Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szingliadó érdekelté tenné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szingliadó érdekelté tenné a nőket az aktív párkeresésben?

Figyelt kérdés

Egy 30%os külön adó a nőknek érdekelté tenné őket?

Ha nem akkor mi az ami mégis rákényszerítené őket, hogy tegyenek azért hogy legyen párjuk?

Elég igazságtalan ugyanis hogy csak a férfiak tepernek a nők után.

A nők meg csak sütkéreznek abban hogy kellenek.

2022. máj. 3. 08:32
 131/161 anonim ***** válasza:
100%

124.

Tudom (vagy legalábbis erősen sejtem) kire gondolsz. A mai liberális vonal nagyon elszakadt attól, amit ő és kortársai képviseltek, a modern liberális "értékek" köszönőviszonyban sincsenek azzal, aminek indultak (akkoriban amúgy nagyon is követendő, helyes útnak tűnt, abban a korban lazán lettem volna liberális). De mára ezt kiforgatták, tönkretették.

Különösen Magyarországon, ahol a liberális kifejezést és az ideológia eredeti vonalát az SZDSZ nevű őrült-társulat teljesen eltorzította, elhajlította, tönkretette. Nem is hasonlít arra, aminek indult. Sőt, az akkori vezéralakjai - liberálisaink szemében - konzervatívnak számítanak.

A jobboldali liberalizmus pedig Magyarországon már régen nem is létezik. Ha van is olyan párt, vagy mozgalom ami olyan, az megreked az 5% környékén, mert a konzervatív nem szavaz rájuk, de a liberális sem, mert ők a baloldali verziót tartják "az igazi liberális oldalnak", annak már kötelező elemeivel, ráadásul ennek dacára a kapitalizmussal is összefonódtak, ami már egy teljes bohózatot ad ki.

2022. máj. 7. 13:03
 132/161 anonim ***** válasza:
100%

126: "azt el kell ismerni, hogy teremtettek egy olyan környezetet, amiben ma könnyebb és biztonságosabb családot alapítani és gyereket vállalni, mint korábban volt."

Pontosítsunk: Persze, ezek tök jó dolgok! Támogatom én is, azaz támogatnám, ha nem egy olyan országban élnénk ami nem az EU hátsó felén kullog korrupció szempontjából. Ahol nem lopják el, nem jáccák át az EU-tól kapott támogatások java részét magánkézbe. Ennek ugye az a következménye, hogy csak mi natúr adófizetők fizetjük vissza hosszútávon, mert valakitől be kell szedni***! :D

Amúgy hitelekről beszélünk... A "vissza nem térítendő állami támogatás" része talán az egyetlen, ami tényleg egy olyan húzás ami facca.

***Ha már ilyen fantasy topic ez az egész! Akkor én meg kérvényezem, hogy "legyen tétje alapon a választók szemszögéből", a lakosságot választási kedv/arány alapon terheljük az adózás szempontjából. Tehát aki a kétharmados dologra szavazatott, az olyan szorzót kap az adónemek elszámolásánál. Stb.

Látod? Ez is olyan hülyeség, mint kb a szingliadód! Mondjuk ennek legalább lehetne valós verifikációja, csak ehhez mindenkinek online kellene szavaznia(E-szavazás)... (Természetesen ehhez Észtország irányába kellene fejlődnünk infrastruktúra és információbiztonság/személyiségi jogok védelme terén, ugye) Ja, és kötelező lenne a szavazás! :P

2022. máj. 7. 13:06
 133/161 anonim ***** válasza:
100%
131: Persze, ez evidens, csak annyira muris amikor (szinte mindég) felfested a full disztópiákat! :D Senki sem tudja mi lesz majd 100 év múlva, teljesen felesleges előre letérdelni és sírva fakadni. Én csak reménykedem, hogy jobban fog alakulni a dolgok, de én örök optimista vagyok. :)
2022. máj. 7. 13:11
 134/161 anonim ***** válasza:
100%
*fognak
2022. máj. 7. 13:11
 135/161 anonim ***** válasza:
82%

133.

A legnagyobb különbség közöttünk, hogy én pont nem tudom optimistán látni a dolgokat, mert jelenleg is a rossz irányba lépdelünk. Vannak pozitív dolgok, pl. a technika fejlődése (anélkül itt sem tudnánk beszélgetni ennyien), sok dolog egyszerűbb és könnyebb, de mellé az emberek ostobasága legjobb esetben is csak stagnál, nem indul csökkenésnek.

2022. máj. 7. 13:17
 136/161 anonim ***** válasza:
76%

#128! “Európában NINCS túlnépesedés. Magyarországon SINCS túlnépesedés.”

De a bolygón, amin élünk, és ami eltart bennünket, azon van. Vagy csodás kis hazánk egy másik bolygón van? Hogy a francba ne lenne hatással egy globális probléma az országra, ami rajta van a globális problémától szenvedő bolygón? Ennyire nem lehetsz sötét. Vagy a túlfogyasztás, meg a túlnépesedés okozta klimakatasztrofa majd szépen megáll Európa határainál, hogy hopp hopp itt nem népesedtek túl, itt nem lesz felmelegedés? Nem is értem hogy gondolod..

es mindenkinek joga van akkor gyereket vállalni, amikor akar. Ha valaki 33 évesen akar, akkor vállaljon akkor, es az állam se, meg senki se szóljon bele, hogy szerinte 22 évesen is lehetne. Nem az ő dolguk. Az emberé, aki gyereket vállal. Vagy vállaljon mindenki stabil háttér es bizonytalan kapcsolatra? Mi van, ha az egyetlen stabil keresetű ember a családban elveszti a munkáját? Hát bocs, akkor mindenki utcára, a gyerekek meg intézetbe kerülnek, mert hát nincs milyen anyagi háttérre támaszkodni, mert “az úgy se lesz tökéletes sose”. Vagy a szülők elválnak, anyuka ott marad a 3 gyerekkel 30 évesen 0 munkatapasztalattal es pénzzel. Ja, hogy nem a semmire kellene szülni, akármilyen szembejövőnek. Dehát a kapcsolat sem lesz soha olyan tökéletesen stabil, tehát mi a megoldás? Belekényszeríteni egy ilyen helyzetbe az embereket, (bocs erősen nyomást gyakorolni rájuk) vagy hagyni őket, hogy úgy alakítsák az életüket, ahogy ők szeretnék. Es még úgy is bele futhatnak ilyen gondokba, viszont a kényszerrel szemben ezek a problémák nincsenek eleve kódolva.

2022. máj. 7. 13:22
 137/161 anonim ***** válasza:
100%

136.

A túlnépesedés ide is betör, de nem úgy ahogy képzeled, hanem úgy, hogy sokan lesznek a cigányok, arabok, indiaiak, afrikaiak, az európaiak pedig eltűnnek. Ez globálisan nézve, nem tragédia, csak az érintett népeknek. Ha meg nem lesz senki aki emlékezzen rájuk - olyan mindegy lesz. Olyan, mint most a kihalt ókori népcsoportok. Nem számít.

2022. máj. 7. 13:39
 138/161 anonim ***** válasza:
100%

132: "Támogatom én is, azaz támogatnám, ha nem egy olyan országban élnénk ami nem az EU hátsó felén kullog korrupció szempontjából. Ahol nem lopják el, nem jáccák át az EU-tól kapott támogatások java részét magánkézbe. Ennek ugye az a következménye, hogy csak mi natúr adófizetők fizetjük vissza hosszútávon, mert valakitől be kell szedni***! :D"

Na éppen ez az egyik ok, ami miatt nem tudom őket én sem támogatni. Persze van még több is.

2022. máj. 7. 13:42
 139/161 anonim ***** válasza:
89%
136! De értsd meg, hogy a túlnépesedés megoldása nem a további szaporodás. Ott kéne megfékezni ezt a töméntelen szaporulatot, ahol történik, és nem velük felvenni a versenyt. A bolygó nem bír el ennyi embert. Az nem fog megoldani semmit, ha csak tovább szüljük tele a világot.
2022. máj. 7. 13:43
 140/161 anonim ***** válasza:
22%

136: Engem nevezel sötétnek, holott te nem látod át a problémát.🤔 Ha egy bonyolult rendszer egyik eleme rosszul működik, akkor soha nem az a megoldás, hogy a többi elemével kompenzáltassuk. Azt az adott elemet kell javítani. Csak egy példa, remélem a feldolgozottság valahogy eléri majd a 100 %-ot és nem próbálod ezt is félremagyarázni: Daganatos betegség, ami nem más, mint egy csomó új, fiatal sejt. Tehát mindenhol máshol a szervezetben álljon le a sejtek szaporodása, mert ott így is van elég? Ez a jó megoldás? Nem az lenne, hogy magát a daganatot és az előidéző okot szüntetjük meg? Melyikkel fog tovább élni, vagy lesz esélye egyáltalán túlélni az adott szervezetnek?

"Vagy vállaljon mindenki stabil háttér es bizonytalan kapcsolatra?"

Ja, hogy akkor menjünk át pesszimistába? Minek tanultál, amikor TALÁN a jövő héten elüt egy autó? Miért veszel házat, amikor LEHETSÉGES, hogy 2 év múlva összeesel az utcán és annyi? Vagy ezekre kaptál valahonnan garanciát, hogy nem történnek meg?

2022. máj. 7. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!