Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szingliadó érdekelté tenné a nőket az aktív párkeresésben?
Egy 30%os külön adó a nőknek érdekelté tenné őket?
Ha nem akkor mi az ami mégis rákényszerítené őket, hogy tegyenek azért hogy legyen párjuk?
Elég igazságtalan ugyanis hogy csak a férfiak tepernek a nők után.
A nők meg csak sütkéreznek abban hogy kellenek.
133.
Ez a videó kb. a saját álláspontomat is tartalmazza, noha nem tökéletesen, mert van amivel vitába szállnék a készítővel, de maga a videóban hallható szöveg teljes vázlata, amit én is gondolok, hiszek a jövőről - sőt, bizonyos esetekben már a jelenről is: https://www.youtube.com/watch?v=F_AbAvka09Y
#140! Képzeld el, hogy ég a házad. A szomszéd meg éppen slaggal locsolja a kertjét. De nem fog elkezdeni tüzet oltani, mert akkor nem jut víz a virágaira. Szóval hagyja leégni a házad, és a tűz utána átterjedt az ő házára is, és elpusztítja őt is, a házát is, meg a virágait is.
Az analógiában ha nem menne magadtól, a te égő házad a túlnépesedett országok, a szomszéd Európa/Magyarország, a virágok meg az itteni “szüljél minden nap” nézet. Így már érted a problémát?
Na de a túlnépesedés problémáját nem tudod azzal megszüntetni hogy nem szülsz, mivel a probléma nem nálunk van. A kiszáradt földre akkor is kell az eső, ha pár ezer km-rel arrébb hatalmas özönvíz szerű eső esik hetek óta.
Nálunk ha úgy tetszik éppen aszály van, tehát akkor is öntözni kell, ha máshol meg házakat visz el a víz.
Értem amit mondasz, te nem értesz engem. Az nem megoldás a világszintű túlnépesedés problémájára, hogy te nem szülsz egy olyan régióban, ahol éppen a népesség fogyása/elöregedése a probléma.
Másik példa: Nálunk is és a nyugati társadalmakban is komoly probléma az elhízás. Tegyük fel, a környezetedben sok a túlsúlyos ember, te viszont a 175 cm-edhez 45 kg vagy. Részedről nem megoldás az, hogy még kevesebbet eszel, mert "az emberek elhíznak". A te problémád éppen ezzel ellentétes és te ezen tudsz változtatni, már ha akarsz. Segíteni pedig úgy tudsz, hogy a valóban túlsúlyos embereken segítesz. De azzal nem, ha te kevesebbet eszel.
Da ha itt szülök egy gyereket, attól bár a túlnépesedett régiókban nem lesz rosszabb a helyzet, de a gyerek jövőjében pont az ottani túlnépesedés már gondot fog okozni. Ezért gyereket vállalni addig, amég legalább a jele nincs annak, hogy az ottani helyzetet valamivel próbálnák javítani, felelőtlenség.
És az megint más, hogy más szülni, mert akar valaki gyereket annak ellenére hogy máshol mi megy, és más, ha az állam erőltetné egy ilyen adó formájában. Annak nem lenne semmi értelme. Innen indultunk. Mert oké, szüljön aki szülni akar, engem legkevésbé sem érdekel. Na de ilyen globális helyzetben állami szinten erőltetni (nyomást gyakorolni) baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!