Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak nem fáj a magány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak nem fáj a magány? Engem már felemészt. Totál rányomja a bélyeget a munkámra 39 évesen a 8 éves egyedüllét.

Figyelt kérdés
Egy kis lakást vettem keleti nagyvárosban, átlag ksh bért keresek (bár nem hiszem, hogy ez releváns lenne, ha amúgy kedvel a nő). De évek óta nincs senkim átlag férfiként, előtte mindig volt 5 kapcsolatom is, szóval nem vagyok tanulatlan szűz fiú (nem lenézve senkit, mert most én is abbana cipőben evezek). Aki nekem tetszik, attól elutasítást kapok, akinek tetszem (alacsonyabb végzettségű-ami nem feltétlen gond és túlsúlyos, fura arcú nők), az nekem nem. Egyszerűen sportos, átlagos arcú férfiként nem hiszem el, hogy egy átlafos nővel nem tudok összejönni. Csak-csak elment 7 év magányban, amíg otthon éltem és pénzt gyűjtöttem a lakás önerőre, de már totál felemészt a dolog és megzakkantam tőle. Már-már ott tartok, hogy maradnak majd a prostik. Irtó gáz, hogy 30/28 férfi haverom már párkapcsolatban él, vagy felesége, családja van. Én meg egyedül tengődöm. Más nincs így? Mert oké, ha van gyerek, vagy család a közelben, akkor van kiért élni, de amikor az ember azt olvassa, hogy hatalmas a magány az országban, de főleg csak a 35 év alattiaknál, felette sokkal kisebb, akkor az ember szeme könnybe lábad, pedig nem vagyok egy érzékeny típus.
tegnap 20:41
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
csónakban
tegnap 20:43
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Amikor ugy szétnézek hogy mi a kínálat, ismerkedem, hiába a magány, nem visz rá a lélek hogy olyanokkal álljak össze akik vagy szexre akarnak degradálni és/vagy bottal se piszkálnám meg vagy, a kettö együtt.
tegnap 20:44
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem sokan vagyunk így. Bár én jól elvagyok egyedül, de azért előbb utóbb csak jó lenne egy normális párkapcsolat.
tegnap 20:48
 4/13 anonim válasza:
88%
Sportos/jóképű vagyok, nem találok senkit. Értem miről beszélsz
tegnap 20:48
 5/13 A kérdező kommentje:
Férfiként úgy érzem, hogy borzasztóan nehéz. Van egy nő, velem egyidős, széparcú, minden harmadik este eltűnik otthonról (gondolok nem a családjához megy 70 kmre-, erre azt mondta, hogy sportolni megy utána elalszik azonnal), előtte volt egy Berki Kriszitán féle ork arcú pasija, akit azóta sem tudott teljesen 2 év után elfelejteni. Sajnos semmi esélyem nála, hetekig beszélgettem vele, de sajnos a magánéletébe nem engedett be egy percre sem, csak a munkatémák maradtak. Feladtam, ez a dolog még jobban megviselt, még jobban romokba zuhantam. Gondolom, hogy van valakivel valami szexkapcsolata és nem az az oka, hogy soha nincs otthon minden 3. éjszaka, mert...
tegnap 20:54
 6/13 anonim ***** válasza:
45%
Már megint te? Kattanj már le a nőről.
tegnap 21:09
 7/13 anonim ***** válasza:
64%

Nézd, előzőleg is írtuk többen, hogy egyrészt nem èrdekled és jobb hagyni, màsrészt nem ő az oka a boldogtalanságodnak, csak nyilván ràtesz egy lapàttal.

A kérdés érdemi részéhez meg csak annyit, hogy inkább egyedül negyven felé, mint egy làtszathàzasságban,ahol például egy csinos asszisztens elèg a megingàshoz,aki persze addig jó, amíg ez az elcsàbulàs tart.

Utàna megint mehet együtt bevàsàrolni a család boldogan.A tökéletes,pénzes család a tökéletes életével...

tegnap 21:17
 8/13 anonim ***** válasza:
14%

Ha ennyi ideje nem találsz párt, veled van a gond, nem is kicsi.

Tarts önvizsgálatot és dolgozz magadon 😊

tegnap 21:29
 9/13 anonim ***** válasza:
14%
Rinya
tegnap 21:32
 10/13 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom milyen lehet ez, 43 éves nő vagyok és persze van férjem, 1 gyerekem, de még így is bepróbálkoznak sokan.

Azt mondom, ha szexelni akarnék, senki nem utasítana vissza.

Teljesen átlagos a külsőm, bár a férjem inkább nagyon szépnek tart, ő elfogult.

Próbálj meg szórakozóhelyekre járni, vagy ha van valami hobbid, kondi, futás, mozi, ott is lehet ismerkedni.

tegnap 21:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!