Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért miért vagyok proli?
Van egy csaj akivel összeakartunk jönni, tinderen ismertem meg. Azt mondta hogy addig nem talàlkozik velem amíg nem oltatom be magam. Én mondtam neki h kurv*ra oltásellenes vagyok, kisérleti fegyvereket belém nem lőnek. Azt mondta, hogy korlátolt a gondolkozásaom és hogy proli vagyok amiért ellenzem az oltàst ha tanultam volna biológiát akkor tudnám h szűkség van a vakcínákra. Szerintetek proli vagyok azért mert nem áldozom fel magamat kisérleti célokból?
A vicc az, h nem ez a csaj az első aki osztja az észt nekem ezmiatt.
Én nem neveznélek prolinak, de teljesen megértem, ha valaki emiatt nem randizna veled.
Itt többről van szó, mint a covid elleni védelemről. Egy gondolkodásmódról, ami nem kompatibilis az enyémmel.
Szóval a lány reagálása kicsit bunkó volt, de hogy lekoptatott, azt megértem.
"Ti tudjátok mi van a fájzerbe meg ezekbe?"
igen, pontosan le van írva, hogy mi található bennük
de persze facebookos forrásaid megbízhatóbbak, mint minden hivatalos adat
10
Az oltás mellett is elkaphatod a vírust, soha nem volt ennek ellenkezője állítva. Csak enyhébb lefolyást ígérnek. Hogy ez már igaz vagy sem, az más kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!