Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért miért vagyok proli?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel összeakartunk jönni, tinderen ismertem meg. Azt mondta hogy addig nem talàlkozik velem amíg nem oltatom be magam. Én mondtam neki h kurv*ra oltásellenes vagyok, kisérleti fegyvereket belém nem lőnek. Azt mondta, hogy korlátolt a gondolkozásaom és hogy proli vagyok amiért ellenzem az oltàst ha tanultam volna biológiát akkor tudnám h szűkség van a vakcínákra. Szerintetek proli vagyok azért mert nem áldozom fel magamat kisérleti célokból?

A vicc az, h nem ez a csaj az első aki osztja az észt nekem ezmiatt.

2021. dec. 1. 12:15
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
65%
Nem mondanálak prolinak, inkább ostoba paranoiás összeesküvéshívőnek.
2021. dec. 1. 12:17
 2/57 anonim ***** válasza:
69%
"Kísérleti fegyver"
2021. dec. 1. 12:18
 3/57 anonim ***** válasza:
74%

Én nem neveznélek prolinak, de teljesen megértem, ha valaki emiatt nem randizna veled.

Itt többről van szó, mint a covid elleni védelemről. Egy gondolkodásmódról, ami nem kompatibilis az enyémmel.

Szóval a lány reagálása kicsit bunkó volt, de hogy lekoptatott, azt megértem.

2021. dec. 1. 12:18
 4/57 A kérdező kommentje:
Miért vagyok ostoba? Ti tudjátok mi van a fájzerbe meg ezekbe? Nem is nyilvános mit tartalmaz. Amit írnak az csak egy része. Főleg , hogy nem is tudjuk hosszú távon milyen hatássa lesz a szervezetre. :D
2021. dec. 1. 12:19
 5/57 anonim ***** válasza:
73%

#5 Csak lusta vagy elolvasni

[link]

2021. dec. 1. 12:22
 6/57 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem ez alapján ítélni embereket nagyon gáz. Mindenkinek saját döntése, hogy oltat vagy sem. Mindkét táborból vannak ismerőseim és egyik se kevésbé értelmes a másiknál.
2021. dec. 1. 12:23
 7/57 anonim ***** válasza:
71%
A 6-os megelőzött, én is ezt akartam linkelni.
2021. dec. 1. 12:23
 8/57 anonim ***** válasza:
68%

"Ti tudjátok mi van a fájzerbe meg ezekbe?"

igen, pontosan le van írva, hogy mi található bennük

de persze facebookos forrásaid megbízhatóbbak, mint minden hivatalos adat

2021. dec. 1. 12:24
 9/57 A kérdező kommentje:
6-os! Nagy kam , habiszti amit oda írnak. Te mint átlag ember azt se tudod mik azok az anyagok. Nekem aztán írhatják. Majd ha valaki felelősséget vállal azért ha esetleg vér rögöt kapok akkor beoltatom magam. Ha meg csak felemelik a kezüket h bocs ez a te felelosseged akkor inkabb nem. Hallotam olyat is h valaki oltas ellenere elkapta a covidot. Na ilyenkor mi van?
2021. dec. 1. 12:25
 10/57 anonim ***** válasza:
100%

10

Az oltás mellett is elkaphatod a vírust, soha nem volt ennek ellenkezője állítva. Csak enyhébb lefolyást ígérnek. Hogy ez már igaz vagy sem, az más kérdés.

2021. dec. 1. 12:26
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!