Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri Ukrajnába költözni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri Ukrajnába költözni egy időre?

Figyelt kérdés

Szörnyű a háború, rossz hogy emberek halnak meg. Viszont szót kell ejtenünk arról is, hogy női többlet alakult ki náluk. És nem igazán az elesett katonák miatt van ez, hanem mert 10 milliós számban menekültek el onnan a hadköteles férfiak. Magyar állampolgárként engem ugyan nem sorozhatnak be, így biztonságban lennék. Tehát a terv, hogy alap szinten megtanulok ukránul, és kimegyek megmeríteni a hálót. Ha jól alakul, akkor feleségnek való nővel térek vissza.

Hozzánk is sok 10 ezrével jöttek ukránok. Ha ők elvehetik a magyar nőinket, akkor nekünk is jogunk van halászni az ő tavukból.

nov. 20. 00:36
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de ilyen (sőt, különb) nők Magyarországon is vannak 😅
nov. 21. 17:46
 32/33 anonim ***** válasza:

30 pont ellenkezőleg. 2 gyerek mellett a balfácánoknak jön be. Te írtad köpcös.

Ha sok pénzem lenne engem sem érdekelne, hogy gyereke van. A gyerek anyagi szempontból megterhelő, plusz a tudat, hogy nem is az én kölkeim és magyarul sem tudnak. Mindenki maga látja, de nem hiszem, hogy a nő eljár majd dolgozni, szóval csak leszívják anyagilag. Ez az ember egy balfácán. Ennyi pénz mellett megtehetné, hogy válogat. Értelmi szintre értem.

nov. 22. 06:28
 33/33 anonim ***** válasza:

32#

De egy negyvenes, köpcös pali hiába pénzes, nem fog kelleni a gyerektelen huszonéves szép csajoknak. A nőnek nyilván egzisztenciális szempontból is jobb ez a pali. Aztán lehet, hogy szerelmesek egymásba, sosem tudni.

nov. 22. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!