Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szép nőként hol, hogyan...?
Elsősorban hasonló helyzetű, azt sikeresen "megoldó" nők tapasztalataira lennék kíváncsi - biztatásul, mert eléggé magam alatt vagyok.
Barátság extrákkal jellegű kapcsolatot szeretnék. Tehát olyat, ami nem kizárólag magában a szexuális aktusban merül ki, hanem azért van benne kis bújás, beszélgetés, "lelkizés", esetleg filmezés, de kb. ennyi.
Nem találok, és nem tudom, hol vagy hogyan sikerülhetne. A külsőm - legnagyobb hátráltatóm - ellenére én is szeretnék vonzódni a partneremhez, nyilván azt is szeretném, ha ő is kívánna, emellett szükségét érzem egy alap szimpátiának, személyiségbeli kompatibilitásnak is, hogy az említett típusú kapcsolat működni tudjon. Ez így együtt már túl sok feltételnek bizonyul esetemben. Szórakozóhelyekre nem járok, nem vagyok az a típus, nem is hiszem, hogy ott ezt megtalálnám. Tinder nem működik. Elfogadni pedig nem vagyok még képes, hogy nem jön össze.
Utoljára egy szerencsés véletlennek köszönhetően egy nős férfival voltam együtt, és ugyan ez nem teljesen az volt, amire vágytam, de bíztam benne, hogy legalább nem csak egyetlen alkalom lesz belőle, hanem akár több is. Nem így lett sajnos, és most megint csak a teljes kilátástalanság van.
Én simán benne lennék, ha megvan az összhang.
Miért nem tartod szépnek magad?
Ugyanazt tudom javasolni mint az incelelnèl:
Dolgozz magadon , edzés , diéta ,egészséges táplálkozás , fogak , jó fodrász
A külsőmet nem jellemezném részletesen, ne haragudjatok, a kérdés szempontjából a lényeg csupán annyi, hogy nem vonzó.
Tinder: nagyon kevés match, velük kapcsolatosan is hamar kiderül, hogy nem menne.
Itt több olyan magát nőnek való hozzászóló tapasztalatait olvastam, akik arról írtak, hogy ez a típusú kapcsolat még össze szokott jönni nekik is, pedig nem bombázók. A holt és a hogyant nem szoktam látni említve. Persze az is előfordulhat, hogy ezeket valójában csinos nők vagy férfiak írják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!