Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak nem fáj a magány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak nem fáj a magány? Engem már felemészt. Totál rányomja a bélyeget a munkámra 39 évesen a 8 éves egyedüllét.

Figyelt kérdés
Egy kis lakást vettem keleti nagyvárosban, átlag ksh bért keresek (bár nem hiszem, hogy ez releváns lenne, ha amúgy kedvel a nő). De évek óta nincs senkim átlag férfiként, előtte mindig volt 5 kapcsolatom is, szóval nem vagyok tanulatlan szűz fiú (nem lenézve senkit, mert most én is abbana cipőben evezek). Aki nekem tetszik, attól elutasítást kapok, akinek tetszem (alacsonyabb végzettségű-ami nem feltétlen gond és túlsúlyos, fura arcú nők), az nekem nem. Egyszerűen sportos, átlagos arcú férfiként nem hiszem el, hogy egy átlafos nővel nem tudok összejönni. Csak-csak elment 7 év magányban, amíg otthon éltem és pénzt gyűjtöttem a lakás önerőre, de már totál felemészt a dolog és megzakkantam tőle. Már-már ott tartok, hogy maradnak majd a prostik. Irtó gáz, hogy 30/28 férfi haverom már párkapcsolatban él, vagy felesége, családja van. Én meg egyedül tengődöm. Más nincs így? Mert oké, ha van gyerek, vagy család a közelben, akkor van kiért élni, de amikor az ember azt olvassa, hogy hatalmas a magány az országban, de főleg csak a 35 év alattiaknál, felette sokkal kisebb, akkor az ember szeme könnybe lábad, pedig nem vagyok egy érzékeny típus.
nov. 19. 20:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%
Mindenkinek az kéne ami nincs. Én 20 éves korom óta kapcsolatban, és pont a kötetlen nyugalomra vágynék 🙄 (28 leszek hamarosan)
nov. 19. 21:40
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kereszténycel.
nov. 19. 22:54
 13/23 anonim ***** válasza:
83%
Én alig több, mint egy éve jöttem össze a párommal, ő 53 éves, én 37. Szóval elég a hisztiből 39 évesen.
nov. 19. 22:59
 14/23 anonim ***** válasza:
27%
Kva unalmas és kínos jelentve
nov. 20. 01:48
 15/23 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudom milyen gyakran próbálkozol nőknél és hányan utasítottak el az elmúlt 8 évben.

Sanszos, hogy rosszabb a helyzet annál amit gondolsz magadról, mármint külsőleg.

Az átlagos arc inkább csúnya lehet.

Pár nő az embert elhajtja az egy dolog, de ha sosem jössz be senkinek az nem véletlen.

Hasonlóan érzek mint te, és ezt gondolom.

nov. 20. 03:39
 16/23 anonim ***** válasza:
20%
Nem számít ha ogre arcod van, gyúrd ki magad aztán menni fog a csajozás.
nov. 20. 04:58
 17/23 anonim válasza:
11%
Kínálj támogatói kapcsolatot.
nov. 20. 05:21
 18/23 anonim ***** válasza:
59%

"Nem tudom milyen lehet ez, 43 éves nő vagyok és persze van férjem, 1 gyerekem, de még így is bepróbálkoznak sokan.

Azt mondom, ha szexelni akarnék, senki nem utasítana vissza."

Az klassz... És ilyenek osztják az észt meg pontoznak le itt.

33 éves nő vagyok, senki le sem sz@r, akárhová megyek. 10,5 éve egyedül, illetve lényegében mindig is. Max. a legalja nem utasítana vissza. Ja, mondjuk én ronda vagyok... 😏

(Újabb remek példa arra, hogy igenis a külső számít.)

nov. 20. 06:45
 19/23 anonim ***** válasza:
49%
Egyedül éled le az életedet, egyedül halsz meg. Mert gyenge vagy.
nov. 20. 07:31
 20/23 anonim ***** válasza:
84%
Volt idő amikor fájt, de így sok év után már nem izgat. Jól érzem magam egyedül is, amúgy se lenne túl sok időm egy kapcsolatra.
nov. 20. 08:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!