Van olyan pàrt ami eltörölnè a Fidesz fèle szingliadòt ?
Tehát a kölykösök adomentessègèt eltörölné , ès a szingliknek màr nem 33,5% ot kellene Orbànnak odaadni a fizetèsből.
Illetve a szingliknek nem lenne 20 millioval dragabb az ingatlan
"...azoknak jár adókedvezmény, jogosan, akik gyereket, gyerekeket vállalnak...":
Ezzel a gyerek témával sokan úgy jönnek, mintha kötelező, törvény által előírt lenne, hogy "gyártsál már X gyereket", és e mellé bújtatják, hogy akkor emiatt "jár", tehát mondhatni "elvárják" cserébe az állami támogatást, amit egy szingli is fizet, ezzel biztosítva a kölyökkel megáldott család jólétét biztosítva ezzel...
Az megint kedvezne a bértenyészetnek.
Lenne puja dögivel.
#8 Az adófizetés alap.
Amíg nincsen gyereke és amikor már felnőtt, akkor a családos, gyerekes éppen annyit és éppen úgy fizet, mint akinek soha nem is lesz gyereke.
csakhogy később a szingli gyerektelen nyugdíját is azok gyereke fogja megtermelni aki most pár évig az adókedvezményt kapta, a szingli gyerekteleneket is ő fogja ellátni, mint dolgozó akár kórházban, akár szolgáltatóként, bárhol, mert ő fog dolgozni és nem az a gyerek aki meg sem született annak a szingli gyerektelennek.
Amennyi pénz én "beleteszek" abba, hogy felneveljem azt aki neked is dolgozik majd, azt közel sem hozza vissza az adókedvezmény - amit az én jövedelmem adójából tarthat meg a családom és azt a gyerekemre fordítom, neki vásárolok, amiből szintén adót fizetek.
Az adókedvezmény segítség a családoknak, hogy legyen gyerek. NEKED is fontos, hogy legyen gyerek, nem csak annak, akinek van sajátja. szemben veled ugyanis engem majd lesz aki segítsen idős koromban - neked viszont csak az marad hogy megfizesd érte másnak a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!