Csok illetve babaváró milyen mértékben járult hozzá az ingatlanok áremelkedéséhez?
1: Azért mert a témát diplomatikusan kerüli az ingatlanos média, még így van. CSOK/babavárót szinte azonnal beárazta a piac, főleg az új építésűek.
Kérdező: nagyjából ez lehet a helyzet, ehhez add hozzá még az airbnb-s őrületet, az alacsony kamatozású hiteleket, illetve nyilván valamilyen szinten a jövedelmek is nőttek.
Olyan mértékben, hogy maga Matolcsy állította nemrég, hogy hibás a koncepció.
Szerintem ilyen alacsony kamatkörnyezet mellett csak az új építésű lakásokra szabadott volna kiadni CSOK-ot. És bizonyos értékhatárig.
Használt lakóingatlanra viszont korszerűsítésre kellett volna egy komolyabb hitelprogram, ahogy állami bérlakás program is.
Szerintem sokban.Könnyebb ingatlanokhoz jutni,mert van miből.
Az ilyen kormány "ajándékok" ár felhajtó hatást váltanak ki .
Ez sok fiatal beetetése.Vannak akik erre kényszerülnek,aztán majd évekig nyögnek.Ezeket a kis jövevényeket hosszú éveken át el is kell tartani ,ruházni,tanítatni,aztán munkahely is kell neki.
Hogy lesz a jövőben,arról már nem szól a mese délután.
De itt a példa a nyugdijasok javadalmazása.Itt ugyan nem baj,ha sokan halnak meg,kevesebb nyugdijat kell kifizetni,kevesebb gyógyszert kell a TB nek támogatni.Az orvosi ellátás meg megérne 1 misét is .
A Fidesz csemeték már szinte mind felnőttek már !?
A jól fizető munka helyeket be is töltötték már .
Lehet lepontozni,hogy én is provokatív vagyok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!