Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs férfitöbblet, mért van az, hogy a csajok 100 levelet kapnak társkeresőn, én meg 2-őt?
#20 Úgy, hogy a férfiak maradék 80%-ának a nők maradék 20%-a jut. Általános iskolai matek. Na meg nem minden kapcsolatban/házasságban van szex.
#21 Olyan nő nincs, legfeljebb akkor, ha nem találkozik a párjánál jobban kinéző férfival.
Hát igen, a nőknem nem az a vágya hogy 10 ronda szexéhes pasi fusson utána egy szex bárban? Kapcsolatban is ritka a jó szex, egy idegennek pont nem számít nekem mi jó, miért motváljon akkor a szex?
Szexshopban azért többen vannak, de ne feledd ma már mindenki rendel, illetve a boltokban egyszerre max 1-2 ember van jelen vásárolni, abból nehezen veszed le, hogy a 90%-uk férfi.
22, vagy, ha szingli és nem kefélget. Az, hogy te ezt elképzelhetetlennek tartod, az a te dolgod. Ahogy az is, ha szerinted nincs hűséges nő. Egy konteóstól többet nem is vártam.
Na meg ott vannak a hűséges és szingliként nem szexelők mellett az aszexuálisok, a biszex és leszbikus nők is. Na meg a 40 éves fogatlan c. asszonyt se hinném, hogy a 20 éves csődör teszi rendbe. De nem fejtegetem tovább, hogy a világ sokszínű, vaknak felesleges a színeket magyaràzni.
Szexi férfivel se jobb a szex, a kinézetnek semmi köze az élményhez. Pláne annál, aki azt kap meg akit akar, az pláne egy szexbabának használ aztán te meg ott fekszel halálra unva magad.
A probléma: a kezemmel mindig elmegyek, míg férfival eddig soha. Nem kell aggódnom rajta, hogy elkapok valamit vagy terhes leszek, ha szakad a gumi. Nem is lesz tahó velem. És nem érzem magamat utána rosszul. Tehát igazából semmi előnye nincs annak, hogy csak úgy szexeljek egy random pasival, akár ő a macho isten kinézetre, akár nem.
Ismerkedés, szerelem más, az érzelmek felerősítenek többszörösére mindent, illetve jó eséllyel idővel összecsiszolódtok és talán egy darabig érdekli is a pasit mi jó neked (bár ez az időszak is hamar lehal tapasztalataim szerint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!