Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki tűri hogy a férje nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki tűri hogy a férje nem segít neki a háztartásban az miért teszi ezt?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy 2022ben is annyit mondanak férfiak hogy “A takarítás a nő dolga!!” “A gyerknevelés a nő dolga!!” Stb

És erre a nők anyit mondnak hogy “oké” és megcsinálják.

2022. ápr. 12. 16:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
1%
Tulajdonképpen a nő a férfi tulajdona. Az oldalborbámat adtam, hogy a nők megszülessenek. Az a minimum, hogy kiszolgáltok.
2022. ápr. 12. 17:25
 22/68 anonim ***** válasza:
98%
Hogyne 🤣
2022. ápr. 12. 17:27
 23/68 anonim ***** válasza:
12%

"A nők is szeretik az olyan férfit,

Aki lépten-nyomon bántja őket,

És megalázza, belé ülteti,

Hogy a férfi az első, a nő a második,

A műsor végül

Az agyába épül.

És elhiszi, hogy az egyetlen út,

Ha kiszolgálja az összes nyúvadt senkit

Aki az útjába kerül

És a gondjai elől hiába menekül a piába,

Vagy bármi másba, ami szédít,

A dolgain ez már

Túl sokat úgysem szépít,

Mégis kell neki valami, ami szépen lassan

Mindent, de mindent,

De mindent

Leépít."

Hiperkarma - Lidocain

--> Ez sa sommás véleményem a szexista barmokról és a seggüket kinyaló szolgalelkű nőkről.

2022. ápr. 12. 17:28
 24/68 anonim ***** válasza:
98%
Sajnos ezt látták otthon. Anyukám is megcsinál mindent, igaz a ház körüli munkákat apukám viszi, kertrendezés, barkácsolás, e-az megjavítása. De a háztartás benti részét anyu intézi és apu néha szarik rá, mikor betrappol pl sáros cipővel stb. Én merőben másként gondolkodom erről, anyu néz is nagyot mikor mondom hogy ha a férjemnek nem tetszik a vacsora, akkor szépen főz magának valami mást, vagy eszik hideget. A házimunka nagy részéből ő sem veszi ki a részét, ellenben fizet takarítónőt, így nem kell nekem sem.
2022. ápr. 12. 17:35
 25/68 anonim ***** válasza:
92%
Amikor a férfiak arról beszélnek, hogy a nőknek a férfiak felső mitudoménhány százaléka kell, az igaz - csak nem a pénzre vagy a kinézetre, hanem pont erre. Azért nyeli le ezt sok nő, mert kevés a rendes férfi.
2022. ápr. 12. 17:37
 26/68 anonim ***** válasza:
98%

25

Nálunk is takaritónő van! Mi vagyok én? Rabszolga???? Ha mindketten dolgozunk, feleződik a házimunka

2022. ápr. 12. 17:39
 27/68 anonim ***** válasza:
91%

"Utolsó nyilván pénzre hajtó ribizli vayg."

Meséld már el nekem, hogy ezt honnan a bánatból veszed? Mert a férjem nem szereti a házi munkát de azt sem szeretné hogy én beleszakadjak, ezért inkább fizet segítséget? Hát nem tudom, szerintem amennyiben ez anyagilag belefér, ez kéne az alap legyen.

2022. ápr. 12. 17:40
 28/68 anonim ***** válasza:
98%
Arra gondol, hogy ha te nem takarítasz, nem vagy csicska szerepben, és akkor hogy érzi ő többnek magát?
2022. ápr. 12. 17:44
 29/68 anonim ***** válasza:
98%
Az a problémája, hogy se nője, se pénze. Hülye fütyi.
2022. ápr. 12. 17:45
 30/68 anonim ***** válasza:
13%

Úgy szeretem egyébként, amikor 1-1 kiragadott tényről vagy életképről mondunk véleményt, kiindulva a saját tapasztalatainkból, neveltetésünkből vagy épp trollkodunk egy jót, mások meg komolyan veszik vagy nem értik az iróniát.

Csak két SZÉLSŐSÉGES példát említve, nagyon nem mindegy, hogy a nő, akinek esetleg van affinitása is a dologhoz, ő maga is szereti a háztartásbeli létet, Józsi meg hazahozza a 2 milliós fizetést és baromság lenne Józsit befogni házimunkára, hogy az asszonykája egy gyűlölt munkakörben keressen havi 200 ezret, de Józsinak vissza kelljen vennie a munkájából 8 helyett 4 órásra.

Meg az sem, amikor a strigó kihajtja az utcára a nőjét, aki mos-főz-takarít, amiért megdolgozott a testével, azt leadja a srácnak, ő meg elfüvezi a haverokkal és még hálából meg is csalja őt, hiszen prostihoz nincsen gusztusa.

Úgyhogy kérek mindenkit, helyezze el magát a két szélsőség között (és akkor még a harmadik világról nem beszéltünk, ahol kivágják a csiklót, hogy a nő ne élvezhesse a szexet vagy 8 évesen férjhez adják, vagy "csak" el kell tűrnöd, hogy 4. feleség vagy a sorban és van még pár ágyas is.

És utána mondja azt, hogy ő mennyire el van nyomva a társadalom által (a TÁRSADALOM által, nem EGY BIZONYOS férfi által - hiszen abban neki is van némi szerepe, mert ha balek módjára megcsinált mindent a közmunkás Pistinek és lebabázott többször is, akkor már a 60 kilóval és 15 évvel nehezebb/idősebb Pistinek nehéz lesz megmondani, hogy melyik napokon fog ő mosogatni, takarítani, stb.

Ez ugyanúgy a nő kudarca is, mint a férfié. Senki nem tart pisztolyt senki fejéhez, hogy benne kell maradni egy kapcsolatban, házasságban.

Pofám leszakad tényleg, hogy a feminista mozgalom hierarchiája hogy működik.

Ilyen jólétben élő tüsihajú D. Tóth Kriszták a véleményvezérek, leszbikus, intézetben nevelkedett Oláh Ibolyák meg szintén luxusban élő, de régen gettószökevényeket cidázó J.Lo adják hozzá a "himnuszt" és a frusztrált 30-as, 40-es, meg 50-es korosztály a buzogány, vagy f...sz, amivel verik a csalánt, ami esetünkben a semmiről sem tehető szerencsétlen férfitársadalom.

Ugyanis K. Bélát, aki dagadt, nem csinál semmit és fingik a kanapén, el lehet hagyni.

F. Józsit is, aki veri az asszonyt.

Viszont a FÉRFIAKAT, mint KOLLEKTÍV EGÉSZ nem kéne csesztetni és uszítani ellene.

Mert még jobban kialakítjuk, hogy tizenéves, huszonéves fiatal lányok már úgy gyanakszanak meg rettegnek, hogy mi is ilyenek leszünk, hogy ezekből a női magazinokból táplálták beléjük, hogy mire kell figyelni, mitől kell rettegni. Mindezt úgy, hogy nulla élettapasztalata és párkapcsolati tapasztalata van.

2022. ápr. 12. 17:53
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!