus vagy az ittenieknek, ez azt jelenti. Nem vagy sem az a durván megkeseredett, aki a világra önti a haragját és nyomorát, se másokat nem bántasz a szavaiddal, inkább magadban keresd a megoldás forrását.
Tényleg normális és értelmes csaj vagy, kár lenne érted. Én személy szerint azért inkább azt kívánom neked (még ha nem is erre vágysz, de csak azért nem, mert totál nem hiszel benne, hogy ilyen megtörténhet veled), hogy találj olyan férfit, akár idősebbet, aki mellett igazán nőnek érezheted magad, és megélheted a vágyaidat is.
Kérdező lenne kedved véleményt mondani rólam?
csak nekem ehhez egy kis beszélgetés kellene,érdekelne hogy mennyi esélyem lenne nálad, vagy ettől függetlenül te mint nő mit ajánlanál nekem mit változtassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!