Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem szép nőként hol, hogyan...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szép nőként hol, hogyan...?

Figyelt kérdés

Elsősorban hasonló helyzetű, azt sikeresen "megoldó" nők tapasztalataira lennék kíváncsi - biztatásul, mert eléggé magam alatt vagyok.

Barátság extrákkal jellegű kapcsolatot szeretnék. Tehát olyat, ami nem kizárólag magában a szexuális aktusban merül ki, hanem azért van benne kis bújás, beszélgetés, "lelkizés", esetleg filmezés, de kb. ennyi.

Nem találok, és nem tudom, hol vagy hogyan sikerülhetne. A külsőm - legnagyobb hátráltatóm - ellenére én is szeretnék vonzódni a partneremhez, nyilván azt is szeretném, ha ő is kívánna, emellett szükségét érzem egy alap szimpátiának, személyiségbeli kompatibilitásnak is, hogy az említett típusú kapcsolat működni tudjon. Ez így együtt már túl sok feltételnek bizonyul esetemben. Szórakozóhelyekre nem járok, nem vagyok az a típus, nem is hiszem, hogy ott ezt megtalálnám. Tinder nem működik. Elfogadni pedig nem vagyok még képes, hogy nem jön össze.

Utoljára egy szerencsés véletlennek köszönhetően egy nős férfival voltam együtt, és ugyan ez nem teljesen az volt, amire vágytam, de bíztam benne, hogy legalább nem csak egyetlen alkalom lesz belőle, hanem akár több is. Nem így lett sajnos, és most megint csak a teljes kilátástalanság van.

2022. jún. 25. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/114 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz az alatt, hogy nem szép nő?
2022. jún. 25. 18:22
 2/114 anonim ***** válasza:
100%

Én simán benne lennék, ha megvan az összhang.

Miért nem tartod szépnek magad?

2022. jún. 25. 18:24
 3/114 anonim ***** válasza:
100%
Tinder nem mukodik...miert nem?
2022. jún. 25. 18:26
 4/114 anonim ***** válasza:
88%
#2 Mert mondjuk nem az? Miért olyan hű de hihetetlen, hogy vannak csúnya emberek? Hol éltek ti?
2022. jún. 25. 18:30
 5/114 anonim ***** válasza:
96%

Ugyanazt tudom javasolni mint az incelelnèl:

Dolgozz magadon , edzés , diéta ,egészséges táplálkozás , fogak , jó fodrász

2022. jún. 25. 18:39
 6/114 A kérdező kommentje:

A külsőmet nem jellemezném részletesen, ne haragudjatok, a kérdés szempontjából a lényeg csupán annyi, hogy nem vonzó.

Tinder: nagyon kevés match, velük kapcsolatosan is hamar kiderül, hogy nem menne.

Itt több olyan magát nőnek való hozzászóló tapasztalatait olvastam, akik arról írtak, hogy ez a típusú kapcsolat még össze szokott jönni nekik is, pedig nem bombázók. A holt és a hogyant nem szoktam látni említve. Persze az is előfordulhat, hogy ezeket valójában csinos nők vagy férfiak írják...

2022. jún. 25. 18:40
 7/114 A kérdező kommentje:
*valló
2022. jún. 25. 18:40
 8/114 anonim ***** válasza:
27%
Plasztikai sebész, személyi edző, fodrász, stylist, kozmetikus. Ezekkel tudsz szintet lépni kinézetben. Amúgy meg a saját szinteden te is ugyanúgy találsz faszit, mint mindenki más. Az meg, hogy te is csak a felső kategóriából akarsz egy herceget senkit se hat meg. Nézz ki úgy, hogy leálljanak veled. Ahhoz pedig l. első mondat. Hajrá!
2022. jún. 25. 18:43
 9/114 anonim ***** válasza:
37%
Bárhol,bármikor összejöhet,ne add fel a reményt! Sosem tudhatod hogy hol,mikor,de biztosan te is meg fogod találni a vágyaidra a gyógyírt,csak ne legyél ennyire negatív! Hidd el ha kicsit jobban elengeded magad,nem az lesz előtted hogy nem vagy szép hanem elfogadod magad,sokkal előrébb fogsz kerülni és össze fog jönni amire vágysz!! Ismerkedj,barátkozz,és figyeld meg előbb eléred a célod mint azt gondolnád!!!
2022. jún. 25. 18:50
 10/114 anonim ***** válasza:
63%
Kerdezo nekem ez a tinderes dolog homalyos..nagyon nem szep, 20 kilo felesleggel rendelkezo lanyok is furdenek a likokban, tudom mert lattam. Ha keves matched van tinderen az azert mert TE dontesz igy, te valogatsz ennyire. Arra is kivancsi vagyok hogy mi az ami miatt mindenmi kiszelektalodik beloluk is.
2022. jún. 25. 18:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!