Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak nem fáj a magány? Engem már felemészt. Totál rányomja a bélyeget a munkámra 39 évesen a 8 éves egyedüllét.
Nézd, előzőleg is írtuk többen, hogy egyrészt nem èrdekled és jobb hagyni, màsrészt nem ő az oka a boldogtalanságodnak, csak nyilván ràtesz egy lapàttal.
A kérdés érdemi részéhez meg csak annyit, hogy inkább egyedül negyven felé, mint egy làtszathàzasságban,ahol például egy csinos asszisztens elèg a megingàshoz,aki persze addig jó, amíg ez az elcsàbulàs tart.
Utàna megint mehet együtt bevàsàrolni a család boldogan.A tökéletes,pénzes család a tökéletes életével...
Ha ennyi ideje nem találsz párt, veled van a gond, nem is kicsi.
Tarts önvizsgálatot és dolgozz magadon 😊
Nem tudom milyen lehet ez, 43 éves nő vagyok és persze van férjem, 1 gyerekem, de még így is bepróbálkoznak sokan.
Azt mondom, ha szexelni akarnék, senki nem utasítana vissza.
Teljesen átlagos a külsőm, bár a férjem inkább nagyon szépnek tart, ő elfogult.
Próbálj meg szórakozóhelyekre járni, vagy ha van valami hobbid, kondi, futás, mozi, ott is lehet ismerkedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!