Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki tűri hogy a férje nem segít neki a háztartásban az miért teszi ezt?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy 2022ben is annyit mondanak férfiak hogy “A takarítás a nő dolga!!” “A gyerknevelés a nő dolga!!” Stb
És erre a nők anyit mondnak hogy “oké” és megcsinálják.
2022. ápr. 12. 16:30
3/68 anonim válasza:
Mert a nő, aki erre fejet hajt és megcsinál mindent egyedül, ezt a mintát hozta otthonról. Hogy az apja sem emelte fel soha a seggét, csak az észt osztotta, az anyja meg mindent egyedül csinált. Munka mellett természetesen. Hisz női munka...
4/68 anonim válasza:
Mert ezt látták otthon. Nekem anyukám azt mondta ahogy szeretném hogy később legyenek a dolgok, úgy kezdjem az elején is. Így én “belevertem” a paromba hogy mindketten dolgozunk így mindketten takarítunk és nem segít hanem kiveszi a részét.
5/68 anonim válasza:
Ez a világ rendje. Fogadd el. Neked sem kell kocsmába járnod, mert az a férfiak dolga.
6/68 anonim válasza:
"Mert a férfi viszi a lóvét." Nem unod még a hazudozást? Anyám kidolgozza a belét, hogy eltartsa a hülye bátyámat és a jóval kevesebbet kereső apámat mégis ő csinál mindent még a ház körül is. És a környezetemben ezt látom, nyilván a legtöbb nő kevesebbet keres mint a férje, de 8-10 órás munka után hazamegy, aztán rászakad minden.
7/68 anonim válasza:
Kocsmába járás mint “férfi dolog”🤣 és csodálkoznak utána hogy a nők miért vannak inkább egyedül manapság
8/68 anonim válasza:
"Ez a világ rendje. Fogadd el. Neked sem kell kocsmába járnod, mert az a férfiak dolga.
" vs Brühühühűűű rendes srác vagyok és mégsincsen barátnőm.
9/68 anonim válasza:
Otthon is ezt látta, otthon nem ezt látta, a férfi viszi haza a jóval több pénzt és a nő részmunkaidőben vagy egyáltalán nem dolgozik, a férfi konzervatív és elnyomó, vagy így állapodtak meg, és a férfi más dolgokban teljesít, ki tudja.
10/68 anonim válasza:
Mert megcsinálod!
Nem ertem miért a nő dolga!!!
És nem jol fogalmaztál! Nem "segit" hanem, KIVESZINA RÉSZÉT a házimunkabol!
Ha en kiveszek a reszem a penzkeresesbol, akkor a ferfi is vegye ki a reszet abhazimunkabol! Csak akkor vagyok hajlando elvegezni egyedul, ha eltartanak. Amugy nem ertem, miért tennem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!