Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki tűri hogy a férje nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki tűri hogy a férje nem segít neki a háztartásban az miért teszi ezt?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy 2022ben is annyit mondanak férfiak hogy “A takarítás a nő dolga!!” “A gyerknevelés a nő dolga!!” Stb

És erre a nők anyit mondnak hogy “oké” és megcsinálják.

2022. ápr. 12. 16:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
100%
7. Ez a gyökér szerintem a kocsma közelébe sem merne menni. Amilyen kocsmákba jártunk mi egyetemistaként ez a szerencsétlen már az ajtóban összeszarta volna magát a benti arcoktól.
2022. ápr. 12. 16:44
 12/68 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy paraszttal vannak együtt.
2022. ápr. 12. 16:45
 13/68 anonim ***** válasza:
100%
Azt utálom, hogy az ilyen elmebeteg nőgyűlölő válaszolók miatt lesznek az itteni nők férfigyűlölők és leoltják a normálisan kérdező férfiakat is.
2022. ápr. 12. 16:45
 14/68 anonim ***** válasza:
89%
Mert sokan örülnek ha csak annyi hibája van egy pasinak, hogy lusta. A legtöbb emellé iszik, dohányzik, nőzik, szerencsejátékozik, vagy agresszív.
2022. ápr. 12. 16:47
 15/68 anonim ***** válasza:
81%
Mindenki azt szagolja amit szakított.
2022. ápr. 12. 17:01
 16/68 anonim ***** válasza:
11%
Miért van az, hogy 2022-ben is annyit mondanak a nők, hogy az udvarlás a férfi dolga?
2022. ápr. 12. 17:07
 17/68 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez a szokás. Sok nő hajlandó megalkudni, akár házimunka, akár szex téren. A szerelembe szerelmesek, vagy azt hiszik, hogy ez a normális, nem érdemelnek többet. Csakhogy régen a nő nem dolgozott, csak a férfi, de ez mostanra eléggé megváltozott. Nekem senki se tartotta el soha a s'ggem, a legtöbb kapcsolatomban ugyan annyit dolgoztunk, de olyan is volt, hogy én dolgoztam többet. Ez van, ez nem kívánságműsor, ha együtt lakunk, akkor a házi munka is közös. Nekem felfoghatatlan, hogy egyesek még mindig nem tartanak itt. Vannak elosztott dolgok, amiket az egyikünk utál, azt a másik csinálja. De van olyan is, ami felváltva történik, nincs megtervezve, az csinálja, akinek ideje van rá. A kocsmázós okosságról annyit, hogy szórakozni is eljárunk mind a ketten, együtt, és külön is, mivel nem a középkorban vagyunk.
2022. ápr. 12. 17:22
 18/68 anonim ***** válasza:
99%

"Mert a férfi viszi a lóvét."

Hol? Álmaidban?

2022. ápr. 12. 17:23
 19/68 anonim ***** válasza:
99%

"Mert sokan örülnek ha csak annyi hibája van egy pasinak, hogy lusta. "

De nem kötelező ám vele lenni.

2022. ápr. 12. 17:24
 20/68 anonim ***** válasza:
98%
Ha nem arról van szó, hogy a nő kifejezetten szeret takarítani és a lakásban "kontrollt"/rendet tartani és nem szeretné, hogy a másik besegítsen(mert van ilyen), hanem jól esne neki egy kis segítség és mégsem teszi, az esetek döntő többségében az ilyen nőknél azt látom, hogy alacsony az önbecsülésük, alkalmazkodóak, nem mernek a sarkukra állni vagy ki vannak szolgáltatva (anyagival) a férjüknek.
2022. ápr. 12. 17:25
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!