Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármasozás hosszútávú kapcsolatban. Rossz ötlet?
Szerintem ez a két párkapcsolatban lévő embertől függ és attól hogy mekkora önismerettel rendelkeztek! Nézz magadba, és figyeld meg, hogy hogy érzel a párod iránt, a bizalmad mekkora, 100%ban elengeditek e magatokat együtt, milyennek ismered őt, te tényleg csak izgalmat látsz-e a dologban, miért akarod csinálni...
Szerintem működhet, ha erős a kapcsolat és imádjátok egymást, vagy éppen lehet egyik fél se tud kötődni egészségesen és ezzel tartanak távolságot az intimitásban. De ez embertípusoktól függ, nem attól, hogy egy idegen ember aki nem te vagy, mit mond.
nov. 20. 00:04
Ha te vagy a nő akkor készítsd fel az összes lukadat az alkalomra. Fog még ott takony, könny, nyál, bélflóra folyni. Ja és ne egyél kukoricát előtte. Nem mindenki bírja megemészteni.
nov. 20. 04:20
A pali kap érte pénzt a másiktol? Vagy ingyen hülye a nő?
nov. 20. 05:08
Elég betegek vagytok, mint az állatok olyanok.
nov. 20. 07:01
Mi gumi nélkül csináljuk, így elképzelhetetlen, hogy egy másik férfi csatlakozzon és esetlegesen teherbe ejtse. Szerintem sok embernél megöli az intimitást és könnyen szakításhoz vezet. Téged viszont nem ismerlek, ha neked nem jelent semmit, hogy párod másokkal is lefekszik, akkor nem lesz gond.
nov. 20. 07:29
Nekem ez nem ferne bele, kiabrandito lenne. Max erzelelm mentes szexkapcsolatba tudnam ezt elkepzelni.
De ezt nektek kell eldontenetek.!
nov. 20. 07:40
Ha mindhárom fél csak szexet lát az egészben és mindhárom tisztelettudó akkor nem kéne, hogy legyen belőle baj. De ha csak az egyik érzéseket visz bele mint az irigység, vagy tiszteletlen akkor felborul minden. Úgyhogy csakis akkor érdemes ha mindhárom ismeri és tartja magát a ki nem mondott szabályokhoz.
nov. 20. 07:59
Minek elcseszni, ami jó?
Mert látjátok, halljátok ezt a sok marhaságot?
Közétek fog állni, már most megmondom!
nov. 20. 08:14
A kapcsolatk túlnyomó többsége utána többre megy. Értsd 80-90%-a akkor is, ha előtte beleegyeztek. A baj, hogy az érzelmek meg az elvárások, hogyan érint azt csak azután tudod biztosra, hogy megtörtént és utána tök máshogy érezték, mint gondolták. Én azt mondom egy monogám kapcsolatban sem éri meg a rizikó
nov. 20. 09:30
És ha a beugró kan jobban teljesít mint a pár férfi tagja? Szépen ki lesz dobva és összejön a vendéggel?
nov. 20. 09:46
Kapcsolódó kérdések: