Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincs férfitöbblet, mért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs férfitöbblet, mért van az, hogy a csajok 100 levelet kapnak társkeresőn, én meg 2-őt?

Figyelt kérdés
Vagy ha lemegyek egy sex shopba a vevők 90%ka férfi? Sex clubbokról nem is beszélve, ahol 10 pasi jut minden nőre. Hol van akkor az a sok singli nő, ha egyszer 50-50-be vannak a sex marketen a nők meg férfiak?
nov. 19. 23:06
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
87%

Semmi bajom a férfiakkal általánosságban. Hasznos részei a társadalomnak, sőt barátokból is sokkal jobban preferálom őket a nőkkel szemben.

El vagyok kapcsolat és férfi nélkül őszintén boldogan, de nyilván cseresznye a hab tetején ha van egy boldog kapcsolatod (amim még nem volt). Nyilván egy jó szex is király, de ritka.

Kapcsolat nélkül meg a kritikán aluli szex rosszabb, mint a szex nélküliség ami amúgy abszolút nem megy az agyamra, hiába csak szexelni hívnak kb minden héten, de én nem megyek fel senkihez. Egyszer odajöhetne valaki hogy hé tök jól elbeszélgettünk, nem ülünk be holnap folytatni valahova, ahelyett hogy egy szem nemiszervnek néznek. Ez abszolút elveszi a kedvem tőlük.

Nem sírok, nem vagyok szomorú, nem nyüglődöm 2 éve a szex vagy a férfi hiánytól. Valahol boldog is vagyok hogy nincs miért bőgni és pánikrohamot kapni így szinglin és abba se halok bele, ha soha nem találok olyan férfit akivel szexelhetek és boldog kapcsolatban élhetek.

Akár "alapvető szükséglet" a szex akár nem, az amit alkalmi meg "barátság extrákkal" néven a férfiak ilyen téren nyújtani tudnak, annál a kezem is jobb szexuális élmény hogy igényem legyen rá.

nov. 20. 17:34
 52/59 anonim ***** válasza:
72%

36

nagyon általánosságban gondolkodsz

az a baj h ami szerinted egy brutál jól kinéző pasi azt simán lehet hogy én balra húzom. mert nekem nem tetszik. pont.ahogy a férfiaknak sem egysíkú az ízlése a nők terén valaki a szőkére izgul más a vörösre van aki csak a 140cm 30kg kislányos nő indít be mást meg a extrém nagy test. nem is baj ha az izlés más és más minden férfinál.

ez ugyan így van a nőkkel is. nem csak a 190cm nagyfarkú chad lehet a befutó hanem pl egy kedves kissé pocakos 176cm de intelligens férfi is. persze a nőknek is van szeme ha egy szépen strukturált férfi test kerül elénk megnézzük ahogy a pasik is megnézik a nagymellű/seggű csajokat. ezzel sincsen baj. a baj ott van h azért mert megnézek egy szép férfit egyből azt gondolod h dugni akarok vele. DE nem akarok. csak élvezem a látványt amit nyújt de eszem ágában sincsen szexelni vele. kb olyan mint mikor egy festményt nézel. sokkal jobban megmozgat az a kedves pocakos 176cm pasi aki az oldalamon van és lehozza a csillagot is az égről és szexben is odafigyel mi a jó nekem. néha meglep egy virággal vagy egy reggelivel.

egy nőnek nem az igénye h egy nagyfarkú agyatlan debil pasas dugogassa. mert ez a kategória kb semmire sem jó. nem lehet párkapcsolatot kiépíteni vele nem lehet a szex sem jó vele mert a legtöbb túl egós öntelt bunkó hozzá. az h a nőknek ilyen pasi kell az a TI fejetekben van. tessék szétnézni de rendesen és látni lehet h mindenféle pár van. csak az nem jut párhoz aki nem akar vagy baj van a toronyban. bár az elnézem milyen pasiknak van hozzájuk képest jobb nője akkor lehet csak félig igaz az állításom.

am hivatalosan a maszturbáció is szexnek minősül a legújabb nézetek szerint. nézz utána kérlek normális szaklapokban ne valami kokler oldalon.

a szex nem alap létfeltétel. a szex hiányába nem lehet belehalni ellenben a levegő víz és tápanyaghiányba igen. így nem kell szexelni csak h életben maradj :) a szex alapvetően a szaporodást szolgálja. és örülhet az emberiség h kvázi örömet okoz (vagyis a pasiknak mindenképpen) ha nem okozna örömet kéjt orgazmust akkor kihaltunk volna. az állatvilágban 1 kezemen meg tudom számolni hány olyan faj van ahol mind a két nem élvezi a szaporodást.

a szex központúság mindig is a pasikat jellemezte. és az elmúlt pár ezer évben elértétek h a nőknek ne legyen fontos a szex(orgazmus élvezet). így az az állítás h a nőknek fontos a szex(aktus) nem igen állja meg a helyét. önmagában nem fontos simán elvannak a legtöbben évekig is szex(aktus) nélkül és anélkül hogy a hiánya gondot okozna, vagy a személyiségükre hatással lenne. akkor is ha nem ezt gondolod.

ami hiányzik az a szeretkezés, a másikra való hangolódás az odafigyelés az h a férfinak cél legyen h a nő is orgazmust éljen át akár behatolástól akár máshogy.

egy szimpla dugás a legtöbb nőt nem érdekel. és az sem ha random pasasok ajánlkoznak erre.

de a legnagyobb hiba ebben a témakörben az h általánosítás vagyis mert találkoztál egy nővel aki ilyen olyan volt az egyből ráhúzod mindenkire. miért nehéz elhinni h mindenféle nő van ahogy sokféle férfi is??? ahogy kinézetre úgy a személyiségük is más és más. tessék már leakadni erről h minden nő... hihetőbb lenne ha azt írnád h ez az ismerősöm vagy a szomszéd lány.

nov. 20. 18:00
 53/59 anonim ***** válasza:
15%
#52 Minden nőnek ugyanazok a férfiak tetszenek. Magas, férfias arcú, kék szemű, sötét és dús hajú, szakállas vagy borostás, kigyúrt, szőrtelen felsőtestű, nagyfarkú. Egy-két dologban talán hajlandók vagytok engedni, de aki pont ennek az ellentéte külsőre, annak csak pénzért lehet nője.
nov. 20. 19:00
 54/59 anonim ***** válasza:
11%

18:00 "ez ugyan így van a nőkkel is. nem csak a 190cm nagyfarkú chad lehet a befutó hanem pl egy kedves kissé pocakos 176cm de intelligens férfi is."

Ez így eléggé Mesedélután. :D 37F

nov. 20. 19:21
 55/59 anonim ***** válasza:
45%

53

Férfiként írok neked ellent.

Egyrészt ha ez így lenne, akkor minden nő magas, férfias arcú, kék szemű, sötét és dús hajú, borostás, kigyúrt, szőrtelen felsőtestű férfival lenne.

De ez nincs így.

Ha kilépsz az utcára, akkor látsz kopasz férfit nővel, 170 centis férfit nővel, elhízottat, vékonyt, szőkét, X lábút, és a gyári melósnak is van nője, pedig nem milliomos, stb.

Én nem gondolom, hogy azok a nők akik ezeknek a férfiaknak az oldalán vannak, mind totál boldogtalanok és csak azért vannak azzal akivel, mert csak kopaszt vagy elhízottat találtak. Szerintem ez nem így van.

Létezik a szubjektivitás, és bár nem tudom mennyire kontaktálsz nőkkel (nem online térben, hanem a valóságban), néha egészen megdöbbentő, hogy 1-2 nő milyen férfiakat tart jó pasinak.

Nekem volt 1 barátnőm, aki TOP nő, 10-ből 9 férfi azt mondaná rá hogy "ejha", és egyszer szóba jött közöttünk hogy kinek milyen férfi/nő tetszik, és konkrétan elhűltem mikor küldött ilyen-olyan sztárokat, hogy micsoda pasik. Férfi szemmel mind ilyen "jézusom" kategória volt...

De ha már itt tartunk és elvonatkoztatunk a szexualitástól, Palvin Barbaráért mindenki odavan, én nem látok benne semmi extrát... Az utca végén az aldis eladólány izgalmasabb karakter külső szempontjából mint a Palvin Barbi. Meglátnám az utcán még csak meg se fordulnék utána. Közben a fél világ el van ájulva tőle.

Egy kidolgozott testet nem fognak rondának tartani az emberek, de nem feltétlen fognak vonzódni hozzá. A kettő között óriási a különbség. Ez a szubjektivitás és a preferencia.

Számomra 100x vonzóbb szexuálisan egy teltebb lány (nem elhízott), mint egy 50 kilós gebe nő... Előbbihez előbb fogok vonzódni mint az utóbbihoz, pedig elvileg az 50 kilós nő az "ideál"...

Elméletileg a nagy mell is a nőiességet sugározza, belőlem semmit nem vált ki, teljesen irreleváns számomra a mellméret. 1 fokkal nem lesz vonzóbb valaki, mert szép nagy csöcsei vannak, és 1 fokkal nem lesz taszítóbb, mert tenyérben elférő mellei vannak.

Alábecsülitek a szubjektivitást, és elhiszitek amit a média az szemetek elé tesz.

Igen, mindent kigyúrt pasikkal és vékony nőkkel fognak reklámozni, azért, mert ahogy írtam is, ezeket senki nem fogja rondának vagy taszítónak gondolni. De ez nem jelenti azt, hogy mindenki ezekhez vonzódik, és ez nagy különbség.

nov. 20. 20:09
 56/59 anonim ***** válasza:
Mert 200 km-ről is rájuk írnak, de az mind komolytalan.
jan. 4. 06:57
 57/59 anonim ***** válasza:
Úgy vagyok vele, mint az 51-es.
jan. 4. 07:00
 58/59 anonim ***** válasza:

Brad Pittre, Leonardo Di Capriora meg George Clooney-ra mondták régen, hogy ők minden nő álma.

Nekem sosem tetszett egyik sem, mindig ledöbbentem, mikor ezt a szöveget hallottam. George Clooney-t kimondottan taszítónak találom.

jan. 4. 07:20
 59/59 anonim ***** válasza:
Azért, mert a férfiak mindenkire ráírnak egy éjszaka reményében, a nők meg csak azokkal foglalkoznak, akiktől tényleg akarnak valamit.
jan. 4. 10:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!