Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem szép nőként hol, hogyan...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szép nőként hol, hogyan...?

Figyelt kérdés

Elsősorban hasonló helyzetű, azt sikeresen "megoldó" nők tapasztalataira lennék kíváncsi - biztatásul, mert eléggé magam alatt vagyok.

Barátság extrákkal jellegű kapcsolatot szeretnék. Tehát olyat, ami nem kizárólag magában a szexuális aktusban merül ki, hanem azért van benne kis bújás, beszélgetés, "lelkizés", esetleg filmezés, de kb. ennyi.

Nem találok, és nem tudom, hol vagy hogyan sikerülhetne. A külsőm - legnagyobb hátráltatóm - ellenére én is szeretnék vonzódni a partneremhez, nyilván azt is szeretném, ha ő is kívánna, emellett szükségét érzem egy alap szimpátiának, személyiségbeli kompatibilitásnak is, hogy az említett típusú kapcsolat működni tudjon. Ez így együtt már túl sok feltételnek bizonyul esetemben. Szórakozóhelyekre nem járok, nem vagyok az a típus, nem is hiszem, hogy ott ezt megtalálnám. Tinder nem működik. Elfogadni pedig nem vagyok még képes, hogy nem jön össze.

Utoljára egy szerencsés véletlennek köszönhetően egy nős férfival voltam együtt, és ugyan ez nem teljesen az volt, amire vágytam, de bíztam benne, hogy legalább nem csak egyetlen alkalom lesz belőle, hanem akár több is. Nem így lett sajnos, és most megint csak a teljes kilátástalanság van.

2022. jún. 25. 18:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/114 anonim ***** válasza:
71%

Figyelj, ez olyan dilemma, mint a ronda pasiknál.

Vagy leállsz egy olyannal aki nem tetszik, vagy egyedül maradsz.

Mindenki a külsőre megy, és aki teheti vonzó partnert választ.

2022. jún. 25. 19:32
 22/114 anonim ***** válasza:
65%

Részben igaz, de ő dugópajtit keres. Férfiak be szoktak dugni szinten alulra is, nem mondom, hogy sokkal mélyebbre mennek (kivéve persze, ha nagyon részegek), de azért 1-1 szinten aluli nő belefér dugásra simán. Nők ugye ilyet amúgy soha nem csinálnak.

2022. jún. 25. 19:36
 23/114 A kérdező kommentje:

13-as, köszi a hozzászólásod, volna kedved erről bővebben is írni?

Honnan indult az egész? Kiírtad ide, hogy ilyet keresel vagy más apropóból kezdtetek üzenetváltásba? Ha előbbi, akkor hogyan szűrtél? Lehet, rosszul gondolom, de ezt a felületet még a Tindernél is kevésbé tartom hatékonynak. Mintha a tűt kellene megtalálni a szénakazalban, akkora szerencse kellhet hozzá, úgy érzem. Igaz, jobban belegondolva lényegében mindenhol...

2022. jún. 25. 19:36
 24/114 anonim ***** válasza:
27%

Itt sok a ronda (nők, férfiak egyaránt). Az a kérdés te megelégszel-e a szinteden levő rondákkal...

2022. jún. 25. 19:38
 25/114 A kérdező kommentje:

21-es, igen, ez biztos. Alapból is inkább itthonülős vagyok, ez a meglehetősen borús hangulat pedig szintén nem a kimozdulás irányába terel.

Milyen más programokban gondolkodnál a helyemben?

2022. jún. 25. 19:40
 26/114 anonim ***** válasza:
71%
A kérdés az, hogy mennyire vagy csúnya. Ha nagyon, sajnos ez elég nehéz lesz. Ha amúgy nem nagyon, könnyebb dolgod lesz.
2022. jún. 25. 19:48
 27/114 anonim ***** válasza:
92%
#21 vagyok, én is az az otthonülős típus vagyok, diszkóba meg ilyen falusi mulatós estekre semmi pénzért nem lehetne elrángatni. Viszont egy borkóstolóra vagy egy unplugged koncertre simán elmennék bármikor, az ilyen helyeken azért hasonló emberek gyűlnek össze, az alap téma adott, szóval kezdésnek nem rossz szerintem.
2022. jún. 25. 20:19
 28/114 anonim ***** válasza:
30%
Kövér vagy?
2022. jún. 25. 20:28
 29/114 anonim ***** válasza:
13%

#29 megmondta ő is mint a többi incel , hogy vonatkoztassunk el a külső megjelenès javítàsàtól

Lottót adnék fel, hogy incel FFI a kérdező

2022. jún. 25. 20:43
 30/114 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem se nő.

2022. jún. 25. 20:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!