Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri Ukrajnába költözni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri Ukrajnába költözni egy időre?

Figyelt kérdés

Szörnyű a háború, rossz hogy emberek halnak meg. Viszont szót kell ejtenünk arról is, hogy női többlet alakult ki náluk. És nem igazán az elesett katonák miatt van ez, hanem mert 10 milliós számban menekültek el onnan a hadköteles férfiak. Magyar állampolgárként engem ugyan nem sorozhatnak be, így biztonságban lennék. Tehát a terv, hogy alap szinten megtanulok ukránul, és kimegyek megmeríteni a hálót. Ha jól alakul, akkor feleségnek való nővel térek vissza.

Hozzánk is sok 10 ezrével jöttek ukránok. Ha ők elvehetik a magyar nőinket, akkor nekünk is jogunk van halászni az ő tavukból.

ma 00:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem sorozhatnak be, de ezekből én mindent kinézek... én nem kockáztatnék. Már ha komoly volt a kérdés egyáltalán.
ma 00:39
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát komolynak komoly, mert tényleg gondoltam már ilyesmire nem egyszer.

Harmadik világbeli országba is lehetne menni, de ott inkább csak a kihasználás miatt jönnének össze az emberrel. Mindenáron be akarnak kerülni az EU-ba. Ukránoknál meg gondolom nincs így, most is jöhetnek, ha akarnak.

ma 00:43
 3/8 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=kMq8mG_d1wI

Azért sok szép fehér bőrű lány van Kijev utcáin.

ma 00:54
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Ne aggódj, senkinek nem fogsz kelleni.
ma 01:06
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem minél messzebbre menj. Jobb lesz mindenkinek, de nekünk biztos.

Amúgy én úgy tudom, pont fordítva van. Nők menekültek ide, a férfiak ugyanis harcolnak.

Amúgy csak egy kérdés. Szerinted, ha a pasi elmenekült, a nő miért maradt volna ott és pláne miért jönne el veled, ha a férjével nem akart?

ma 01:08
 6/8 A kérdező kommentje:

Gondolom a nők egy része azért maradt, mert ingatlan vagy valami hasonló tulajdonuk van ott. Vagy a nagymamáról kell gondoskodni. Őket nem sorozzák be. Meg nem is a front közelében élnek. Na meg nyelvi akadályok miatt is nehéz ám eljönni abból az országból.

"Amúgy én úgy tudom, pont fordítva van. Nők menekültek ide, a férfiak ugyanis harcolnak."

Rosszul tudod. A harcolni vágyó férfiak már igencsak megfogyatkoztak. Elég nyögvenyelősen tudnak embereket besorozni. A hadkötelesek folyamatosan menekülnek. Nekik a határ le van zárva, de azért megoldják valahogy. Sajnos sokan a Tiszába fulladnak bele, erről biztos hallottál már.

Az 500-700 ezer katona meg nem ér rá csajozni. Ilyen szempontból, mintha ott se lennének.

ma 01:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Menj 40f maláj tigrishez inkább.
ma 01:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Szóval ilyen érzés férfinak lenni💀
ma 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!