Van olyan pàrt ami eltörölnè a Fidesz fèle szingliadòt ?
Figyelt kérdés
Tehát a kölykösök adomentessègèt eltörölné , ès a szingliknek màr nem 33,5% ot kellene Orbànnak odaadni a fizetèsből.
Illetve a szingliknek nem lenne 20 millioval dragabb az ingatlan
2020. szept. 24. 13:01
11/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem kedvelem Orbánt, de ha zsetonban számolod még ezzel az adóval is jobban jársz mint "kölykösök". Egyébként meg most te fizetsz be pénzt nekik ha nyugdíjba mentél meg ők fizetnek neked.
Én pl 300-ból simán kijövök és látva a kölykös kollégáim gondjait. Tudod mit legyenek boldogok azzal a 33%-al. Azon kívül senki nem ugat be hogy én mire, miért költök és szabad vagyok. Ez nekem sokkal többet ér mint pár 10 ezer ft adó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!