Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért miért vagyok proli?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel összeakartunk jönni, tinderen ismertem meg. Azt mondta hogy addig nem talàlkozik velem amíg nem oltatom be magam. Én mondtam neki h kurv*ra oltásellenes vagyok, kisérleti fegyvereket belém nem lőnek. Azt mondta, hogy korlátolt a gondolkozásaom és hogy proli vagyok amiért ellenzem az oltàst ha tanultam volna biológiát akkor tudnám h szűkség van a vakcínákra. Szerintetek proli vagyok azért mert nem áldozom fel magamat kisérleti célokból?

A vicc az, h nem ez a csaj az első aki osztja az észt nekem ezmiatt.

2021. dec. 1. 12:15
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
75%

#50 az ismerősöd is idióta, akkor méginkább, ha eü-s.

Én láttam olyan papírt, at ismert betegségekről és allergiàkról nyiltkozol.

A óvoda után már senki nem vállal helyetted felelősséget, főleg nem az életedért.

2021. dec. 2. 10:07
 52/57 VincentLaw ***** válasza:
0%

Nem mondod? Én is tudom, hogy ismert betegségekről nyilatkozik, hogy mid van, mid nincs. És pont ezért lesz az, ha valami gond lesz az oltás után, akkor lehet rá hivatkozni, hogy 'hát igen, ez a betegséged van, ez ezzel és ezzel a kockázattal járt, ergó vállaltad a felelősséget ezek tudatában'. Vagy a másik eset, ha nem jelöltél be rajta olyan betegséget, amid van, akkor meg arra lehet hivatkozni, hogy 'hát nyilatkoztál róla, hogy ilyen betegséged nincs, különben meg sem kaphattad volna ezt a típusú oltást, ergó te vagy a felelős az állapotodért'.

Az a baj, hogy tényekkel próbálsz meg vitatkozni, ami elég nehéz ügy.

De Lézer Janit idézve: "Hülyének lenni mindenkinek jogában áll".

2021. dec. 2. 10:20
 53/57 anonim ***** válasza:
68%

#50:

Tehat akkor errol a dokumentumrol beszelunk:

[link]

Es te azt allitod, hogy ezen rajta van, hogy te vallalod a felelosseget? Hat akkor valahol csunyan felrement az oktatas, ha nem megy az erto olvasas, ugyanis meg csak hasonlo szo sincs rajta, amivel osszekeverhetned… (meg egy akar OKJ-s apolotol is elvarhato lenne, hogy ne legyen funkcionalis analfabeta, nem hogy egy akar annal jobban kepzett ember, de lathato, hogy nekem vannak tulzo elvarasaim, nem mindenki kepes hozni az erettsegin minimalisan elvartakat.)

Kozben lassunk par tenyt is:

Hivatalos nyilatkozat a felelossegvallalasrol:

[link]

Itt meg par magyarazat:

[link]

[link]

Erdekelne, hogy a kitoltendo papir es a felelosseg hivatalos allami vallalasanak linkelese utan milyen gondolati tevut vezet tovabbra is a hazugsagok terjesztesehez…

2021. dec. 2. 10:20
 54/57 VincentLaw ***** válasza:
12%

#52 ben kifejtettem.

Felteszek egy egyszerű kérdést. Hány olyan esetről tudsz, ahol az oltás után valakinek komolyabb baja lett, vagy esetleg belehalt, és kártérítésért perelt ő vagy a családja, és nyert is?

2021. dec. 2. 10:26
 55/57 anonim ***** válasza:
27%

#54, erdekesen mukodsz: Allitasz valamit, majd amikor tenyekkel megcafolom, akkor szepen attereled a kerdest arra (anelkul, hogy elismerned, hogy hazudtal rola, hogy mit is kell alairni), hogy en hanyrol tudok, aki perelt volna.

Te allitottad, hogy senki nem vallalja a felelosseget, en bizonyitottam, hogy de, innentol kezdve legyszives a tovabbi konkretumok nelkuli hazugsagok helyett hozzal kerlek olyat esetet, amikor valaki pert inditott, es a orvosi igazsagugyi velemeny ellenere a birosag elutasitotta volna a karteritest. Hisz “nyilvan” tudsz ilyen - bizonyitekkal alatamasztott - esetrol, anelkul meg veletlenul ugy tunnel, mint aki alap nelkuli hazugsagokat terjeszt. Megint…

(Amugy mas (regebben piacon levo) gyogyszerekkel siman elofordul ilyesmi, bar altalaban peren kivul vallaljak at a felelosseget, siman lehet, hogy a vakcinaval is lesz felelossegvallalasi per, de a koronavirus-oltasok frissesege okan nehez lehet lezartat szerezni, de hat “nyilvan” van mar ilyen, ha igy allitod, vegulis ki ketelkedne a fentiek utan az ilyen konteosok szavaban?)

2021. dec. 2. 13:03
 56/57 anonim ***** válasza:
26%

#52, kinek kéne bármire hivatkozni ha kinyúlsz?

Teljességgel magánügy.

Látom, még vért adni se voltál.

Kb ugyanaz a papír!

2021. dec. 2. 14:49
 57/57 VincentLaw ***** válasza:
0%

Tereltem volna, hol? Én úgy látom, hogy reagáltam a kommentedre, és utána kérdeztem. Vagy ha most az a bajod, hogy nem reagáltam egyesével a linkekre (amit feleslegesnek tartottam, mert magukért beszélnek), hát akkor tessék. Meg a tényekkel megcáfoltad, szintén az a kérdésem, hogy hol? :D

Még mindig állítom, hogy nem vállal érte felelősséget senki, se a gyógyszergyártó, se az állam.

1. link

Ezt már kiveséztem szerintem. De én ebben nem látok sehol semmi olyat, hogy XY felelősséget vállal érte, ellenben aki alá fogja írni, az igen.

2. link

Ameddig olvastam, semmi felelősségvállalással kapcsolatos dolgot nem találtam (tény, nem olvastam végig, van jobb dolgom is). Szóval arra kérlek, hogy copyzd már be azt a részt, amire hivatkozni szerettél volna. (remélem van ott már ténylegesen valami link is letölthető dokumentumokra)

3,4 link

Most komolyan random oldalakat kellene hivatalosnak tekintenem (már csak azért sem kéne, mert ma már bárki, köztük én is, egy este alatt összedobok egy ilyen oldalt). Elképzelem azt az esetet, aki azzal próbál érvelni egy tárgyaláson, hogy 'Ezen meg ezen az oldalon azt olvastam, hogy a gyógyszergyártók felelősséget vállalnak'. Ott röhögnének körbe a bíróságon.

De jó, tekintsünk el attól, hogy nem hivatalos.

Van egy ilyen állítás: "A termékfelelősségre vonatkozó uniós szabályokkal összhangban a felelősség továbbra is az adott vállalatot terheli.". Na mondom tök jó, de sajnálatomra semmi link nincs semmiféle dokumentumokra, plecsnivel, szignóval, elérhetőségekkel.

A másik cikkben meg konkrétan csak egy másik cikkre van hivatkozás. Ott meg leginkább az jött le, hogy a felelősséget ki, és milyen okok miatt látja a másiknál. Na az ilyen történetekből szoktak a jó évekig, évtizedekig eltartó bírósági eljárások összejönni. Megvan a vörösiszap katasztrófa? Na ott is valahogy a fránya felelősök alig akartak meglenni, lett is belőle elhúzódó ügy.

Összességében én nem látok tényeket, nem cáfoltál meg semmit, ergó a kijelentésem még áll.

Egy másik kérdés (talán kapok választ, aztán én is válaszolok a kérdésedre). Ha lennének olyan dokumentumok (egyre jobban úgy érzem, hogy nincsenek jelenleg), ahol egyértelműen, feketén fehéren le van írva, hogy 'én xy/cég/bármi, felelősséget vállalok az oltás utáni esetleges súlyos melléghatások kárpótlására', hitelesítve, aláításokkal, elérhetőségekkel, akkor a mindenféle random oldalak nem ezekre a letölthető dokumentumokra küldenének linkeket a mindenféle hülye konteósoknak (ezt a jelzőt sem kaptam még meg, jó hely ez a gyk :D, amúgy nem vagyok az)? Megkérnélek, következőleg már csak ilyen dokumentumokra küldjél linkeket.

Egy másik, ez már csak kötekedés részemről.

Szemmel láthatóan fogalmad nincs a hazugság/hazudozás szavak jelentésével, holott előszeretettel használod. Hazug akkor lehetnék, ha valami tudás birtokában lennék, és annak az ellenkezőjét állítanám. Én, ami tudásnak a birtokában vagyok ezzel a témával kapcsolatban, és azt is állítom, így nehezen lehetnék hazug. Ami szavakat kerestél, az a tudatlan/informálatlan, de ezeket is visszíutasítottam volna.

Mondjuk azért, mert akkor a család kaphatna kértérítést.

2021. dec. 3. 09:47
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!