Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szép nőként hol, hogyan...?
Elsősorban hasonló helyzetű, azt sikeresen "megoldó" nők tapasztalataira lennék kíváncsi - biztatásul, mert eléggé magam alatt vagyok.
Barátság extrákkal jellegű kapcsolatot szeretnék. Tehát olyat, ami nem kizárólag magában a szexuális aktusban merül ki, hanem azért van benne kis bújás, beszélgetés, "lelkizés", esetleg filmezés, de kb. ennyi.
Nem találok, és nem tudom, hol vagy hogyan sikerülhetne. A külsőm - legnagyobb hátráltatóm - ellenére én is szeretnék vonzódni a partneremhez, nyilván azt is szeretném, ha ő is kívánna, emellett szükségét érzem egy alap szimpátiának, személyiségbeli kompatibilitásnak is, hogy az említett típusú kapcsolat működni tudjon. Ez így együtt már túl sok feltételnek bizonyul esetemben. Szórakozóhelyekre nem járok, nem vagyok az a típus, nem is hiszem, hogy ott ezt megtalálnám. Tinder nem működik. Elfogadni pedig nem vagyok még képes, hogy nem jön össze.
Utoljára egy szerencsés véletlennek köszönhetően egy nős férfival voltam együtt, és ugyan ez nem teljesen az volt, amire vágytam, de bíztam benne, hogy legalább nem csak egyetlen alkalom lesz belőle, hanem akár több is. Nem így lett sajnos, és most megint csak a teljes kilátástalanság van.
28-as, érdekes, hogy számodra ezek komfortosak tudnak lenni, nekem gyakorlatilag ugyanolyannak számítanak, mint a diszkók. Köszönöm azért a tippet!
29-es, nem, annak a közelében sem vagyok, de az alakom ettől még nem jó, és ha a 27-es kérdésére válaszolnom kellene, inkább a nagyonra szavaznék, mert az arcom vagy valahogy az egész fejem is rengeteget ront rajtam. De mindegy is, ebbe tényleg nem mennék bele.
Remélem, azért még érkezik válasz hasonló helyzetű nőtől is, mert úgy sejtem, az eddigiek nagy része nem ilyen volt.
Annyira ronda a nő , hogy már férfi.
Privàtozók , nektek már tényleg ennyire mindegy?
Nem tudok mit kezdeni a privátokkal, bocsánat, ugyanis szinte mind "felajánlkozás" valamilyen formában, miközben alapvető információink sincsenek meg egymásról. Ennek így semmi értelme.
Megoldási javaslatokat szerettem volna. Nőktől. Olyan nőktől, akik nem szépek, mégis sikerült nekik. Vagy nincsenek ilyenek, vagy csak nem találtak ide, nem tudom, de nagyon sajnálom, mert mint írtam is, eléggé szenvedek, és az, hogy nem látok kiutat, a tudat, hogy kilátástalan a helyzet, "megöl".
Állj le külsőre a saját szinteden levőkkel. Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!