Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincs férfitöbblet, mért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs férfitöbblet, mért van az, hogy a csajok 100 levelet kapnak társkeresőn, én meg 2-őt?

Figyelt kérdés
Vagy ha lemegyek egy sex shopba a vevők 90%ka férfi? Sex clubbokról nem is beszélve, ahol 10 pasi jut minden nőre. Hol van akkor az a sok singli nő, ha egyszer 50-50-be vannak a sex marketen a nők meg férfiak?
tegnap 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Ha nincs férfitöblet miért van az , hogy 100 mm ferfi péniszre 0 női pénisz jut
tegnap 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert azok a nők is általában férfiak, a társkereső nem jótékonysági szervezet hanem üzlet. Valahogy be kell csábítani a vevőket, akik általában férfiak, egyrészt több a pénzük, másrészt sokkal lustábbak is általában, így ők a fizetőképes vendégkör.
tegnap 23:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Én két éve vagyok szingli, társkeresőn sose jártam,sexshop-ba egyszer, nem volt nagy élmény, a játékaimat neten rendeltem. A szex club kifejezés új, de sima klubbokba, discoba stb. se járok. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül az országban. Barátnőm több, mint 4 évig volt szingli, mire rászánta magát az online társkeresőre és pár hónap alatt talált is párt magának. Szóval hosszú szingli lét után nagyon rövid ideig volt online elérhető ezen a platformon. Gyanítom szintén nem egyedi eset.

Kb így lehet, amit tapasztalsz. A többség egyszerűen soha nem regisztrál fel, mert utolsó szalmaszálnak tartja, vagy nagyon távol áll attól, ami szerinte az ismerkedés normális útja, vagy mindkettő. Esetleg valami egészen más ellenérzés miatt kerüli az ilyen platformokat.

tegnap 23:45
 4/5 anonim ***** válasza:

"Ha nincs férfitöbblet"

18 és 40 éves kor között 1357322 férfi, 1273470 nő él Magyarországon. Tehát 3.2%-kal, egész pontosan 83852 férfival van több.

55 éves kornál egyenlítődik ki a nemek aránya.

Forrás: [link]

ma 00:10
 5/5 anonim ***** válasza:
De jó, akkor minden nőnek 1,065845 férfi jut. Mikor még az az egy is sok.
ma 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!