Ki költöznétek ukrajnába?
Nem szegeny ukranok/szlovakok altalaban mafiozo csalad, vagy qrvalkodas a kenyeruk vagy egyeb sotet biznisz. Biztos hogy nem mennek.
Majd ok adnak munkat xd ja mit. Pont a vegzettsegedbe vag a szakteruletuk? Vagy cigicsempesz, drogfutarkodasra gondoltak?
Egyebkent miert nem kerdeskent irtad ki? Akkor lehetne nyomni igen-nemet.
Nincs olyan hogy 'gáz' ország. Olyan van hogy közbiztonság illetve munkalehetőségek. Nyugaton valószínűleg könnyebb jól fizető állást találni, azonban ha Ukrajnában is találsz olyan munkát amivel meg vagy elégedve akkor onnantól ez nem érdekes (ha pedig nem találsz akkor nem muszáj ott maradni).
Közbiztonságról inkább barátnődet kérdezd, ő neki kéne ismernie a helyet.
Ha a fenti 2 kérdést letudtad, akkor nem látom miért lenne gázabb mint bárhol máshol. Hosszú távon számíthat még az egészségügy, oktatás (gyerekek miatt), stb, de ez inkább csak akkor érdekes ha ott akarod az egész életed leélni.
3
Ukránok/szlovákok? Azért jó nagy a különbség a kettő ország között, szlovákoknál pl. jobb a gazdasági helyzet, mint a magyaroknál.
Elvileg valami panziojuk van , meg vallalkozás , epitoipari.
Nem maffia csalad lol. Vagyis nem hinnem. Most is futarkodok , szval en nem vittem valami sokra. 28 eves vagyok , anyammal lakok. Bar jobbara mar nala vagyok.
A nyelvtudas az ami nagyon aggaszt , ugye mi angolul beszelunk, meg tud magyarul 1 kicsit. Viszont azt mondja hogy ott mindenki csak ukranul beszel , meg szo szo oroszul , hat kosz. Segit az elejen , gyorsan ramragad az ukran nyelv. Hat en viszont ezt nagyon kellemetlennek erzem. Meg hogy rajta kivul senkivel se tudok beszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!