Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincs férfitöbblet, mért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs férfitöbblet, mért van az, hogy a csajok 100 levelet kapnak társkeresőn, én meg 2-őt?

Figyelt kérdés
Vagy ha lemegyek egy sex shopba a vevők 90%ka férfi? Sex clubbokról nem is beszélve, ahol 10 pasi jut minden nőre. Hol van akkor az a sok singli nő, ha egyszer 50-50-be vannak a sex marketen a nők meg férfiak?
nov. 19. 23:06
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
82%
És akkor azokat a nőket teljesen figyelmen kívül is hagytuk, akik nem kefélnek senkivel kapcsolaton kívül.
nov. 20. 09:31
 22/59 anonim ***** válasza:
14%

#20 Úgy, hogy a férfiak maradék 80%-ának a nők maradék 20%-a jut. Általános iskolai matek. Na meg nem minden kapcsolatban/házasságban van szex.

#21 Olyan nő nincs, legfeljebb akkor, ha nem találkozik a párjánál jobban kinéző férfival.

nov. 20. 09:34
 23/59 anonim ***** válasza:

Hát igen, a nőknem nem az a vágya hogy 10 ronda szexéhes pasi fusson utána egy szex bárban? Kapcsolatban is ritka a jó szex, egy idegennek pont nem számít nekem mi jó, miért motváljon akkor a szex?

Szexshopban azért többen vannak, de ne feledd ma már mindenki rendel, illetve a boltokban egyszerre max 1-2 ember van jelen vásárolni, abból nehezen veszed le, hogy a 90%-uk férfi.

nov. 20. 09:35
 24/59 anonim ***** válasza:
85%

22, vagy, ha szingli és nem kefélget. Az, hogy te ezt elképzelhetetlennek tartod, az a te dolgod. Ahogy az is, ha szerinted nincs hűséges nő. Egy konteóstól többet nem is vártam.

Na meg ott vannak a hűséges és szingliként nem szexelők mellett az aszexuálisok, a biszex és leszbikus nők is. Na meg a 40 éves fogatlan c. asszonyt se hinném, hogy a 20 éves csődör teszi rendbe. De nem fejtegetem tovább, hogy a világ sokszínű, vaknak felesleges a színeket magyaràzni.

nov. 20. 09:39
 25/59 anonim ***** válasza:
100%
#22 vagyok: én is szingli vagyok 2 éve és nem kefélgetek... Nem találtam olyat akivel közösen komoly kapcsolatba lépnénk egymással, úgyhogy keresek tovább.
nov. 20. 09:42
 26/59 anonim ***** válasza:
5%
#24, #25 Azt nem értem, hogy egy anonim oldalon miért kell hazudozni.
nov. 20. 09:55
 27/59 anonim ***** válasza:
85%
#22:ben mondtam hogy a legtöbb kapcsolatban is szar a szex, pláne idegennel. Akkor minek dugdossak? Szar is lelkileg is meg fizikailag is, mi ezen neked a hazzugság? Ne magadból indulj ki, csak mert te mindig mindenbe bele akarod rakni.
nov. 20. 09:57
 28/59 anonim ***** válasza:
86%
Szingli vagyok és a vibrim pontosan tudja mi kell nekem, miért kéne hogy valami random férfi lihegjen rajtam, ki be húzza párszor azt jó napot?
nov. 20. 10:15
 29/59 anonim ***** válasza:
0%
#27, #28 Mert ha láttok egy jól kinéző férfit, nem tudtok parancsolni a puncitoknak. Így van? Na ugye. Maximum akkor nem dugtok, ha túl rondák vagy elviselhetetlenek vagytok ahhoz, hogy a jóképű, magas férfiak megdugjanak.
nov. 20. 10:18
 30/59 anonim ***** válasza:
88%

Szexi férfivel se jobb a szex, a kinézetnek semmi köze az élményhez. Pláne annál, aki azt kap meg akit akar, az pláne egy szexbabának használ aztán te meg ott fekszel halálra unva magad.

A probléma: a kezemmel mindig elmegyek, míg férfival eddig soha. Nem kell aggódnom rajta, hogy elkapok valamit vagy terhes leszek, ha szakad a gumi. Nem is lesz tahó velem. És nem érzem magamat utána rosszul. Tehát igazából semmi előnye nincs annak, hogy csak úgy szexeljek egy random pasival, akár ő a macho isten kinézetre, akár nem.

Ismerkedés, szerelem más, az érzelmek felerősítenek többszörösére mindent, illetve jó eséllyel idővel összecsiszolódtok és talán egy darabig érdekli is a pasit mi jó neked (bár ez az időszak is hamar lehal tapasztalataim szerint)

nov. 20. 10:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!