Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért miért vagyok proli?
Van egy csaj akivel összeakartunk jönni, tinderen ismertem meg. Azt mondta hogy addig nem talàlkozik velem amíg nem oltatom be magam. Én mondtam neki h kurv*ra oltásellenes vagyok, kisérleti fegyvereket belém nem lőnek. Azt mondta, hogy korlátolt a gondolkozásaom és hogy proli vagyok amiért ellenzem az oltàst ha tanultam volna biológiát akkor tudnám h szűkség van a vakcínákra. Szerintetek proli vagyok azért mert nem áldozom fel magamat kisérleti célokból?
A vicc az, h nem ez a csaj az első aki osztja az észt nekem ezmiatt.
Én ismerkedtem valakivel(diplomàs) , elkezdi nekem, hogy iszonyat màsnapos
Mondom neki , igyon rá sok vizet , mert az alkohol dehidratàl - néz rám furán.
És ő néz ràm furàn , hogy nekem miért nincs oltásom - mikor ilyen alapvető dolgokkal nincs tisztàban. 🙄
És én speciel nem szedek màr fàjdalom csillapitót sem, nem azért mert félek tőle, egyszerűen nincs rá szükségem.
Üdv, egy oltássemleges
Te tudod mi van a virsliben, paradicsomban, tésztában, bármilyen kajában amit megveszel és megeszel? Tudod milyen vegyi anyagokkal vannak kezelve a ruháid amiket felveszel?
Ha csak nem élsz teljesen önfenntartó, öko életet, ahol magadnak fonod a szövetet amiből a ruhád varrod és nem magadnak termelsz minden élelmiszert, akkor ez a "jajj nem tudod mi van benne" hozzáállás abszolút képmutató. Hallottad valakitől és most te is mantrázod, mintha jelentene bármit.
Az oltás pedig egyáltalán nem magánügy. Egy oltás akkor hatékony, ha a lakosság elég nagy százaléka megkapta. Nem egy star wars-os védőpajzsot von köréd, hogy nem kaphatod el a vírust, hanem a szervezeted hamarabb legyőzi, nem lesznek erős tüneteid, hamarabb gyógyulsz, csökken az esély, hogy átadod másoknak. 8.-os biológia könyvet ajánlom figyelmedbe. Bár gondolom az is hazugság szerinted.
Kerdezonek igaza van.
Ne talalkozz kiserleti alanyokkal,ugyse elnek sokaig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!