Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki tűri hogy a férje nem segít neki a háztartásban az miért teszi ezt?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy 2022ben is annyit mondanak férfiak hogy “A takarítás a nő dolga!!” “A gyerknevelés a nő dolga!!” Stb
És erre a nők anyit mondnak hogy “oké” és megcsinálják.
2022. ápr. 12. 16:30
31/68 anonim válasza:
Nyilván ha eltartana valaki (bár nem akarnék soha kiszolgáltatott lenni) akkor takarítgatnék otthon de azt se úgy hogy akkor a férfi szanaszét hagyhat mindenhol mert én cselédként felszedegetem utána. Itt arról van szó, hogy ha mindkét fél dolgozik akkor nem fer csak az egyikre hárítani a dolgokat. Persze lehet munka intenzitása függvényében felosztani a dolgokat, de akkor se úgy hogy te vagy a nő úgyhogy te csinálod. Szerintem senki nem uszít senkit, csak felhívjuk a figyelmet arra, hogy ha mindkét fél visz haza pénzt akkor alap hogy mindkét fél kiveszi a részét a háztartásból.
32/68 anonim válasza:
Az itt trollkodó kisfiúk ne nyavalyogjanak, hogy mennyi sok férfigyűlölő nő van. Lehet itt vicceskedni, csak közben a saját nemeteknek ártotok vele, akár komolyan gondoljátok a "mert a nő dolga" jellegű kommenteket, akár trollkodásnak.
33/68 anonim válasza:
Szerencsétlen inceleknek mindenki ribi, aki nem egy csóró minimálbérest akar, főleg, hogy maga is jól keres.
34/68 anonim válasza:
Mindent csak azzal lehet megtenni, aki hagyja. Ha nem állnának le a nők ilyen gyökerekkel, kakor kénytelenek lennének viselkedni a pasik. Én nem tűrtem aoha, hogy házicselédnek nézzenek, nem is ilyen paraszt a férjem.
35/68 anonim válasza:
Általában a nők tisztábbak, mint a férfiak.A legtöbb nő, nem kényszerből végzi a házimunkát. Szereti ha tiszta a környezete.
36/68 anonim válasza:
Én meg azt figyeltem meg, hogy sokszor nem a férfiak mondják, hogy a nő dolga, hanem maguk a nők. Én olyan vidéki családból jövök, ahol mindenki csinálja. Nagyszüleimnél és szüleimnél is, ezt hoztam magammal én is, bátyám is. Az ő felesége viszont személyes sértésnek veszi, ha tesóm a konyhában akar valamit csinálni, nem engedi neki egyáltalán, mert ő meg ezt hozta. Ennek ellenére mindig panaszkodik, hogy mennyi munkája van, pedig htb. Szóval ne verjük a férfiakra a balhét, nem biztos, hogy miattuk van ez mindig.
37/68 anonim válasza:
Remélem a sok hisztis liba otthon segít a férfinak a fa hasogatásban, betonozásban, kert felásásában, és ha kell a fal vakolásában is.
38/68 anonim válasza:
Igen, a panelban meglehetősen gyakran hasogatunk fát, és betonozásre is meglepően sokszor sor kerül, a kert felásásáról nem is beszélve.
39/68 anonim válasza:
Nálunk van kert de azt ugyanúgy közösen gondozzuk.
40/68 anonim válasza:
"Remélem a sok hisztis liba otthon segít a férfinak a fa hasogatásban, betonozásban, kert felásásában, és ha kell a fal vakolásában is."
Fogadunk szakembereket akik mindenzt megcsinálják, ha szükséges, de azért falat vakolni nem kell hetente. A kertünk pedig csak füves terület, megbirkózik vele a robotfűnyíró Igen tudom, továbbra is pénzéhes liba vagyok :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!