Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy crossdresser legfeljebb akkor lehet szexi, ha már full nőies?

Figyelt kérdés
nov. 19. 23:03
 1/5 anonim ***** válasza:
nov. 19. 23:31
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Nekem az tetszik ha valamennyire látom rajta, hogy valójában férfi.
nov. 19. 23:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy van az a helyzet, mikor egy férfi platformos magassarkúban nőnek öltözve szexi a számomra. Az egész legfeljebb röhejes, rosszabb esetben taszító szerintem.
nov. 19. 23:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy őszintén leírtad 3., ez így tisztességes és egyenes
nov. 20. 00:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy crossdresser kb sose lesz teljesen nőies, még a transzneműeknek is rengeteg műtétébe kerül. Amúgy meg egy férfi kimaszkírozva női ruhában eléggé... érdekes látvány. Pont tegnap láttam ilyen pasit, amúgy kicsit vicces és polgárpukkasztó volt, de alapvedtően nem az én dolgom, megráztam a vállam és sétáltam tovább, ilyen partnert viszont biztos nem keresnék. Kicsit lejáratósnak érzem.
nov. 20. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!