Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki tűri hogy a férje nem segít neki a háztartásban az miért teszi ezt?
Miért van az hogy 2022ben is annyit mondanak férfiak hogy “A takarítás a nő dolga!!” “A gyerknevelés a nő dolga!!” Stb
És erre a nők anyit mondnak hogy “oké” és megcsinálják.
"A nők is szeretik az olyan férfit,
Aki lépten-nyomon bántja őket,
És megalázza, belé ülteti,
Hogy a férfi az első, a nő a második,
A műsor végül
Az agyába épül.
És elhiszi, hogy az egyetlen út,
Ha kiszolgálja az összes nyúvadt senkit
Aki az útjába kerül
És a gondjai elől hiába menekül a piába,
Vagy bármi másba, ami szédít,
A dolgain ez már
Túl sokat úgysem szépít,
Mégis kell neki valami, ami szépen lassan
Mindent, de mindent,
De mindent
Leépít."
Hiperkarma - Lidocain
--> Ez sa sommás véleményem a szexista barmokról és a seggüket kinyaló szolgalelkű nőkről.
25
Nálunk is takaritónő van! Mi vagyok én? Rabszolga???? Ha mindketten dolgozunk, feleződik a házimunka
"Utolsó nyilván pénzre hajtó ribizli vayg."
Meséld már el nekem, hogy ezt honnan a bánatból veszed? Mert a férjem nem szereti a házi munkát de azt sem szeretné hogy én beleszakadjak, ezért inkább fizet segítséget? Hát nem tudom, szerintem amennyiben ez anyagilag belefér, ez kéne az alap legyen.
Úgy szeretem egyébként, amikor 1-1 kiragadott tényről vagy életképről mondunk véleményt, kiindulva a saját tapasztalatainkból, neveltetésünkből vagy épp trollkodunk egy jót, mások meg komolyan veszik vagy nem értik az iróniát.
Csak két SZÉLSŐSÉGES példát említve, nagyon nem mindegy, hogy a nő, akinek esetleg van affinitása is a dologhoz, ő maga is szereti a háztartásbeli létet, Józsi meg hazahozza a 2 milliós fizetést és baromság lenne Józsit befogni házimunkára, hogy az asszonykája egy gyűlölt munkakörben keressen havi 200 ezret, de Józsinak vissza kelljen vennie a munkájából 8 helyett 4 órásra.
Meg az sem, amikor a strigó kihajtja az utcára a nőjét, aki mos-főz-takarít, amiért megdolgozott a testével, azt leadja a srácnak, ő meg elfüvezi a haverokkal és még hálából meg is csalja őt, hiszen prostihoz nincsen gusztusa.
Úgyhogy kérek mindenkit, helyezze el magát a két szélsőség között (és akkor még a harmadik világról nem beszéltünk, ahol kivágják a csiklót, hogy a nő ne élvezhesse a szexet vagy 8 évesen férjhez adják, vagy "csak" el kell tűrnöd, hogy 4. feleség vagy a sorban és van még pár ágyas is.
És utána mondja azt, hogy ő mennyire el van nyomva a társadalom által (a TÁRSADALOM által, nem EGY BIZONYOS férfi által - hiszen abban neki is van némi szerepe, mert ha balek módjára megcsinált mindent a közmunkás Pistinek és lebabázott többször is, akkor már a 60 kilóval és 15 évvel nehezebb/idősebb Pistinek nehéz lesz megmondani, hogy melyik napokon fog ő mosogatni, takarítani, stb.
Ez ugyanúgy a nő kudarca is, mint a férfié. Senki nem tart pisztolyt senki fejéhez, hogy benne kell maradni egy kapcsolatban, házasságban.
Pofám leszakad tényleg, hogy a feminista mozgalom hierarchiája hogy működik.
Ilyen jólétben élő tüsihajú D. Tóth Kriszták a véleményvezérek, leszbikus, intézetben nevelkedett Oláh Ibolyák meg szintén luxusban élő, de régen gettószökevényeket cidázó J.Lo adják hozzá a "himnuszt" és a frusztrált 30-as, 40-es, meg 50-es korosztály a buzogány, vagy f...sz, amivel verik a csalánt, ami esetünkben a semmiről sem tehető szerencsétlen férfitársadalom.
Ugyanis K. Bélát, aki dagadt, nem csinál semmit és fingik a kanapén, el lehet hagyni.
F. Józsit is, aki veri az asszonyt.
Viszont a FÉRFIAKAT, mint KOLLEKTÍV EGÉSZ nem kéne csesztetni és uszítani ellene.
Mert még jobban kialakítjuk, hogy tizenéves, huszonéves fiatal lányok már úgy gyanakszanak meg rettegnek, hogy mi is ilyenek leszünk, hogy ezekből a női magazinokból táplálták beléjük, hogy mire kell figyelni, mitől kell rettegni. Mindezt úgy, hogy nulla élettapasztalata és párkapcsolati tapasztalata van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!