Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért miért vagyok proli?
Van egy csaj akivel összeakartunk jönni, tinderen ismertem meg. Azt mondta hogy addig nem talàlkozik velem amíg nem oltatom be magam. Én mondtam neki h kurv*ra oltásellenes vagyok, kisérleti fegyvereket belém nem lőnek. Azt mondta, hogy korlátolt a gondolkozásaom és hogy proli vagyok amiért ellenzem az oltàst ha tanultam volna biológiát akkor tudnám h szűkség van a vakcínákra. Szerintetek proli vagyok azért mert nem áldozom fel magamat kisérleti célokból?
A vicc az, h nem ez a csaj az első aki osztja az észt nekem ezmiatt.
Kíváncsi vagyok, hogy amikor majd nem kezdődnek el az oltásellenesek által vizionált tömeges elhalálozások akkor mi lesz? Kitolják a határidőt, amikor majd meghalnak az oltottak, vagy bocsánatot kérnek és elismerik, hogy minden alap nélkül hülyeségeket beszéltek?
Annyira izgulok, hogy kiderüljön!
#22 12:46
Rá fognak fókuszálni arra az pici számra, amik az oltás által okozott haláleseteket jelölik (mármint az én fog.gátlóm is képes trombózist okozni, mégsincs ekkora pánik körülötte), és arra fognak ugrálva mutogatni, mint valami vásári majom :D
Ha az oltás valóban öl, akkor kinek áll ez érdekében? A gonosz háttérhatalom miért a lakosságnak azon részét nyírná ki, akik engedelmesek és szépen beoltatták magukat parancs szerint? Nem logikusabb volna, hogy az "okos", "tisztánlátó" ellenállókat csinálják ki?
Csak kérdezem. =D
Amikor még nem volt oltás, akkor magának a járványnak a tényét tagadták. Mert ugye lezárások voltak, de 2020 tavaszán nálunk alig volt fertőződés és halál. Egyszer egy fórumon leálltam vitatkozni egy járványtagadóval. Mondtam neki, hogy számos újságcikk foglalkozott azzal, micsoda állapotok vannak az olaszországi Bergamóban. Mire ő kijelentette, hogy azok manipulált képek, miért hiszem én azt el.
Én akkor és ott befejeztem a vitát. Ilyenekkel minek?
Azóta már senki nem tagadja a járvány tényét, egyre kevesebben annak veszélyességét, hanem most az oltás hatékonyságát, és az oltás szükségességét. Velük már el se kezdek vitatkozni.
6-os, nem, nem adta ki. Perelik is őket és követelik sokan, hogy nyilvánosságra hozzák a teljes eljárást és minden eddigi kísérleti tanulmányt. 36000 oldal az egész és 500 van kint belőle. A Pfizer jelenlegi állása szerint még 55 év titoktartás érvényes rá. 2076-ra lesz elérhető a teljes információs csomag a Pfizer vakcináról.
Most hirtelen nincs meg a forrás, úgyhogy memóriából írtam. De később összeszedem neked. A lényeg, hogy nem, nem tudjuk, hogy mi van a vakcinákban. Csak annyit tudunk, hogy semmit nem ér, de cserébe árt(hat).
Egy összefoglalás az oltásokkal kapcsolatban. Nem új, de a legtöbb ember még mindig nem tudja. (az összeshez mellékeltem a hivatalos linket az EMA-tól)
Az oltások csak feltételesen vannak engedélyezve. Még akkor is, ha a politikusok vagy egyes orvosok mást mondanak.
A biztonságosságot és hatékonyságot vizsgáló tanulmányok még tartanak:
Biontechnél 2023. decemberig: [link] 40. oldal
J&J-nál 2023. december 31.-ig:
[link] 19. oldal
Modernánál 2022. decemberig:
[link] 17. oldal
AstraZenecánál 2022. május 31.-ig, idős, előzetesen más betegségekben szenvedőknél 2024. március 31-ig:
[link] 18. oldal
A mai napig (2021. okt. 28.) bezárólag 2,3 millió potenciális mellékhatást jelentettek be a WHO "VigiAccess" adatbankjába.
Köztük:
-több ezer vetélés
-több mint tízezer bénulás
-több tízezer trombózis
-több ezer eset, ami intenzív orvosi ellátást igényelt
-több mint 70 ezer menstruációs probléma
-több ezer mellprobléma
-több mint száz hereduzzanat
-majdnem 20 ezer eszméletlenség
-majdnem 10 ezer összeesés
-több mint 10 ezer anafilaktikus sokk
-több mint 80 ezer hasmenéses eset
-több ezer megvakulás
-több ezer megsüketülés
-több mint 10 ezer szívizomgyulladás
-több mint 70 ezer nyirokcsomó megbetegedés
stb.
"Azóta már senki nem tagadja a járvány tényét" Dehogynem...elég ránézni egy ehhez köthető halálhírre. Röhögős emojik, konyhaprofesszorok okoskodása. Környezetemben olyanok is oltásellenesek, akiknek családtagjuk halt meg/került kórházba. Egy régi barátomnak mondtam, hogy negyven éves ismerős halt bele, enyhe asztmája volt. Erre reakció "há biztos volt más baja is". Ennyivel elintézik.
Engem nem érdekelt sokáig, ki van oltva, ki nem, de ez a fajta okádék agresszivitás, amit a kezdetektől fogva képviselnek ezek a magukat hópihe lázadónak hivő oltásellenesek/járványtagadók gusztustalan. Kezdve az áthúzott birkás plecsnitől, a gyomorforgató hőbörgésen át, amiket mondjuk egy Karikó Katalin cikk alatt művelnek, miközben fogalmazni alig tud a sok életiskolájás! Vagy ha mondjuk elfogadom az oltás hatékonyságát, akkor én biztosan agymosott vagyok, meg mééédija által agymosott (azt elfelejtik, hogy facebook/youtube is a méédija része).
A kérdező trollkodik, de valós problémára mutat rá. Egyre hangosabbak az ostoba, tanulatlan emberek, és az indulataikat nézve, ezek simán ölnének is, puszta kézzel. Miközben azért elfogadják a sátáni tudomány által nyújtott kényelmes életet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!