Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ki költöznétek ukrajnába?

Ki költöznétek ukrajnába?

Figyelt kérdés
Nyár óta egyuttvagyok 1 ukran egyetemista lannyal. Most itt lakik godollon. Jovore vegez , es mondta hogy egy idore szeretne majd hazamenni , es hogy menjek en is. Nem is talalkoztam meg a szuleivel , azt mondta hogy majd az apjaek adnak munkat nekem. Most egyebkent nem keresek valami hu de jól. Orane városa , eleg kozel van csernobilhoz ahogy néztem. Tenyleg annyira nagyon gáz hely ukrajna? Nem szegenyek a szulei , most mutatta hogy vettek egy vadonatuj bmw t. Nem cigók. Nem igazan tudom mit fogok en ott kezdeni , hogy megyek el szorakozni , meg milyen ott igazabol maga az elet. Vki tapasztalat?

2021. márc. 15. 17:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%

Azêrt durva h a párod nem ér annyit h egy kicsit tanulj ukránul...

Nézz szêt pár hétig aztán ha nem akkor hagyd békén talál ő jobbat

2021. márc. 15. 17:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha lany vagy,semmikepp se menj ki!!!!!!!!!!!!

Ha fiu vagy,akkor vhogy nezz korul par napot,h valojaban mibol elnek.

Csak eszreveszed szemelyesen,h maffiozok vagy nem. Mer ugye a panzio lehet rendes turista szallo vagy alberlet kategoria dolgozoknak diakoknak ,de lehet kupleraj is .

Sajnos csak szemelyesen fogod latni.

Meg esetleg a bnod megkerheted,h videotelefonaljatok pl w vagy v kezdobetuju alkalmazason!! A videoval szepen menjen korbe a kertjuk ben meg hazukban. Delutan meg este is hivjad.

N/38

2021. márc. 15. 18:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Osztan covid alatt mit dolgoznak a panzióba?
2021. márc. 15. 18:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem menj. Én itt lakom, borzasztóan nehezen lehet megélni. Ha még vegzettséged sincs, akkor pláne.

Akik itt laknak, még Magyarországon is szivesebben élnének. Itt átszámitva nettó 60 ezer egy átlag fizetés. Szamolj azzal is, ha itt ragadsz, valszeg nyugdíjod se lesz.

A nyelvtudás nagyon fontos, rengeteg nacionalista ukrán van, akik beléd kötnek majd, hogy nem tudod a nyelvet.

2021. márc. 15. 18:17
 15/18 anonim ***** válasza:
#13-as, simán nyitva van minden. Elnöki rendelet szerint be van zárva, teljes lockdown, zárva tábla kint van mindenütt, aztán ha bekopogsz már be is engednek. Zsaruknak fizet mindenki és "elnézőek". Pl jogosítványt is olcsóbb megszerezni úgy, hogy nem jársz vezetni, csak odaadod a pénzt, 3 hónap múlva meg mész elvenni :D
2021. márc. 18. 08:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Jártál már egyáltalán Ukrajnában? Én - igaz, csak a határmenti falvakban - de jártam. Pusztulat az egész.
2021. márc. 21. 01:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Utánanéztem ennek az Orane-nak, ez egy kis falu, nem város. Semmi sincs a közelében, Csernobiltól 30, Kijevtől 100 km-re helyezkedik el. Persze egy pár hétre, esetleg 1-2 hónapra ki lehet menni kiváncsiságból, de ott nagy jövőre ne számíts, legfeljebb kisegíthetsz a panziójukban.
2021. márc. 23. 09:13
 18/18 anonim válasza:
Na mi volt ?
2022. júl. 7. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!