Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki tűri hogy a férje nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki tűri hogy a férje nem segít neki a háztartásban az miért teszi ezt?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy 2022ben is annyit mondanak férfiak hogy “A takarítás a nő dolga!!” “A gyerknevelés a nő dolga!!” Stb

És erre a nők anyit mondnak hogy “oké” és megcsinálják.

2022. ápr. 12. 16:30
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
100%

Ha a férfi sEgíT a házimunkában, akkor én is csak seGÍteK az anyagiakban, így jó?

Vagy a nő vegye ki a részét a munkából, mert ez a természetes, de gyújtsunk görög tüzet, ha egy férfi elmosogat?

2022. ápr. 13. 10:17
 52/68 anonim ***** válasza:
7%
#41. Oké, de ezek közül melyik megy gombnyomásra?
2022. ápr. 13. 14:53
 53/68 anonim ***** válasza:
75%
Engem férfiként meg a párom utasítgat, hogy mosogassak, stb. xD megfordult a kocka.
2022. ápr. 13. 16:26
 54/68 anonim ***** válasza:
100%
52 Parancsolsz? Miért a házimunkában talán minden gombnyomásra megy?? Csak mert erősen kétlem. Talán a ruhák gombnyomásra ki lesznek teregetve? Gombnyomásra össze is lesznek hajtva és a szekrénybe repülnek a helyükre? Gombnyomásra fel lesz mosva? Por lesz törölve? Ablak lesz pucolva? Ágynemű lesz cserélve? Gombnyomásra el lesz mosogatva meg ki lesz porszívózva?? Jó ég, gondolkozzunk mar egy kicsit! Nem abból ám kell kiindulni, hogy mindenkinek van mosogatógépe, robotporszívója meg társai, mert rengeteg embernek nincs. És rengeteg olyan házimunka van, amit NEM tud helyetted semmiféle gép megcsinálni. Biztos nehéz lett volna erre magadtól rájönni.
2022. ápr. 13. 17:59
 55/68 anonim ***** válasza:
23%
Ha már felmerül a háztartási alkalmazott, akkor szerintem belefér a robotporszívó, mosó/mosogatógép. Vasalni nem tudom, de az ismeretségi körömben nem igen szoktak, valahogy igyekeznek megúszni. Ágyazni nem kell minden nap, ablakot pucolni sem, de amúgy mosni sem.....mindegy. Amire céloztam, az a kommentem eleje.
2022. ápr. 13. 18:52
 56/68 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem jól csinálják. Mikor hazaérnek, meg kell kérdezni a férjet, hogy kész-e a vacsora, és néha nagylelkűen felajánlani a mosogatást.
2022. ápr. 13. 18:54
 57/68 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindent kell minden nap de biztos gyakrabban mint betonozni

Gombnyomásra még sose vásároltam be nem főztem nem soportem fel nem teregettem és raktam el a száraz ruhát Pedig ezek napi dolgok

2022. ápr. 13. 19:30
 58/68 anonim ***** válasza:
100%

Fogd már fel: nem mindenkinek fér bele sem a mosogatógép, sem a robotporszívó, sem a háztartási alkalmazott! Ezek nem olcsó bulik. De nálunk m pl olyan a konyha, hogy nem is megoldható egy mosogatógép elhelyezése.

Főzni minimum 2-3 naponta szoktunk, mosogatni minden áldott nap kell, porszívózni és port törölni is pár naponta, forgalmas út mellett lakunk, rettentő hamar kosz és por lesz. Ágyneműt 2 hetente cserélünk, mosni is heti szinten többször is szoktunk. Arról nem beszélve, hogy brutál hamar vízkövesednek a csapok, szóval fürdő, mosdó sikálás is van pár naponta. Szóval igen, kb mindig van, amit csinálni otthon, nem is értem ezt miért kell magyarázni. De ha nem is mindennap, azért a betonozásnál meg vakolasnal garantáltan milliószor sűrűbben előforduló feladatokról van szó, pláne hogy a panelban semmi ilyen jellegű feladat NINCS.

2022. ápr. 13. 19:36
 59/68 anonim ***** válasza:
6%
És ez akkor most nehezebb, mint betonozni vagy mi a gondod? Nem csak betonozni kell amúgy egy házban/ház körül.
2022. ápr. 13. 19:42
 60/68 anonim ***** válasza:
100%

Te normális vagy?! Mutasd már meg hol kell egy PANEL lakásban napi/heti rendszerességgel betonozni.🤦🏻‍♀️

Ja és azért mert szökőévente 1x neadjisten betonozni kell, ami fizikailag megterhelőbb mint pl elmosogatni, akkor abból automatikusan az következik, hogy a nőnek a dolga az egész háztartás vezetése, mert úristen majd egyszer biztos kell betonozni és azt majd biztos a pasi csinálja? Fuck logic. Én simán kifestettem pl anno, összeszereltem a komódot, izzót cserélek és társai, ezek pl itt panelban is előfordultak már. Ettől függetlenül a férjem szó nélkül csinálja ugyanúgy a háztartást, ugyanis nem csak én eszem, nem csak én koszolom az edényt, nem csak én csinálok port/koszt/kupit stb. A házimunkát rendszeresen, majdhogynem napi szinten kell, ha tetszik, ha nem! Ellenben sem betonozni, sem vakolni, sem kertet felásni, sem füvet nyírni nem kell minden áldott nap. Aki ezt tényleg nem képes ésszel felfogni, abba kár minden szó.

2022. ápr. 13. 19:49
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!