Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs férfitöbblet, mért van az, hogy a csajok 100 levelet kapnak társkeresőn, én meg 2-őt?
Értem én, hogy megbántottak és megcsaltak, de elég nehéz ezt ráfogni az összes nőre. Ahogy nem az összes pasi kefél félre, még ha sok is, de ő róluk tudjuk hogy a szex mindenek felett, míg a nők többségének kevésbé.
Amúgy sokan alkalmiznak önvalidálás és ego miatt, nem feltétlen mert élvezik. De sokan abból is kinőttek és már nem kell ez a fajta figyelem a férfitól, plusz semmi élvezet nincs benne, így totálisan kidobásra került az alkalmi kapcsolat gondolata is
Szex van odaírva, nem orgazmus. A maszturbálás nem szex.
A szex meg nem egyenlő az orgazmussal.
Szeretek szexelni, de kevés férfi volt aki ki tudott elégíteni. Magamnak mindig sikerül. Így boldog tudok lenni szex nélkül is, de nyilván ha van minőségi szex annak csak örülök. De azt nem gondolom igaznak, hogy nincs boldog élet szex nélkül.
Amikor azt mondja valaki, hogy "macskás nő", akkor nem a macskákkal van baja, hanem a nővel.
Antiszociális, férfi gyűlölő, feminista, otthonülős, depis és kissé frusztrált nőkre mondják ezt. "Boldogan elvagyunk férfiak nélkül, nekünk nem kell férfi! Nincs szükségünk szexre sem!"
Általában túlzott mennyiségben és/vagy szeretetben tartanak háziállatot, jellemzően macskákat. A bánatos életüket az állattartásba temetik.
Gyereket se akarnak. Vagy csak nem találnak egy balekot, aki csinál nekik.
Titkon amúgy vágynak a férfiak társaságára, de mindenkit elriasztanak a sárkány viselkedésükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!