Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs férfitöbblet, mért van az, hogy a csajok 100 levelet kapnak társkeresőn, én meg 2-őt?
Nem, nekem ez az egy van. Anno volt kérdésem is a témával kapcsolatban, és elég sok nő gondolta így.
Amúgy meg, azzal csak akkor tudok gondolkozni, ha jól hangzik. A spenótot se fogom megkívánni, ha abszolút nem élvezem és nem finom.... Vagy egy szépen kidekorált ételt se fogok megenni, ha olyan dolgokból áll amúgy amit nem szeretek.
A tárkeresőkön kb. 80% férfi alapból így NAGYON durván ki kell emelkednek a tömegből, hogy legyen esélyed.
A társkeresőn KÉPEK alapján ítélkeznek felette, így logikus, hogy a KÜLSŐD lesz az elsődleges. Szóval extrém jól kell kinézned, hogy egy átlagos nőnél legye nesélyed, mivel a burtális férfitöbblet miatt, ami a társkeresőkön van, alapból minden nő nagyon nagyon sok figyelmet kap, emiatt az igényeik is egyre magasabbak lesznek. Logikus, hiszen a múltkor a jóképű, nagyfarkú, és még gazdag pali dugta őket, akkor most miért adják lejjebb az elvárásokat? Csak nyilván a jóképű, nagyfarkú, gazdag srác nem fog lehorgonyozni egy nő mellett általában, hanem minél többet meg fog kúrni a társkeresőről.
A valóságban is van férfitöbblet, csak nem ilyen szintű és csak 50 éves korosztályig, utána durva nőtöbblet lesz.
DE! Mivel az ember általában nem 50 év fölött akar családot alapítani, párt találni, elveszteni a szüzességét, és alapból a férfiakra jellemző, hogy minél fiatalabb "punci" kell nekik, ezért a 18-100+ éves korig szinte mindegyik a 18-30 közötti csajokat részesíti előnyben inkább.
Ráadsául pont a fiatalabb korosztályokban van több férfi akiknek a konkurenciája nem csak a saját "többlettel" terhelt korosztálya, hanem az idősebb, tehetősebb réteg is.
Példák: a cégnél most az 50+-os HR vezető "lecserélte" a feleségét, egy 30 éves csajra. Az igazgató, szintén 50+-os is egy 30 körülicsajjal van együtt. A beszerzési vezető 40+-os kurogatja a 30 alatti kiscsajokat. Én 30 évesen évek óta nem értem nőhöz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!