Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem szép nőként hol, hogyan...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szép nőként hol, hogyan...?

Figyelt kérdés

Elsősorban hasonló helyzetű, azt sikeresen "megoldó" nők tapasztalataira lennék kíváncsi - biztatásul, mert eléggé magam alatt vagyok.

Barátság extrákkal jellegű kapcsolatot szeretnék. Tehát olyat, ami nem kizárólag magában a szexuális aktusban merül ki, hanem azért van benne kis bújás, beszélgetés, "lelkizés", esetleg filmezés, de kb. ennyi.

Nem találok, és nem tudom, hol vagy hogyan sikerülhetne. A külsőm - legnagyobb hátráltatóm - ellenére én is szeretnék vonzódni a partneremhez, nyilván azt is szeretném, ha ő is kívánna, emellett szükségét érzem egy alap szimpátiának, személyiségbeli kompatibilitásnak is, hogy az említett típusú kapcsolat működni tudjon. Ez így együtt már túl sok feltételnek bizonyul esetemben. Szórakozóhelyekre nem járok, nem vagyok az a típus, nem is hiszem, hogy ott ezt megtalálnám. Tinder nem működik. Elfogadni pedig nem vagyok még képes, hogy nem jön össze.

Utoljára egy szerencsés véletlennek köszönhetően egy nős férfival voltam együtt, és ugyan ez nem teljesen az volt, amire vágytam, de bíztam benne, hogy legalább nem csak egyetlen alkalom lesz belőle, hanem akár több is. Nem így lett sajnos, és most megint csak a teljes kilátástalanság van.

2022. jún. 25. 18:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/114 anonim ***** válasza:
Én azért kíváncsi lennék a kinézetedre.
2022. jún. 26. 14:44
 42/114 A kérdező kommentje:
40-es, ha jól látom, a többi szintezős hozzászólást is te írtad. Belátom és elfogadom ennek a létjogosultságát, de nem tudom felvenni ezt a működési mechanizmust. Valakihez vagy vonzódom, vagy nem. Akihez nem, azzal nem tudok szexelni, vagyis egy jó nagy adag síkosítóval nyilván kivitelezhető lenne fizikailag az aktus, de nem erre vágyom. Még ha ez is lenne az én szintem. Kérlek, ne "rugdoss" emiatt többször, erre semmi szükség...
2022. jún. 26. 14:55
 43/114 anonim ***** válasza:
56%

Ha tényleg ronda vagy, akkor ne nagyon álmodozott jóképű latin lover hercegekről. Maradhatsz egyedül is, más is van így. Szerinted más ronda nők hogy találnak maguknak valakit? Ugyanígy. Leállnak a saját szintjükön levőkkel. Ettől még lehet nagy farkuk meg sok pénzük mint ahogy egy ronda nőnek is lehet nagyon jó pinája...

2022. jún. 26. 15:01
 44/114 anonim ***** válasza:
*álmodozz
2022. jún. 26. 15:01
 45/114 A kérdező kommentje:
43-as, nem álmodozom ilyenekről. Csak kívánni szeretném a partneremet, és hogy ő is kívánjon engem. Szerintem ez lehetséges egy saját szinten lévővel is, csak nem véletlenszerűen bármelyikkel. De nem zárom ki a tévedés lehetőségét sem, hogy akkor ezek szerint a ronda nőknek legfeljebb olyannal jöhet össze, aki közömbös számukra, így nem lesz jó a szex sem, csak ezt meg ugyanúgy fáj elfogadni, mint az egyedüllétet.
2022. jún. 26. 15:12
 46/114 anonim ***** válasza:
42%

Ja mèg pucus Betti folytatja.

Bocs , elfelejtettem leiratkozni

2022. jún. 26. 15:27
 47/114 anonim ***** válasza:
0%
Kerdezo, csunya no nem fog talalni olyat, aki kivanja. Ez van. Meg a szintjen levo se fogja. csunya not csak az alakja ment meg, ha neked ez se jo, akkor ennyi. Ja es egy sorstarsad vagyok, ugyhogy tudom mirol beszelek.
2022. jún. 26. 18:45
 48/114 anonim ***** válasza:
74%
#47 Ne beszélj baromságokat, teljesen rosszul látjátok a helyzeteteket a kérdezővel. Az a baj hogy a kérdező szexkapcsolatban gondolkodik nem rendes párkapcsolatban. Szexkapcsolatban meg a külső mindent visz. Egy párkapcsolat meg amikor kialakul aközben egy csúnyácska nő is megszépülhet a férfi számára, olyannyira hogy más nőre rá sem akar már nézni mert csak ő kell neki, csak őt akarja. De ehhez kell a lelki kapocs, a valódi érzelmek amik felülírják a fizikai paramétereket.
2022. jún. 26. 18:54
 49/114 A kérdező kommentje:
47-es, köszönöm... Hogy lehet ebbe beletörődni? 30-as korosztály vagyok, azt hittem, ilyenkorra már menni fog. Most azt érzem, hogy talán még 40-esként sem. Jó, ha 50 fölött. De addigra lehet, már a józan eszem is elvesztem. Én nem vagyok olyan erős, mint sokan mások, hogy méltósággal, megbékélve viseljem ezt.
2022. jún. 26. 18:55
 50/114 anonim ***** válasza:
39%

"egy csúnyácska nő is megszépülhet a férfi számára"

[link]

2022. jún. 26. 19:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!