Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki tűri hogy a férje nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki tűri hogy a férje nem segít neki a háztartásban az miért teszi ezt?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy 2022ben is annyit mondanak férfiak hogy “A takarítás a nő dolga!!” “A gyerknevelés a nő dolga!!” Stb

És erre a nők anyit mondnak hogy “oké” és megcsinálják.

2022. ápr. 12. 16:30
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
91%
#59: Majd azokon a napokon amikor a kertben dolgozol, főzők, takarítok.
2022. ápr. 13. 19:53
 62/68 anonim ***** válasza:
100%
Na a házimunkát is max csak valami lusta, kretén egyed áll neki “nehézség” szerint kategorizálgatni, hogy azzal is próbálja bevédeni a lusta valagát. Az edényeket, ruhákat, lakást tudniillik mindkét fél, nő és bizony férfi is egyaránt koszolja, használja, teljesen alapvető, hogy munka után nem csak a nő csinálja áll neki főzni, mosni, takarítani, vásárolni, hanem a férfi is! Ezek pont azok a munkák, amiket akkor is meg kell csinálni, ha egyedül élsz. Vagy talán ti ha egyedül vagytok, akkor szutyokban meg retekben éltek, mert amúgy a betonozás pl nehezebb?? Totálisan logikus.. Ja, nem.
2022. ápr. 13. 19:55
 63/68 anonim ***** válasza:
0%

Ja, bocs. Én nem a panelről beszélek, mert nem panelban lakom.

Házban/ház körül azért vannak inkább csajos vagy hapsis munkák szerintem. Nem mondom egy szóval se, hogy a házimunka nem munka vagy, hogy ne csinálnám én is, de a házkörüli munkára se mondja nekem senki, hogy az nem munka. Azt se nagyon mondjátok, hogy minden egyes nap mindét félnek grammra pontosan ugyan annyit és ugyan azt kell csinálni, különbem a qrva anyját, ezt ti se gondoljátok komolyan.

2022. ápr. 13. 20:02
 64/68 anonim ***** válasza:
100%

mégis mi lenne házkörül olyan pasis-csajos munka? mert az anyukám bizony ugyanúgy ment apámmal kertbe is dolgozni, füvet nyírt, locsolt, csiszolt, festett, permetezett, villanytszerelt ha kellett (apám is dolgozik bent). betonozni meg a házat felújítani hívtak szakembert. ezt csak a ti primitív agyatok hiszi, hogy akkora ffi munkák vannak ám a ház körül, amit csak ti tudtok elvégezni. arról nem is beszélve, ha mondjuk veszünk egy 70kg ffit, nulla izommal. az hol fog fát aprítani?

szerencsére a párom esetében SOHA egy pillanatig fel sem merült, hogy ilyenen vitatkozni, vagy nevelni kelljen, nem óriáscsecsemő, őt szerencsére az anyja normális felnőttnek nevelte, nem kiszolgálnivaló bébinek. úgyhogy első perctől megosztjuk a feladatokat, szerencsére nálunk minden gépesítve van, illetve kaját is többször szoktunk rendelni, de így is el lehet a házimunkával szórakozni pár órát, pedig mi még csak 2 szobás lakásban lakunk. és ahol nagy ház van, vagy gyerekek? a ffike meg mereszi a seggét munka után, miközben az asszony pörög a fején? szégyen...

2022. ápr. 13. 20:33
 65/68 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk az a pasis, ami nehéz/házon kívüli vagy bio/chemical hazard, a csajos meg ami a házon belüli és nem nehéz/házon kívüli vagy bio/chemical hazard. Dolgoznia nem kell, azt majd én, a gyerekezés az most lesz, de az is közös.

Nálunk meg így csinálta az anyukám meg apukám. Azt magyarázom, hogy tökmindegy milyen felosztásban vannak a párok, ha nekik jó, az egy valid felosztás. A kinti, benti, férfi, női dolgok összességére meg ha azt egy ember csinálja, ugyan úgy legyezgethet a másik, hogy az nem ér xart se "bezzeg amit én!!!". A másik kedvencem, hogy ha a másik nem szögre ugyan azt csinálja ugyan annyiszor, amit én csinálok, az nem csinál xart se. És ezeket a hülyeségeket nyomatjátok felváltva. Ha a faxi mosogat, az a qrvakönnyű, ha ti csináljátok, az a qrvanehéz......ja és nektek még az apátok is az anyátok volt hesteggörlpáwer. xD

Mi a franc értelme van így egy kapcsolatnak vagy együttélni bárkivel? 😃

2022. ápr. 13. 20:57
 66/68 anonim ***** válasza:
100%
Te nem tudsz értelmes, kerek egész magyar mondatokat írni? És miért fáj neked, hogy az én apám nem egy őstulok barom? Ennyire hihetetlen, hogy léteznek normális férfiak?
2022. ápr. 13. 21:13
 67/68 anonim ***** válasza:
0%
Miért gondolod azt, hogy aki nem a te apád, az egy őstulok barom, mert máshol él és máshogy? Látom erre már fogynak az érvek.
2022. ápr. 13. 21:22
 68/68 anonim ***** válasza:
100%

Jajj de fárasztó vagy. Milyen érvek?? Nem állítottam, hogy aki nem az én apám, az egy őstulok barom (sőt sok szempontból az enyém is az), csupán gúnyosan reagáltam a

,, ja és nektek még az apátok is az anyátok volt hesteggörlpáwer. xD" mondatodra. Különben is, mi az, hogy NEKÜNK? Egyedül nekem válaszolsz. Nem alkotnak egy homogén masszát azok az emberek, akiknek a párja nem szarik bele a házimunkába. Ebből miért vonod le azt a következtetést, hogy ezeknek az embereknek az apja is ilyen volt? Másrészt igenis bunkónak tartom azt az embert, aki ősrégi sztereotípiák mögé bújik csak azért mert lusta. Az elvileg élete szerelme meg robotol, megpusztul a házimunkában, míg a másik ül és les mint a sülthal. Ja nem, 10 évente betonozik az udvaron. 🤣 Te mégis milyen embernek neveznéd az ilyet? Aki el akarja dönteni a másik feje fölött, hogy mi a dolga? Talán nem felnőtt az illető?

2022. ápr. 14. 07:41
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!