Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szép nőként hol, hogyan...?
Elsősorban hasonló helyzetű, azt sikeresen "megoldó" nők tapasztalataira lennék kíváncsi - biztatásul, mert eléggé magam alatt vagyok.
Barátság extrákkal jellegű kapcsolatot szeretnék. Tehát olyat, ami nem kizárólag magában a szexuális aktusban merül ki, hanem azért van benne kis bújás, beszélgetés, "lelkizés", esetleg filmezés, de kb. ennyi.
Nem találok, és nem tudom, hol vagy hogyan sikerülhetne. A külsőm - legnagyobb hátráltatóm - ellenére én is szeretnék vonzódni a partneremhez, nyilván azt is szeretném, ha ő is kívánna, emellett szükségét érzem egy alap szimpátiának, személyiségbeli kompatibilitásnak is, hogy az említett típusú kapcsolat működni tudjon. Ez így együtt már túl sok feltételnek bizonyul esetemben. Szórakozóhelyekre nem járok, nem vagyok az a típus, nem is hiszem, hogy ott ezt megtalálnám. Tinder nem működik. Elfogadni pedig nem vagyok még képes, hogy nem jön össze.
Utoljára egy szerencsés véletlennek köszönhetően egy nős férfival voltam együtt, és ugyan ez nem teljesen az volt, amire vágytam, de bíztam benne, hogy legalább nem csak egyetlen alkalom lesz belőle, hanem akár több is. Nem így lett sajnos, és most megint csak a teljes kilátástalanság van.
Figyelj, ez olyan dilemma, mint a ronda pasiknál.
Vagy leállsz egy olyannal aki nem tetszik, vagy egyedül maradsz.
Mindenki a külsőre megy, és aki teheti vonzó partnert választ.
Részben igaz, de ő dugópajtit keres. Férfiak be szoktak dugni szinten alulra is, nem mondom, hogy sokkal mélyebbre mennek (kivéve persze, ha nagyon részegek), de azért 1-1 szinten aluli nő belefér dugásra simán. Nők ugye ilyet amúgy soha nem csinálnak.
13-as, köszi a hozzászólásod, volna kedved erről bővebben is írni?
Honnan indult az egész? Kiírtad ide, hogy ilyet keresel vagy más apropóból kezdtetek üzenetváltásba? Ha előbbi, akkor hogyan szűrtél? Lehet, rosszul gondolom, de ezt a felületet még a Tindernél is kevésbé tartom hatékonynak. Mintha a tűt kellene megtalálni a szénakazalban, akkora szerencse kellhet hozzá, úgy érzem. Igaz, jobban belegondolva lényegében mindenhol...
Itt sok a ronda (nők, férfiak egyaránt). Az a kérdés te megelégszel-e a szinteden levő rondákkal...
21-es, igen, ez biztos. Alapból is inkább itthonülős vagyok, ez a meglehetősen borús hangulat pedig szintén nem a kimozdulás irányába terel.
Milyen más programokban gondolkodnál a helyemben?
#29 megmondta ő is mint a többi incel , hogy vonatkoztassunk el a külső megjelenès javítàsàtól
Lottót adnék fel, hogy incel FFI a kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!