Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szingliadó érdekelté tenné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szingliadó érdekelté tenné a nőket az aktív párkeresésben?

Figyelt kérdés

Egy 30%os külön adó a nőknek érdekelté tenné őket?

Ha nem akkor mi az ami mégis rákényszerítené őket, hogy tegyenek azért hogy legyen párjuk?

Elég igazságtalan ugyanis hogy csak a férfiak tepernek a nők után.

A nők meg csak sütkéreznek abban hogy kellenek.

2022. máj. 3. 08:32
 121/161 anonim ***** válasza:
100%

#120! Nem hiszem el hogy még mindig nem érted. Ha sokan elmennek, mert egy ilyen törvény, konkrétan f@szság, akkor nemcsak hogy kevesebb gyerek lenne, de kevesebb adófizető is. Amíg a törvény nélkül aki maradna előbb-utóbb valószínűleg vallana gyereket. Ezzel csak veszítene az állam értékes adófizetőket. És csak tovább csökkenne a születésszám.

Korlátozva meg abban, hogy a saját hazámban nem tervezhetem úgy a házasodást és családalapítást, ahogy nekem tetszik, mert az állam még ebbe is bele akarna pofázni. Mondtam már példának. Adóztassuk meg a szőke embereket. Nem lesznek korlátozva, hiszen bármikor befesthetik a hajukat. Mégis elnyomó és korlátozó és mindenek felett igazságtalan törvény lenne.

2022. máj. 7. 12:13
 122/161 anonim ***** válasza:
100%

117.

80-100 év múlva nagyon más világ lesz, igazából annyira nem is kell sajnálni az akkoriakat. Egy gyökereitől megfosztott, önmagából kiforgatott világ lesz az, a mostani kultúra ismeretlen fogalommá válik, esetleg egy nagy szűk elit sajátja.

Az, hogy a berendezkedése milyen lesz az attól függ, hogy a liberális vagy az autokrata irány lesz-e erősebb. Utóbbi esetén az 1984 regényben/filmben lévőhöz hasonló világ lesz (remélhetőleg azt mindenki legalábbis futólag ismeri itt), előbbi esetén pedig a "Hülyék Paradicsoma" című film lesz a jövőkép (Lil Wayne jellegű ex-pankrátor elnök, energiaitallal locsolt termőföldek, senki nem érti a 5 szónál hosszabb mondatokat, mindent ural a közösségi média) ahol mindenki hülye, csak több lesz az egymással sem homogén csoportot alkotó kisebbség, mint a filmben ábrázolt.

2022. máj. 7. 12:14
 123/161 anonim ***** válasza:
100%
#122: Van benne valami Az átlagember egyre hülyébb.
2022. máj. 7. 12:26
 124/161 anonim ***** válasza:
89%

122: Edricus, neeee, ezen a hozzászóláson nagyon felnevettem. Talán jobban, mint a despota barátunk muris hozzászólásai után. :DDDDDDDDD

Hülyék paradicsoma (láttam amúgy!):

Hazánk talán legismertebb progresszív liberálisa most forog a sírjában. Nélküle nem is tudom hol tartanánk... (Tudom, másik kor...)

(hint: nagy érmés vagy, papírpénzen volt!)

2022. máj. 7. 12:28
 125/161 anonim ***** válasza:
90%

120

Értem, tehát a túlnépesedést és a fenntarthatatlan fogyasztást meg kellene spékelni még egy kis túlnépesedéssel.

Téged sem az eszedért szeretnek, úgy látom. :DD

2022. máj. 7. 12:37
 126/161 anonim ***** válasza:
29%
121: Értem, csak amit írsz az leginkább elmélet és nem gyakorlat. Bármennyire is nem vagyok a jelenlegi kormány híve, azt el kell ismerni, hogy teremtettek egy olyan környezetet, amiben ma könnyebb és biztonságosabb családot alapítani és gyereket vállalni, mint korábban volt. Igen, ma is vannak kockázatok, bőven lehet és kell is rajtuk csökkenteni. De tény, hogy aki komolyan gondolja, annak adott a környezet ahhoz, hogy viszonylagos nyugalomban családot alapítson. A nagyobb probléma itt a "később talán majd akarok..." típusú emberekkel vannak. Annyira biztosra akarnak menni mind anyagi mind a párkapcsolatok stabilitása terén, hogy ezzel futnak ki az időből. Nincs és soha nem is lesz arra 100% garancia, hogy a leendő pároddal hosszú és boldog életet fogsz tudni élni, ahogy a mai világban egyedül csak a 40-es éveid elejére tudsz elérni egy olyan anyagi szintet, amivel (ha lelépne a párod) egyedül is fel tudnád nevelni a gyereked/gyerekeid úgy, hogy ne kelljen nélkülöznötök. Akkor meg már sokaknál késő a gyerekvállalás.
2022. máj. 7. 12:41
 127/161 anonim ***** válasza:
100%
#126: Mit teremtettek meg? Európában csak a bolgároknak rosszabb az életszínvonaluk, mint nekünk.
2022. máj. 7. 12:50
 128/161 anonim ***** válasza:
47%

125: Ez a túlnépesedés látom nagyon beragadt.😀 Segítek: Európában NINCS túlnépesedés. Magyarországon SINCS túlnépesedés. Fenntarthatatlan fogyasztási szokások és életmód viszont VANNAK.

A fejletlen országokbeli túlnépesedésről pedig: ha már tényleg segíteni akarunk nekik, akkor nem ész nélkül élelmet és gyógyszereket kellene küldeni nekik, hanem segíteni felzárkózni nekik. Tudod, ne halat adj neki, hanem tanítsd meg horgászni. De kezdetnek az is megtenné, ha megértetnék velük a jó doktorbácsik/nénik, hogy a gyógyszereknek hála nem kell 10 gyereket bevállalni ahhoz, hogy abból talán 2 felnőjön.

2022. máj. 7. 12:53
 129/161 anonim ***** válasza:
76%

128

Alig várom, hogy a fenntarthatatlan fogyasztással kapcsolatban is kitalálj valamilyen despotikus megoldást. Lécci ne tartsd magadban. 🍿🍿🍿

2022. máj. 7. 12:55
 130/161 anonim ***** válasza:
31%
127: Ha így gondolod, akkor miért is akarnál itt családot alapítani? Miből gondolod, hogy ez a te életedben (főleg a hátralevő fiatal éveidben) változni fog? Egyáltalán miért nem mentél még el olyan helyre, ahol magasabb az életszínvonal?
2022. máj. 7. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!